.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 79

Тема: Скайп?

Скайп?

Според вас възможно ли е да се влюбиш в човек, когото не си виждал на живо, а само на снимка, но дълго време сте си общували в скайп.Има ли начин до такава степен да го опознаеш, че да изпиташ нещо по-сериозно към него?
    Мислите ли, че би могло при евентуална среща интересът и чувствата да се задълбочат или по скоро .. не ?
    Ще съм благодарна ако обосновете отговорите си

Someone somewhere is made for you !

не е възможно.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    е що да не е възможно? Няма невъзможни неща ... Ако е само за любовта де Та ... Може , може :P
    Станислава

^ при мен лично не е възможно. не бих се влюбила в човек, който не съм виждала и дори не съм общувала на 4 очи. просто не съм наивна и трябва да познаавам дадения човек, за да мога да се влюбя. при всеки е различно.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    можеш да си изградиш представа,която да е коренно различна от истинската същност.Аз имах нещо като "телефонно увлечение" с 1 момче,приказвахме си всеки ден по 40мин. най-малко и след няколко месеца такова общуване той ми прати негови снимки-бях малко разочарована от външния вид,защото си предствях едно а се оказа друго.С характера е същото-в скайп,а и във мрежата изобщо,човек може да напише какво ли не,както и да се прави на такъв,какъвто не е.
    Дано съм се обосновала разбираемо
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    може да изпитате привличане и силно желание да се видите...влюбването става след етапа на опознаване-Лично опознаване забележи,а не чрез скайп ,мирк или от сорта..първо ,защото никога не знаеш дали с този чове говориш и второ,защото може да се представя за човек с коренно различни виждания от реалните си...може да изгради образ,който да ти се хареса и да ти замотае главата Затова харесавам естествените хора,които са такива каквито са въпреки всичко и всички

Град
    40 Miles from the Sun
    Може да си силно привлечен от този човек, но не и влюбен, поне не докато не се срещнеш с него на живо. (;

Разбирасе, че може
    {~}{}~}{~{}{}{}

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Според мен не е възможно...
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Абе то е възможно да се харесете ама чак да се влюбите .. пък и от къде можем да сме сигурни,че човека отсреща наистина е тоя от снимката ? Докато видя не вярвам

*всичко е лъжа,заблуда и лъжааа*

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    запознах се по скайп с момиче, опознах я, но не чат, а видеоразговори... и мога да ви кажа, че има и хора, които са себе си... така де, срещнах се с момичето после, знаем се, сега отивам пак там, че имам баба и дядо и ше дивееме пак :P

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Не смятам,че е възможно,лично за мен самата.Може би зависи от човека,но аз съм резервирана към подобен тип общуване и като цяло към материалната привързаност.Не бих могла да се влюба в думи и движещи се емотиконки.Държа на езика на тялото изключително много.Възможно е сходство на интересите и при евентуална среща да се получи нещо,но не вярвам,че би могло да продължи дълго.Имат значение и разстоянията и куп други неща.А и всеки е различен в онлайн пространството.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Напълно е възможно

Мега фен
    влюбване по скайп не е възможно ;д
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Според мен е възможно харесване чак сериозни влюбвания малко нереално звучи ... А и в повечето случаи след като се срещнете на живо нещата са коренно различни

И кой е казал,че като не ти се е случило е невъзможно?!?
    От доста време манията "Интернет любов" не засяга само тийнеджърите.Чела съм статии по въпроса в Космополитън и дололкото успях да разбера в някакво списание на английски.21 век сме,даже любовта става модерна.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Супер фен

Re: Скайп?

Цитирай Първоначално написано от TheCinderella
    възможно ли е да се влюбиш в човек, когото не си виждал на живо, а само на снимка, но дълго време сте си общували в скайп.Има ли начин до такава степен да го опознаеш, че да изпиташ нещо по-сериозно към него?
    Да обичаш - не. И аз мислех,че се обичаме вече и си го казвахме...,но не след дълго,когато вече се запознахме и на живо,осъзнах,че онова не може да се нарече любов,а просто привличане и силен интерес

Мислите ли, че би могло при евентуална среща интересът и чувствата да се задълбочат или по скоро .. не ?
    Мислим мислим :P И те СЕ задълбочават.
    обосновете отговорите си
    Обосновавам - така започна всичко преди 2 години

А аз те чакам на земята

Супер фен Аватара на galu6a
    няма нищо невъзможно любовта граници няма
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    можеш да си изградиш представа,която да е коренно различна от истинската същност.Аз имах нещо като "телефонно увлечение" с 1 момче,приказвахме си всеки ден по 40мин. най-малко и след няколко месеца такова общуване той ми прати негови снимки-бях малко разочарована от външния вид,защото си предствях едно а се оказа друго.С характера е същото-в скайп,а и във мрежата изобщо,човек може да напише какво ли не,както и да се прави на такъв,какъвто не е.
    Дано съм се обосновала разбираемо
    Много правилно..

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Everything is possible believe me

Възможно е! Случвало ми се е..

Супер фен
    Е по скайп само е малко трудно,но ако се срещнат на живо има вероятност да прерастне в нещо повече.
    Обичам те <3 !!!

Силно привличане,но нищо повече!!!

imah takav slu4ei i si4ko sa razvali kat sa vidqhme.. bqhme zaedno 1 mesec i krai...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си