.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: Бивши

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Бившата на моя приятел също му се обажда от време на време,до колкото стига информацията до мен просто се чуват,знам ли...какво мога да направя в случая?Нищо,а и не съм от най-ревнивите.

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Просто ще си поговоря с него да ми каже защо все още контактуват и т.н. и тогава ще видим,но едва ли нещо такова ще ме подразни...По-скоро ще ме направи любопитна да разбера за какво си разговарят ...Бе не знам...Случи ли се-ще видим...но едва ли...той не би й отговорил...по-скоро би я убил...както и да е...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Ако получава любовни смс-и и го сваля ще им стъжня живота и на двамата, но ако само си говорят не виждам нищо лошо в това. Самата аз си се чувам всеки ден с повечето си бивши.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Зависи той как реагира на всичко това. Ако не обръща внимание и аз няма да го правя. Ако отговаря на обажданията и sms-ите ще му кажа, че не ми е много приятно това, пък той да прави каквото иска

+1
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Еми ще ми стане мн гадно, защото, за да му праща тя смси и той не е седял безучастен. След тва ще си поговора с него да видя дали наистина имам мн големи поводи за притеснение и такам. Дано не ми се случва.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Цитирай Първоначално написано от what3ver
    Ще го изям с парцалите.
    И защо?Какво е виновен,приятеля ти че получава смс-и от момиче което можеби цели точно това-да ви раздели.Ти направо ще направиш това което иска.Аз бих поговорил първо с приятелката ми ,за да разбера дали е провокирала с нещо тези изблици на "нежност" и след като се убедя че е невинна ще му пратя такъв смс че няма да посмее и да си помисли за нея вече
    Aко получава смс-и и не е отбил предложенията на мадамата, много ясно, че ще му счупя носа.
    Той е човекът, който трябва да се отърве от нея. Ако не го направи, значи има нещо гнило.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Бургас
    щом са бивши, значи са минало
    малко съм ревнива, но нищо не пречи да получава смс-и. и аз получавам смс-и от бившите...
    няма лошо,ако са само смс-и.
    а и щом те пращат, значи те са зарязаните
    ако момичето го е зарязала не вярвам да му праща смс-и
    I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:

Определено ще ми стане гадничко.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ами ако тя му прави намеци и му се бута сама в ръцете, както повечето правят, първият стълб е неин, няма да се замислям...

Той е такъв,че ще я отреже на секундата . За това нямам притеснения,но ако въпреки това тя продължи ще има нужда след това от присадена косичка..мойто си е мое,това трябва да го знае колкото и егоистично да звучи.

Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Бих го намерил и бих му напрайл зъбите на зеле, моркови и майонеза.

Голям фен Аватара на Aicken
    ше му счупа пръстите после ше и пише смс-си с краката ебаах му майката
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

начи като видя точно и разбера за това, късат са панталоните и какво ?!!?!? излиза една опааашка! после косата се мести нещо и опа рогцата излизат, очите кафяви... премигвам и опааа червени... появяват ми са крилца на които пише NO MERCY литвам до Русе до оная там... и я сравнявам със земята!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    И що тряя се ядосвам че приятелката ми е харесвана и искана? Тва говори хубаво за мен и за нея

Какво ще направя ли - ми случи ми се точно такова нещо. И тя идва и ми казва:
    -Писа ми бившия.
    -Чий го дири при тебе?(минали са година и няколко месеца откакто са се разделили, ходили са 4 месеца)
    -Ми иска да се видим, щото имал да ми казва някои неща.
    -Чудничко. Ти имаш ли да му казваш нещо?
    -Не.

И отидоха видяха се, оня и е лазил в краката като гладно коте. А тя го посреща с думите: "Казвай направо" и нашия нещо се смръщил. Казал каквот има да казва, тя хич не го и слуша. След 30-тина минутки станала да си ходи, и оня я пита "ама къде отиваш". И тя вика "ми приятеля ми ме чака вече". А аз съм седнал на съседната маса и се правя че не ги познавам Оня извади една неописуема физиономия, и нещо тръгна да налита. Викам му "какво става мой човек? Държиш ли да те види колко неуравновесен човек си и как не можеш да си контролираш емоциите. Отделно че боя не решава нищо, и определено ще си заслужиш нейното неблагоразположение към теб" След което я хващам под ръчичка и си излизаме най-спокойно. Преди да завием зад ъгъла, погледнах за последно и оня продължаваше да седи в същата сгърчена поза и със същата физиономия...

Та така.

Друг вариант на ситуацията е ако тя ми разтяга локуми или играе игрички. Тогава просто я оставям да си троши главата както желае. С неуравновесени хора, нямам желание да общувам

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Имам доверие на гаджето си :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си