- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте секс повече от 3 пъти за ден?
5 за един ден![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Да, случвало се е, но после не се чувствах особено добре физически.
е не мога да вдигна мизата. и аз засега съм с 5 за ден :P
Контрацептивни методи, които няма непременно да проработят:
1.Да стискате палци
2.Да имате намерение да го извадите
3.Думи като “Вярвай ми, всичко ще бъде наред”
4.Обвивки от шоколад – мооооля, недейте!
Случвало се е и продължава да се случва![]()
повече от три пъти при мен не се е случвало ама после ходя като патка .. тей че май и три пъти ми е достатъчно![]()
![]()
![]()
![]()
Уви , не![]()
![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
да![]()
Случвало ми се е ако я навия ... иначе ако е само до мен мога и нон стоп!![]()
Най-добре е за 24 часа само 1 път без спиркаПървоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
![]()
Иначе по темата - и повече от 3 пъти сме го правили и то не е няква рядкост, но после много мускулна треска имаме![]()
De-Phazz - Anchorless
Епа, опкам табуретката по 7-8 пъти. Я като и сложа 2 балона пълни с водя и те като на мойта Мара бюста.. и я са задоволява сам.
Па когато Мара си дойде от работата, не че мноо работи де, тя се седи в кучешката поза и те така, разбирате.. та.. Мара на мене не ми дава често да я лашкам, щото е изморена от работата, ама я не ми пука.. Я си я опкам докато спит и ич не усеща!!
There is no good either bad, only thinking makes it so.
Не си ли чувал за новите модел СЕКС-минатори пратени от СЕКС-нет от бъдещето хванат та не пущат...
О, я бегам за турцията сега, чуда са дали мое да ми пратиш по Совата няколко, ша е бати шоуто. Я чакам с нетърпение такива шашкании от бъдещетоПървоначално написано от TROGDOR
![]()
There is no good either bad, only thinking makes it so.
рекорда ми е 8 пати последните три само тя свърши и след това ме болеше пениса като пикая а тя неможеше да излиза 2 дена смисъл да ходи
az znam che nishto neznam no drugite i tova neznaqt
Дам веднъж бяха доста повече от 3..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Случвало ми се е мнооооооооооого над 3 пъти![]()
бахти машините където сме майна![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Случвало се е и доста повече...
П.С. Ебаси дробовете дето сте - 2-3 часа слабо физическо усилие и после мускулна треска...
Така е приятел, повечето не само тук, ми като цяло ги мързи да дишат, какво остава да са физически подготвени. Не говоря само за секса, ми за физическо натоварване, като работа да речем.Първоначално написано от WaKo
Рекорда ми беше 8 пъти... сега е винаги по 3. Но незнам как съм издържала по толкова...![]()
значи ако питате александра93
тя е свършвала 64 пъти за един ден
правила го е с 18, 23 и 45 блок , входове А, Б, В и Г
едновременно в нея са били мъжки полови органи в общо 12 дупки
а отзад са били тризнаците Евлоги, Йосиф и Михаил, както и тяхната компанийка, която била на рожден ден (общо към 23 човека)
*това са се побрали само отзад*
това е малка част от дневничето на александра93, която явно употребява изключително тежки наркотици
Axaxaxaxa дори незнам кое е това момиче,ама доста смешно го описа!
![]()