Бившата на моя приятел също му се обажда от време на време,до колкото стига информацията до мен просто се чуват,знам ли...какво мога да направя в случая?Нищо,а и не съм от най-ревнивите.
Просто ще си поговоря с него да ми каже защо все още контактуват и т.н. и тогава ще видим,но едва ли нещо такова ще ме подразни...По-скоро ще ме направи любопитна да разбера за какво си разговарят ...Бе не знам...Случи ли се-ще видим...но едва ли...той не би й отговорил...по-скоро би я убил...както и да е...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Първоначално написано от Jumbie483
+1
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Еми ще ми стане мн гадно, защото, за да му праща тя смси и той не е седял безучастен. След тва ще си поговора с него да видя дали наистина имам мн големи поводи за притеснение и такам. Дано не ми се случва.![]()
Aко получава смс-и и не е отбил предложенията на мадамата, много ясно, че ще му счупя носа.Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Той е човекът, който трябва да се отърве от нея. Ако не го направи, значи има нещо гнило.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
щом са бивши, значи са минало
малко съм ревнива, но нищо не пречи да получава смс-и. и аз получавам смс-и от бившите...
няма лошо,ако са само смс-и.
а и щом те пращат, значи те са зарязаните
ако момичето го е зарязала не вярвам да му праща смс-и![]()
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
ами ако тя му прави намеци и му се бута сама в ръцете, както повечето правят, първият стълб е неин, няма да се замислям...![]()
Той е такъв,че ще я отреже на секундата. За това нямам притеснения,но ако въпреки това тя продължи ще има нужда след това от присадена косичка..мойто си е мое,това трябва да го знае колкото и егоистично да звучи.
Първоначално написано от l0lz
![]()
![]()
![]()
![]()
ше му счупа пръстите после ше и пише смс-си с краката ебаах му майката
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
начи като видя точно и разбера за това, късат са панталоните и какво ?!!?!? излиза една опааашка! после косата се мести нещо и опа рогцата излизат, очите кафяви... премигвам и опааа червени... появяват ми са крилца на които пише NO MERCYлитвам до Русе до оная там... и я сравнявам със земята!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
И що тряя се ядосвам че приятелката ми е харесвана и искана? Тва говори хубаво за мен и за нея
Какво ще направя ли - ми случи ми се точно такова нещо. И тя идва и ми казва:
-Писа ми бившия.
-Чий го дири при тебе?(минали са година и няколко месеца откакто са се разделили, ходили са 4 месеца)
-Ми иска да се видим, щото имал да ми казва някои неща.
-Чудничко. Ти имаш ли да му казваш нещо?
-Не.
И отидоха видяха се, оня и е лазил в краката като гладно коте. А тя го посреща с думите: "Казвай направо" и нашия нещо се смръщил. Казал каквот има да казва, тя хич не го и слуша. След 30-тина минутки станала да си ходи, и оня я пита "ама къде отиваш". И тя вика "ми приятеля ми ме чака вече". А аз съм седнал на съседната маса и се правя че не ги познавамОня извади една неописуема физиономия, и нещо тръгна да налита. Викам му "какво става мой човек? Държиш ли да те види колко неуравновесен човек си и как не можеш да си контролираш емоциите. Отделно че боя не решава нищо, и определено ще си заслужиш нейното неблагоразположение към теб" След което я хващам под ръчичка и си излизаме най-спокойно. Преди да завием зад ъгъла, погледнах за последно и оня продължаваше да седи в същата сгърчена поза и със същата физиономия...
Та така.
Друг вариант на ситуацията е ако тя ми разтяга локуми или играе игрички. Тогава просто я оставям да си троши главата както желае. С неуравновесени хора, нямам желание да общувам![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House