.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79

Тема: Скайп?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Докато не видиш човека .. може да има силно привличане ... Но чак любов .. хмм не е толкова лесно ..

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    по- склонна съм да вярвам на това,от колкото на любов от пръв поглед,но нали се сещаш,че в скайп не всеки показва какъв е
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    ВаРнАаАа
    За мен е невъзможно.. винаги съм се чудела и маела на хората (в повечето случаи приятелките ми) как може да харесват хора само по външния им вид примерно. По скайп може да хлътнеш по някого, но нищо повече... Аз трябва първо да съм била приятелка с човека, че да го захаресвам. (това е моето "правило" )

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    За мен е невъзможно.. По скайп може да хлътнеш по някого, ...
    Хубаво,хлътваш и после ако се срещнете на живо,мислиш ли че няма да се получи нещо повече.Права си в скайпа е невъзможно да се влюбиш просто в една снимка,но е добра основа като за започване на една връзка,на степен опознаване

Да

Аз бих добавил,първа крачка към вероятна любов.
    Лично от свое име казвам,че трябва преди всичко да се забавлявате с този човек,да сте приятели,след това идва момента на среща в материалният свят,ако никой не злоупотребява ще се случи,а преди всичко,ИМАЙТЕ МАЛКО ФАНТАЗИЯ!

Супер фен Аватара на fenasf
    Скайп=Зло

Сатаната е измислил тази програма, за да носи нещастие на тийнеиджърите. Предпочитам някой да ме запознае с момиче и да си говорим на живо веднъж в седмицата, отколкото всяка вечер да си пиша с някакава, която най-вероятно няма и да срещна.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Предпочитам някой да ме запознае с момиче и да си говорим на живо веднъж в седмицата, отколкото всяка вечер да си пиша с някакава, която най-вероятно няма и да срещна.
    То това си зависи от вас двамата дали ще се срещнете,невиждам защо да е невъзможно

Повече от фен
    мисля ,че можеш да се влюбиш така ...например ако е симпатичен човека от среща и се държи хубаво с теб
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

емм що да не е възможнуу?

скайп-любов
    абсурд при мен такова нещо не било могло да стане никога
    не ми допадат връзките по скайп или каквото и да било свързано със него

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от babystar

емм що да не е възможнуу?
    щотуууу скайп не е реалния живот, там нещата понякога изглеждат различни
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

възможно е

защо пак да е невъзможно... така се запознах с едно момче к'во телефона ли да му бях искала... така или иначе не го исках аз де ма се едно... колко по-тъпо би звучало:
    аз : -здрасти.
    той: - ква си ти ?
    аз: -ми едно момиче от ледената пързалка.
    той: -от къде ми имаш телефона и за какво ми званиш?
    аз: -исках да се запозная с теб и накарах едно момче да ти го земе.
    той: - имам си работа немога да говоря сега! (за да се оттърве..)
    аз: -добре, няма проблем приятна работа.
    той: - мерси, чао.

или някой смислен чат от сорта:
    -здрасти аз съм еди коя си и живея близо до вас или нещо тама за запознанство... не знам качили на мен ми изглежда по добре чат, отколкото разговор по телефона или да му се изтипосам пред него и да му кажа:
    -здрасти много яко караш кънки ще ме научиш ли на нещо...

п.п: както може да се запознаеш с някой по скайп, така може и да си развалите отношенията... затова е по добре да се смесват и двете като се запознаете може, и телефонен разговор, може и да излизате ... чрез скайпа само да се оговаряте или да си прекарвате самотните нощи разнищвайки някоя тема и да си пращате снимки...

Голям фен
    Град
    Лондон
    Да определено ми се е случвало,стигнала съм до извода ,че за да се получи нещо първо е важно доверието,второ разстоянието и най-главното са си самите хора

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Повече от фен
    Малко са истинските хора в скайп.Малко,но ги има.
    Лично аз съм попадала и мога да съм компетентна по въпроса
    Шанса е минимален ,но го има.Стига с предразсъдъците

Мега фен Аватара на vagarious
    За мен това е напълно възможно.Аз се запознах с едно момче от сайт за запознанства..после в скайп си писахме мн дълги време..след това неочаквано дойде до нас.. видяхме се и тогава разбрах, че наистина съм малко или много влюбена в него.Но пък нещата се обърнаха и .. Та както и да е...за мен е възможно.
    Big or small, lies are lies!

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Попринцип не, но все пак е много условно. Има и малко истински и свестни хора, те си заслужават човек да ги обикне. Разбира се това трябва да с едокаже и на живо.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Възможно е.
    1.Любовта прониква навсякъде независимо дали е в скайп дали е някъде другаде.
    Имам приятел който се влюби в едно момиче , водещата Ели по Фреш това пък не е ли по налудничаво?Само да слушаш гласът на даден човек да нямате дори теми за разговор и ти да си лудо влюбен...
    2.Има такива , които лъжат чужди снимки , измислен начин на живот , пари и коли ... това са болни хора за какво трябва да лъжеш даден човек след като нямаш полза един ден истината излиза наяве..така , че няма смисъл и в това да не бъдеш себе си...

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Цитирай Първоначално написано от mgxpower
    Възможно е.
    1.Любовта прониква навсякъде независимо дали е в скайп дали е някъде другаде.
    Имам приятел който се влюби в едно момиче , водещата Ели по Фреш това пък не е ли по налудничаво?Само да слушаш гласът на даден човек да нямате дори теми за разговор и ти да си лудо влюбен...
    2.Има такива , които лъжат чужди снимки , измислен начин на живот , пари и коли ... това са болни хора за какво трябва да лъжеш даден човек след като нямаш полза един ден истината излиза наяве..така , че няма смисъл и в това да не бъдеш себе си...
    Изглежа си убеден, че е възможно да съществува такава любов.
    Случвало ли ти се е нещо подобно ?

Someone somewhere is made for you !

Ами да

www.dragon.bg - елате цъкайте..

По скоро да се привържеш, от колкото да се влюбиш.....

п.п.
    Скайп любовв....
    Me :
    http://www.album.bg/baby_b3_min3/

Мега фен
    Град
    <3

Re: Скайп?

Цитирай Първоначално написано от TheCinderella
    Според вас възможно ли е да се влюбиш в човек, когото не си виждал на живо, а само на снимка, но дълго време сте си общували в скайп.
    Не,не е възможно. Колкото и да сте си общували може единствено да ти стане приятен и симпатичен,да те разбира и от това да си внушиш че си влюбен в него О.о

Има ли начин до такава степен да го опознаеш, че да изпиташ нещо по-сериозно към него?
    О няма никаква вероятност да го опознаеш напълно по скайп О.о Как можеш да разбереш реакциите на някой по скайп например...? О.о Следователно не можеш и да изпиташ нещо по-сериозно към него О.о (поне не и аз ^)

Мислите ли, че би могло при евентуална среща интересът и чувствата да се задълбочат или по скоро .. не ?
    Ще съм благодарна ако обосновете отговорите си
    ахъм...при срещата вече е по-различно...но ако си мислиш че си влюбен в човека още от нета евентуаално си и оглупял и логично като го видиш ако ти хареса чувствата ти да се задълбочат О.о
    Но ест има и втори вариант в който човека няма да има нищо общо с тва което е бил в скайп ^^ (Това е по-срещаното ^ Дори аз съм така относно държанието ми ^ Тук мога да кажа всичко което ми е на душата и съвсем искрено,но на живо просто съм едно адски притеснено и умиращо от срам човече ^_^)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Така си мислиш това не е любов.. неможеш да ми кажеш че обичаш някой с който си чатите ако ще от 1 година.. или пък някой с който си се запознал преди няколко дни. Човек се обича едва когато го познаваш до съвършенство,знаеш всяка негова възможна реакция и всичко...

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Mem0reX
    Човек се обича едва когато го познаваш до съвършенство,знаеш всяка негова възможна реакция и всичко...
    Стига бе,дори и идеалните половинки не биха могли да знаят всичко един за друг.Всичко се научава постепенно, с течение на самата връзка.Ти какво чакаш 10 години за да опознаеш даден човек и чак тогава ли ще му кажеш че го обичаш?Много обичам като се изказвате неподготвени...

Може много да се харесаш с някой,но любо в същинския смисъл на думата няма как да е,ти може да го смяташ за любов,а всъщност ще е просто силно улечение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си