Цитирай Първоначално написано от TheCinderella
Според вас възможно ли е да се влюбиш в човек, когото не си виждал на живо, а само на снимка, но дълго време сте си общували в скайп.
Не,не е възможно. Колкото и да сте си общували може единствено да ти стане приятен и симпатичен,да те разбира и от това да си внушиш че си влюбен в него О.о

Има ли начин до такава степен да го опознаеш, че да изпиташ нещо по-сериозно към него?
О няма никаква вероятност да го опознаеш напълно по скайп О.о Как можеш да разбереш реакциите на някой по скайп например...? О.о Следователно не можеш и да изпиташ нещо по-сериозно към него О.о (поне не и аз ^)

Мислите ли, че би могло при евентуална среща интересът и чувствата да се задълбочат или по скоро .. не ?
Ще съм благодарна ако обосновете отговорите си
ахъм...при срещата вече е по-различно...но ако си мислиш че си влюбен в човека още от нета евентуаално си и оглупял и логично като го видиш ако ти хареса чувствата ти да се задълбочат О.о
Но ест има и втори вариант в който човека няма да има нищо общо с тва което е бил в скайп ^^ (Това е по-срещаното ^ Дори аз съм така относно държанието ми ^ Тук мога да кажа всичко което ми е на душата и съвсем искрено,но на живо просто съм едно адски притеснено и умиращо от срам човече ^_^)