- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- целувка ?
Първоначално написано от RaZzer
дааа така е най-дообре![]()
Бързо и страстно ,ако успееш евала !Успех!
![]()
Summer (h)
да открадни си я ,спонтанно и естествено,без уговорки и мислене ,ако отговори добре дошло за теб ,но може да има и отрицателна реакцияПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
love is gone!
+1Първоначално написано от PurpleDream
ако теб те нападне някой ,който считаш за противен как ще се почувстваш![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Е , много е вероятно и да не му изпука шамар, поне при мене стана обратното. както ти казаха хората, поговори с нея, кажи и' чувствата си , много подходящ момент за целувка е , като я изпратиш. Прегърни я преди да я целунеш, не да ми седиш като пън пред нея и налетиш неочаквано. Успех ( и бавно, никой не те гони . И ЕЗИКА ВНИМАВАЙ ЕЙПървоначално написано от eikichi
)
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
Слушайте Фрост, той е майстор. Личен опит. Ще ви докаже, че в малките ви устички има много недокоснати и интересни местаПървоначално написано от Thefrostless
![]()
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
МноУ филми!
Ако добре се целуваш , нежно и чуствено.
Като листа по дърветата през есента окапват.
Но преди да го направиш това.. поласкай я , покажи й че я харесваш , покажи й че искаш да стане нещо.
Но не прибързвай с нещата. Знаеш лафа - Бърза работа , срам за майстора.
Ако си добър в ласките и чуствата ти гарантирам че на първата среща - втората най-много и ще се целувате както никога.
Колкото повече ласки даваш , толкова повече започва да омеква. Сложи парче кашкавал на ниска температура на печката. Същото става и с момичетата. Давай топлина и ласки и бавно но сигурно се размекват.
Преди да я целунеш покажи й че малко те е срам.. но не срам от нея.. срам те е.. да направиш едно действие която тя ще хареса. Целувката
Късмет!
Едит:
Някои написаха че подходящия момент за целувка е изпращането.
Според мен не е правилно. Преди да я целунеш и докато я ласкаеш , гледай я в очите , в лицето , в тялото. Гледай движенията й. Опознай езика на тялото й.
Най-важното докато се целуваш - Затвори очите!!
Ще ти кажа някои действия които момичетата не осъзнават като ги правят.
Като размята косата си с ръка , или пък я оправя - тя те харесва!
Ако си наблюдателен и забележиш малко червено петно по бузите (на около 3-4 санта от окото) - Чака те да я целунеш или да я прегърнеш.
Ако се изчерви по цялото лице - знак че вече е готова за страстно мляскане.
Причината? Ако я ласкаеш качествено (не с думи от сорта красива си и т.н.) момичетата обичат поезията. Измисли нещо оригинално. Една от извесните любовни поеми е за луната и звездите. Измисли нещо в тоя род. Научи го наизуст , донеси й червена роза (червена роза , розата на любовта и романтиката) кажи й го с качествена дикция без да заекваш , кажи й го творчески.
Наблюдавай веждите. Дори и да е мръднала милиметър-два значи химията в тялото е започнала. Вече ако веждите са й в неясен поглед , срамежлив и невинен.. какво чакаш? Действай братко!
П.п. Един личен съвет: При първата целувка бъди сигурен че нямаш плюнка по своите.. Ако е малко не е проблем , но вече проблем е като са сухи или влажни. Тогава целувката се разваля.. Като вече се понечиш да я целунеш , захапи леко с твоите устни - нейните. Леко и игриво. После бавно и страстно започни по устните да я целуваш. И накрая.. пусни езиче. Поиграй си с нейното. На мен ми е много приятна целувката с език(Да не говорим че още повече се размеква при целувката с език. Само недей злоупотребява с желанието й. )
Ако стигне вече екстаз и иска легло - бъди джентълмен и й откажи. Не действай като глупак да скачаш в леглото. Гаранция ти давам че само си проваляш бъдещето с нея. Да се мине седмица две - макс месец и тогава може да действаш. Докарай я в екстаз и нека двете ви души се слеят!
Айде късмет![]()
абе кфо ще я/го целува ?? поговори с нея/него,защото целунеш ли я/го и не ти се кефи ,че умрешДобро утро!!
според мен трябва да е нежно и чувствено,но преди това трябва да поговориш с човека не е нужно да го питаш направо "харесваш ли ме"оглеждай се за намеци-не е трудно...и ако разбереш,че наистина те харесва и не си си й безразличен действай направо! съжалявам ако съм объркала пола...![]()
По-добре не рискувай да целуваш щото незнаеш дали тя те харесва , затва просто седнете и поговоретекажи и ,че не си и безразличен и тн,и така
Еми по добре първо поговоретеза да видиш дали тя изпитва същите чуства към тебе.. :P
ГрЕшКиТе На МъЖкИ Пу*кИ нЕ пРоЩаВаМ...
Това със срещата е много добра идея , но малкия проблем е , че сме в такова полужение , че тя няма как да излезе с мен на кафе, вечеря или каквото и да било. Мислех някоя ден когато успеем да останем на саме да и кажа колко я харесва , че я смятам за много интелигентна, красива и , че много и се възхищавам и ако успея да се усмеля и да я целуна. Чувствата ми към нея са наистина много силни , но ме е страх от реакцията и , защото е с малко особен характер .
Първо поговори с нея , сподели и за чувствата ти и виж каква ще и е реакцията и тогава прецени дали да я целунеш или не . То разговора е труден пък камоли направо да я целувашайде успех и пиши какво е станало
![]()