- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пробит език проблем
del
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
нормално е да се подуе
потрай малко езикът ти трябва да свикне с обицата
Аааа ти луда ли си...къса обицаПървия ден подуването е нищо...аз като се продупчих подуването започна едва втория ден..ще става по зле. Смени си обицата с по-дълга че ще направиш гаф. Кой идиот ти е сложил къса обица по дяволите
![]()
а тя дали прави разлика между къса и дълга
сигурно и е сложил дълга, но се е подул много
изчакай малко
не е болка за умиране
del
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
След два дена отиди да ти я сменят, аз така направих първоначално бях с медицинска след 3 дена ми я смениха.
Мен като ме дупчиха ми сложиха 22мм. Попринцип толкова големи трябва да слагат защото може да се подуе доста. По-добре ходи я смени,защото ако се подуе повече може да си докараш някоя инфекция или нещо от тоя сорт.
del
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Хмм еми за втория ден доста прясно ми се струва но мисля че, би трябвало да може да я смени..
del
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Аз бях с малка обеца,16ка беше..той пиърса попринцип преценя от дебелината на езика ..ама или ти се е надул езика и мислиш,че ти стяга..или е бил някой некадърник да ти сложи малка обеца ..ама аз мисля ,че вече трябва да ти се е надул езика ?
Както казаха и по-нагоре,първия ден е надут, а на втория и третия вече става по зле ...
del
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
del
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
16-18мм. за първи ден?Отивай да ти я сменат. Леда и Сандрина няма да помогнат. Тя щом е къса и езика като е подут е нормално да ти стяга. И няма как да не иска да я смени, и без това ще си я платиш.
Няма проблем като я движиш, споко. Само не си играй много с нея до като не спадне езика. А за спадането нищо не може да направиш, просто изчакай и до 1 седмица ще спадне.
![]()
трай бабо за хубост![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
del
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Еми щом не иска да ти я смени ще търпиш.От личен опит ти казвам - няма как да спадне по-бързо просто трябва да мине време и организма ти да я приеми,но споко после ще се кефиш.На мен първия ден ми беше добре,чак вечерта не можех да говоря както трябва и видях,че започва да се подува.После минаха още два дена на истинските мъки и на 4тия ден от пробиването вече се оправих и започнах да ям като човек
.
Не мога да разбера що за професионалист те е накарал да си избираш обицата ?!
Той трябва да прецени според езика дължината на обецата, не ти !!![]()
del
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Спокойно, няма как обицата да зарастне в езика.Първоначално написано от BqlaLiniq
Моя беше подут 10 дни, след това ми смениха обичката и още малко беше подут. Обаче все пак е по-хубаво да си с по-дълга обица.
Btw от къде си и къде си се дупчила?
емии .. низнам как да помогна !![]()