- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ще направите ако?
ако ходите примерно 1 год. едвали ще й кажеш товаПървоначално написано от golqmumnik
![]()
иначе ако видя приятелката ми да се целува с някой ще заиграят тупалките и коленцата![]()
![]()
ако ходите примерно 1 год. едвали ще й кажеш товаПървоначално написано от golqmumnik
![]()
иначе ако видя приятелката ми да се целува с някой ще заиграят тупалките и коленцата![]()
![]()
ъъ... интересна гледкаПървоначално написано от Dimana99
![]()
Ще седиш и ще им се любуваш лиПървоначално написано от Tempest
![]()
хм.. честно незнам как бих реагирала зависи от многo неща от колко време си с този човек,как е била връзката ви и т.н.. мн е относително ,но няма да ми бъде приятно
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Еми ще я попитам откога е бисексуална...![]()
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
епа ако видя мойто момиче да се целува с друго момиче... що неПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
ще го бия и него и нея... докато не ми мине... ма обикновенно бих си искала обяснение на това и ще го питам за къв се мисли ... ще ме боли много, ще си поплача и едва ли ще успея да го забравя... но такъв е живота... педали сякви...![]()
Ами...Ако го видя с друго момиче ще отида при него и ще го попитам какво подяволите става и в зависимост от отговора и реакциите му ще измисля какво да направя...Не мога да преценя как ще постъпя в дадена ситуация,в която не съм изпадала досега...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Просто бих ги подминала.Разговорите и разправиите по-късно.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
ами може би първото което ще ми дойде на акъла е да му се разкрещя и да го накарам да се чуства жалък.., но като се замисля по дорбе ще е дори да се усмихна и с безразличие да ги отмина.. поне ще си запазя достойнството..и няма да изглеждам като някоя глупачка...
+1Първоначално написано от SummerRain
аз бих поговорила с него да разбера,защо го е направил [и ако е момче което много харесвам ще си помисля дали ще го скъсам]![]()
![]()
![]()
Ами зависи може да се появя и да и оскубя косата на мръсницата, а с него по - късно ще се занимавам или да ми стане гадно и просто да избягам от мястото без да кажа дори една дума.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Аз съм темпераментна натура.Но при ситуация като тази мисля,че ще успея да запазя самообладание.Ядът ми ще отмине точно за 0,00001 секунда и ще остане само болката.А за изливането й има друго място и време.
бих много ясно, аз бих само за това ако нарочно ме дразни и ми говори коя колко е хубава, пък да го видя на 2 м от мен да се мляска....не ми се мислиПървоначално написано от Dimana99
бих му казала, че съм спала с някой негов приятел и тогава мн ама мн би се вбесил![]()
![]()
![]()
това всичкото в минало време де, скъсахме![]()