- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта не е ли най-страхотното нещо на света ...?!
оспорете ме ако не е така !
!
от кога сте заедно от два дена? какво ще стане след няколко месеца?
Зависи от гледната точка .. ии дали са те зарязвали след "голямата любов" ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Застреляй се, мой!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
напротив ходим от 8 месеца и постоянно сме заедно! Но никока не ми е писфало нито и на нея !![]()
Ние преди 3 дни направихме 3 години и съм напълно съгласна с автора!Първоначално написано от haritov
Има ли значение от колко време са заедно?
Трябва ли все някой да развали щастието на останалите..
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
А дано все така никога да не ти писФа от нея ... Обичайте се още бля бля и все такива банални простотии.. И ние какво можем да направим в случая?!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Но понякога се чудя с какво да я зарадвам дайте ми някакфи идеи плс?!![]()
Първоначално написано от LovelyGirl
Напълно си права!
Аз съм щастлива..прекрасно е!
П.П Много много любов ви желая..и още дълги години да се обичате!!
((:
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Първоначално написано от mOBSCENE
Да наистина това е чудесно и желая на всеки да испита също такива страхотни чувства както испитвам аз кам моето слънце !![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Priceless
...Е как така ''какво можем да направим в скучая'' ?Ох,той не иска съвет...Просто иска да размени мнения.
По темата:Зависи от коя страна на монетата си.Понякога любовта може да е най-лошото нещо,което да ти се случи.
Зависи от гледната точка. Смятам, че е прекалено силно да се казва, че любовта е най-хубавото нещо на света, но това си е до човек![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Не съм се влюбвала, не знам.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Мнения за?! За връзката му? За това колко време ще издържат заедно?Първоначално написано от SuNsEt
![]()
Hilary_![]()
съгласни сме..Първоначално написано от w3nt
мир !![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Циничност!!! Дат'с дъ уей!Първоначално написано от Priceless
)
\/
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Не знам![]()
nicolepcd
не е така...
живота е най-великото,най-голямото нещо..Любовта е просто чувство способно да ни накара да се чувстваме по -добре за определен период от време,но накрая и това чувство си отива...
Много по-велико е да успееш в живота и да се пребориш за мечтите си![]()
Всеки, който е влюбен ще те подкрепиАма понякога любовта причинява голяма болка
Но в другия случай наистина си е страхотно чувство!
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Заебете ваща циничност..не мисля,че някой я търси..човека иска мнение не тъпи спамове !!Първоначално написано от mitternacht
Иначе....влюбена съм...многогоооо![]()
![]()
![]()
![]()
Осмисля живота ми и всичко!!!!!
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от lipsvashh_mi
Да но ако мечтата ти е станала този човек и тои е всичко за теб ?!и то не е просто чуство то може да е смисал за живота на един човек както е при мен !!!
![]()
За мен най-хубавото нещо на света съм АЗии никой друг!
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от KristinCavallari
Дообре добре добре! Извинявам се .. Така - да,любовта е най-великото чувство на тази планета, да- любовта ще спаси света от погром и провал във всяко едно измерение, да - любовта прави чудеса,и да ПО ДЯВОЛИТЕ - хубаво е да обичаш .Казах го , казах го![]()
Hilary_![]()
Айде, щом мрънкат да се говори по темата:Любовта е хубаво чувство, дори едно от най-хубавите, спор няма.
Знаеш ли къде е проблема?Че повечето не са я изпитали а просто се самозалъгват заради маркови дрешки или автомобилче... или... "аууу тоя батко къв' е мощееен".Та, това си е техен проблем.
Пък и защо да беше спам, може да обичам циничност пък!
Може аз самия да съм си доста циничен![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Не му давай да те чука поне една година и му наблюдавай реакците.Ако е още с теб-значи те заслужава,а не е поредното разгонено говедо.Момче съм и говоря от опит.