- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Kакво мислите за учителите които пият по време на час ?
поне в старото ми даскало имаше доста такива даскали !
![]()
хаха ами учениците които пият по време на час?! пропаднали хора![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
че не са учители![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Алкохол ли?Учителите в мойто даскало дори вода по време на час не пият
.
Иначе какво мога да мисля за тяхми учителите са хората, който до голяма степен трябва да служат за пример на учениците ... ама щом вече и те пият по време на час
.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Аз съм пил по време на час и не се чувствам пропаднал.Първоначално написано от ecstazy
и аз не се чувствам пропаднала,но съм пила...проблем ли имашПървоначално написано от YakUZa777
![]()
а в моето даскало няма такива учители,имаме една госпожа по география която понякога пие кафе (или поне това казва че има в чашата)и имаме 2ма даскали които или идват пийнали на даскало или с махмурлук,но не съм виждала някой да пие в час
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
вчера ми пратиха снимка на класната ми пияна в двора на училището,пееща на бутилка шампанско.. после ще ми казвате да и поднасям цветя,да бе!
Сори ама още нема такива индивиди.Поне не в България. Може да се радваме, че поне за това България не е известна![]()
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
E тва е българщината !Първоначално написано от 0nem0retIme
Разбрали за един, слагат всеки под общ знаменател...
Кво като пият хората? Повече трябва да се притеснявате за строителите, които ви строят блоковете...
Айде не ми се пише повече, че трябва да изнасям лекция.
Първоначално написано от AnincetoSexy
Моето мнение е, че не е редно да се употребява алкохол по време на работа, а това дали има такива хора (в случая говорим за преподаватели) - няма съмнение, аз лично съм имал лектор, който първо си идваше пиян на лекцията, а после в почивката си допийваше допълнително, на изпит също ходи да изпитва пиян и така![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
+ 1 То т'ва учители ли са или к'во ... ама защо ли се учудвам - 'се пак живеем в АбсурдистанПървоначално написано от OneGirl
![]()
I`m NOT strange , I`m just Different
Добре, че нямам такива учители обаче имаше една случка която потресе всички учители..един учител по български беше дошъл пиян на даскало и ги беше ругал всичкитеНо кво да мисля за тях..аз само ще се повторя, некадърници!
![]()
Първоначално написано от YakUZa777
Както и аз съм пил
А и относно учителите които пият в час- да има повече такива![]()
![]()
![]()
![]()
Боклуци-също, както и учениците, които пият по време на час (айде сега ще ми скочат големите гЪзари).
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Мисля, че са голЕми пичове, дето заслужават цялото ни уважение...![]()
ей такива учители трябва та бъдат уволнявани защото катоопотребяват алкохо може да стават по заядливи и да си го искарат на учениците. В старото даскало класната ми която ми преподаваше и математика си носеше чай и р него някои път ром някои ракия и така веднъж се беше напила че залиташе. ако някой земе ми каже че е възможно наистина да е било чай мога ви кажа че като си отвориш чай не смурди на сбирт и не ти се завива свят от чай.![]()
+ 1.Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
Ако пишат ей-така шестици и не са агресивни, нямам нищо против![]()
обаче не ми се е случвало да ми преподава пиян учител![]()
![]()
![]()
Че са алкохолици![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Ами здраве да им е,да си пият,колкото си искат. По-забавно ще е.
"Чувствам се силен,защото съм българин!"
Дан Колов
Мрази такива и това е !
В старото ми училище имахме една такава госпожа и искрено я презирах. Не знам дали беше пияна през цялото време, но се държеше като такава. И както се досещате целия клас си изпросваше незаслужени шестици. А който не искаше да и ходи по задника му пишеше слаби оценки. Това за мен не е учител..
И спря да се върти за миг земята..
аа бившата ми класна беше алкохоликпраих я луда ... сама да си говори ама пак беше пекана
![]()