.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

най-добрата ми приятелка...

Абе напоследък най-добрата ми приятелка се държи много тъпо...
    Харесва едно момче повече от година и постоянно говори за него като излезем, а дори я е страх да говори с него, каму ли да излезе... Та съвсем скоро взеха да излизат и оттогава, нито ми се обажда, нито нищо...Обаждам й се да излезем - тя НЕ иска и като я срещна на улицата се държи много сдухано...
    carry a smile all the while (:

Положението ми е горе-долу познато.Няма какво друго да направиш освен да говориш с нея.Кажи й какво ти е,без да спестяваш нищо,не се заяждай и т.н.Може просто да не се усеща.Ако и след това продължи по същия начин,по-добре я игнорирай.Най-вероятно след време пак ще дойде при теб,за да ти се оплаче от приятеля си,например.Тогава ти вече ще решиш искаш ли да сте приятелки-или не.А ако повече не ти се обади,ще знаеш , че така е било по-добре.Хич не е приятно да се държи така с теб заради някакво момче,което познава от вчера,но това е положението...

Поговори с нея... какво друго можеш да направиш...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    или й е кофти, че не се виждате( в смисъл такъв, че отказва да се видите) , или с оня са скъсали и е сдухана до крайна степен...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    кажи и че трябва да говорите за нещо важно,ако се направи пак,за*би я,толкова ти е приятелка значи щом постъпва така,намери си друга приятелка,тая не я търси
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    ЛофЛандия
    Аз съм на същото мнение , че трябва да поговорите .. неможе да пренебрегваш дългогодишно приятелство заради едно момче което можеш лесно да загубиш ... според мен не е права да се държи така .. приятелството също е важно както и любовта .. но ако тя не се замисли много ще съжалява ...

Аз и всичко в мен

Цитирай Първоначално написано от amorfati
    Положението ми е горе-долу познато.Няма какво друго да направиш освен да говориш с нея.Кажи й какво ти е,без да спестяваш нищо,не се заяждай и т.н.Може просто да не се усеща.Ако и след това продължи по същия начин,по-добре я игнорирай.Най-вероятно след време пак ще дойде при теб,за да ти се оплаче от приятеля си,например.Тогава ти вече ще решиш искаш ли да сте приятелки-или не.А ако повече не ти се обади,ще знаеш , че така е било по-добре.Хич не е приятно да се държи така с теб заради някакво момче,което познава от вчера,но това е положението...
    \/ \/ \/

еммм попитай я "защо?"

Град
    In the middle of Nowhere
    На я търси и ти,ако е по-мекушавата ще те потърси скоро..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    На я търси и ти,ако е по-мекушавата ще те потърси скоро..
    \/

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от amorfati

Ами и според мене трябва да поговорите и да се разберете, но ако после пак продължи същата история по добре не се занимавай повече с нея, защото няма никакъв смисъл - щом те зарязва заради едно момче значи според мене не ти е истинска приятелка

Не е важно от къде ще тръгнеш, важно е да знаеш на къде отиваш!!!

http://angel4etogeri.blogspot.com/

Град
    Near To Hell
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    кажи и че трябва да говорите за нещо важно,ако се направи пак,за*би я,толкова ти е приятелка значи щом постъпва така,намери си друга приятелка,тая не я търси

+1
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си