.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Тема: целувка ?

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    Според мен съчетай целувката с приказки... Започни да обясняваш някви увъртяни неща за чувства и т.н. и когато тя почне да усеща на къде биеш - я целуни!

дааа така е най-дообре

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Бързо и страстно ,ако успееш евала ! Успех!
    Summer (h)

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Целувките се крадат. ^_^
    да открадни си я ,спонтанно и естествено,без уговорки и мислене ,ако отговори добре дошло за теб ,но може да има и отрицателна реакция
    love is gone!

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    защо вместо да го нападаш с целувки не си поговориш с него
    +1

ако теб те нападне някой ,който считаш за противен как ще се почувстваш
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    Where streets have no name..together with HeR
    Цитирай Първоначално написано от eikichi
    Давай го по старомодния начин, щото си новак.. ама ако си куражлия достатъчно пробвай така:

Първо я опознай, после някоя вечер излезте и накрая я целуни без да пита като я изпратиш, нежно, бавно, но не много продължително, че ще ти прасне един шамар (както ми се е случвало) И те така, после зависи според реакцията и, ша го измислиш в последствие
    Е , много е вероятно и да не му изпука шамар, поне при мене стана обратното. както ти казаха хората, поговори с нея, кажи и' чувствата си , много подходящ момент за целувка е , като я изпратиш. Прегърни я преди да я целунеш, не да ми седиш като пън пред нея и налетиш неочаквано. Успех ( и бавно, никой не те гони . И ЕЗИКА ВНИМАВАЙ ЕЙ )
    Matthew Bellamy
    Dominic Howard
    Christopher Wolstenholme

▬▬▬
    MUSE
    ▬▬▬

Град
    Where streets have no name
    Цитирай Първоначално написано от Thefrostless
    Цитирай Първоначално написано от eikichi
    Давай го по старомодния начин, щото си новак.. ама ако си куражлия достатъчно пробвай така:

Първо я опознай, после някоя вечер излезте и накрая я целуни без да пита като я изпратиш, нежно, бавно, но не много продължително, че ще ти прасне един шамар (както ми се е случвало) И те така, после зависи според реакцията и, ша го измислиш в последствие
    Е , много е вероятно и да не му изпука шамар, поне при мене стана обратното. както ти казаха хората, поговори с нея, кажи и' чувствата и , много подходящ момент за целувка е , като я изпратиш. Прегърни я преди да я целунеш, не да ми седиш като пън пред нея и налетиш неочаквано. Успех
    Слушайте Фрост, той е майстор. Личен опит. Ще ви докаже, че в малките ви устички има много недокоснати и интересни места
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

МноУ филми!

Ако добре се целуваш , нежно и чуствено.

Като листа по дърветата през есента окапват.

Но преди да го направиш това.. поласкай я , покажи й че я харесваш , покажи й че искаш да стане нещо.

Но не прибързвай с нещата. Знаеш лафа - Бърза работа , срам за майстора.

Ако си добър в ласките и чуствата ти гарантирам че на първата среща - втората най-много и ще се целувате както никога.

Колкото повече ласки даваш , толкова повече започва да омеква. Сложи парче кашкавал на ниска температура на печката. Същото става и с момичетата. Давай топлина и ласки и бавно но сигурно се размекват.
    Преди да я целунеш покажи й че малко те е срам.. но не срам от нея.. срам те е.. да направиш едно действие която тя ще хареса. Целувката

Късмет!

Едит:

Някои написаха че подходящия момент за целувка е изпращането.
    Според мен не е правилно. Преди да я целунеш и докато я ласкаеш , гледай я в очите , в лицето , в тялото. Гледай движенията й. Опознай езика на тялото й.

Най-важното докато се целуваш - Затвори очите!!

Ще ти кажа някои действия които момичетата не осъзнават като ги правят.

Като размята косата си с ръка , или пък я оправя - тя те харесва!
    Ако си наблюдателен и забележиш малко червено петно по бузите (на около 3-4 санта от окото) - Чака те да я целунеш или да я прегърнеш.

Ако се изчерви по цялото лице - знак че вече е готова за страстно мляскане.
    Причината? Ако я ласкаеш качествено (не с думи от сорта красива си и т.н.) момичетата обичат поезията. Измисли нещо оригинално. Една от извесните любовни поеми е за луната и звездите. Измисли нещо в тоя род. Научи го наизуст , донеси й червена роза (червена роза , розата на любовта и романтиката) кажи й го с качествена дикция без да заекваш , кажи й го творчески.

Наблюдавай веждите. Дори и да е мръднала милиметър-два значи химията в тялото е започнала. Вече ако веждите са й в неясен поглед , срамежлив и невинен.. какво чакаш? Действай братко!

П.п. Един личен съвет: При първата целувка бъди сигурен че нямаш плюнка по своите.. Ако е малко не е проблем , но вече проблем е като са сухи или влажни. Тогава целувката се разваля.. Като вече се понечиш да я целунеш , захапи леко с твоите устни - нейните. Леко и игриво. После бавно и страстно започни по устните да я целуваш. И накрая.. пусни езиче. Поиграй си с нейното. На мен ми е много приятна целувката с език (Да не говорим че още повече се размеква при целувката с език. Само недей злоупотребява с желанието й. )

Ако стигне вече екстаз и иска легло - бъди джентълмен и й откажи. Не действай като глупак да скачаш в леглото. Гаранция ти давам че само си проваляш бъдещето с нея. Да се мине седмица две - макс месец и тогава може да действаш. Докарай я в екстаз и нека двете ви души се слеят!

Айде късмет

абе кфо ще я/го целува ?? поговори с нея/него,защото целунеш ли я/го и не ти се кефи ,че умреш Добро утро!!

според мен трябва да е нежно и чувствено,но преди това трябва да поговориш с човека не е нужно да го питаш направо "харесваш ли ме"оглеждай се за намеци-не е трудно...и ако разбереш,че наистина те харесва и не си си й безразличен действай направо! съжалявам ако съм объркала пола...

По-добре не рискувай да целуваш щото незнаеш дали тя те харесва , затва просто седнете и поговоретекажи и ,че не си и безразличен и тн,и така

Еми по добре първо поговорете за да видиш дали тя изпитва същите чуства към тебе.. :P
    ГрЕшКиТе На МъЖкИ Пу*кИ нЕ пРоЩаВаМ...

Това със срещата е много добра идея , но малкия проблем е , че сме в такова полужение , че тя няма как да излезе с мен на кафе, вечеря или каквото и да било. Мислех някоя ден когато успеем да останем на саме да и кажа колко я харесва , че я смятам за много интелигентна, красива и , че много и се възхищавам и ако успея да се усмеля и да я целуна. Чувствата ми към нея са наистина много силни , но ме е страх от реакцията и , защото е с малко особен характер .

Първо поговори с нея , сподели и за чувствата ти и виж каква ще и е реакцията и тогава прецени дали да я целунеш или не . То разговора е труден пък камоли направо да я целуваш айде успех и пиши какво е станало

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си