- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- *Вярноли е*
Значи аз сега ще бъда 8ми клас и сме по новата учебна програма. Чу се нещо, че ще учим със учебниците от старата програма. Вярно ли е?
кво ти пука?![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Май не. То точно това е, че новата програма е с нови учебници.
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Как може да сме с учебниците от старата програма, щом програмата ще е нова... абе квото ни се падне, такова.![]()
"Вярноли е"![]()
![]()
Да и аз така чух и то от учител.Първоначално написано от roshlichka
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Дано да учите по старата програма..
Моята свобода свършва, там където започва твоята!
Не можем да учим по старата програма. Ние учим по различен график. Плюс това одобрените учебници вече са качени в сайта на МОН.
В началото на лятото се говореше, че нашите учебници още не са напечатани, че щяло да ги чакаме. Ама като сме по нова програма....как да учи по старата?!![]()
Предполагам че ще сме с нови учебници,но не ми пука.Ваканция е, не съм тръгнала да мъдря с кви учебници ще сме. Въобще съм игнорирала даскалото![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Чакайте малко,при положение,че досега сте били по новата програма с новите учебници,в 6 и 7 клас вече сте взели 85% от материала,който се учи в 8 клас.Няма логика просто,нито смисъл да сте по старата..![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Не е, още миналата година класната ни показа учебниците по език за тези по новата програма, следователно няма да сте със старите.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
Иииии, какви са убниците по езика, който ви показа? На кое издателство?![]()
няма значение с кви учебници сте, важно е да ви научат, че ' не знам' са две отделни думичкиПървоначално написано от roshlichka
![]()
+Първоначално написано от roshlichka
*Вярноли е*
= как стигна 8 клас?![]()
Неевярно![]()
май е модерно да се пишат думите заедно вече...все по-често го срещам тoва по форумите![]()
това ми го говорят от началото на 7-ми клас, че за 8-ми клас са си старите учебници. Доста поразпитах по този въпрос и учителите в старото ми даскало казаха, че е много вероятно това да стане. Понеже ние всъщност несе водим по новата програма защото не правим външно оценяване по всички предмити в края на годината, катоучениците от по долните класове. За това синямам на идея какво да очакваме. Е все пак на 15-ти себтември щесе разбере.![]()
![]()