Как бихте реагирали ако половинката ви периодично получава любовни смс-и от бивше гадже или води разговори с някой/я бивш/а,който/която напрекъснато прави разни намеци?
Бих го намерил и бих му напрайл зъбите на зеле, моркови и майонеза.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
ако той не изпитва нищо към нея - нима ще имам повод за притеснение?
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Не знам как бих реагирала като ми се случи .. ще разбера
Ще си поговоря доста сериозно с него,а после и с нея
За щастие моя за 20 годишния си живот има само една по-"сериозна" връзка от почти 2 месеца,а всички останали са били няк'ви връзки за по 2-3 дена и никоя от тях няма да тръгне да го търси
За сметка на това има една рижава курва,която се опитва да върти интриги между нас и скоро може да й покажа още едно предназначение на косата й (освен това да крие лицето й ест.) и по-точно коса-метла ...
Така ще измета мястото,в което ще сме следващия път,когато се осмели да го погледне с оня влюбен поглед,че после ще ни викат редовно на гости
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Няма да имаш повод за притеснение,но няма ли да ти е гадно,че тя прави опити да се съберат отново,макар и безнадеждни?ако той не изпитва нищо към нея - нима ще имам повод за притеснение?
не.Първоначално написано от moon_flower
дреме ми за нея и опитите и.
тя е минало за него.
не съм ревнива. не бих се подразнила от такова нещо
Не ме грузи такава опасност,но... да речем,че се случи айдеще си побъбря с него и ще разбера с кви намерения поддържат връзка.... но все пак ми е смешно да си го представя,защото просто моя човек няма как да направи подобно нещо.
Гадно бих се почувствала иии бих седнала да поговоря с него ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Хммм той има смао 3 бивши.Едната ми приятелка и е ходил 2 - 3 дена с нея.Нищо общо.Другата е стара песен от преди 4 години и знам,че не му дреме за нея дори и тя да го потърси.Та дор ида го потърси някоя от тея двете - най-много да си поговоря с него и да му кажа,че просто не ми е приятно.А третата ... курвичка,която не мога да гледам ... бих и размазала грозната физиономия дори само да му презванява,а да не говорим,ако се опита да поддържа контакт с него.
Ако гаджето ми наистина иска да е с мен,ще му кажа да говори с нея да престане и да обясни,че си има нова приятелка.![]()
Ще го изям с парцалите.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
И моя е така-би я отрязал веднага. А аз ще се кефя, че тя го иска, но не може да го има!Първоначално написано от Punisherrr
![]()
![]()
Да и е гадно :P Като го иска, да не го беше пускала първоначално, нали така
![]()
Зависи той как реагира на всичко това. Ако не обръща внимание и аз няма да го правя. Ако отговаря на обажданията и sms-ите ще му кажа, че не ми е много приятно това, пък той да прави каквото иска![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
И защо?Какво е виновен,приятеля ти че получава смс-и от момиче което можеби цели точно това-да ви раздели.Ти направо ще направиш това което иска.Аз бих поговорил първо с приятелката ми ,за да разбера дали е провокирала с нещо тези изблици на "нежност" и след като се убедя че е невинна ще му пратя такъв смс че няма да посмее и да си помисли за нея вечеПървоначално написано от what3ver
![]()
А ако продължи да прави някакви опити,макар че си се намесил?(питам,защото наистина ме интересува,в подобно положение съм.)И защо?Какво и виновен,приятеля ти че получава смс-и от момиче което можеби цели точно това-да ви раздели.Ти направо ще направиш това което иска.Аз бих поговорил първо с приятелката ми ,за да разбера дали е провокирала с нещо тези изблици на "нежност" и след като се убедя че е невинна ще му пратя такъв смс че няма да посмее и да си помисли за нея вече
+1Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
и ти си 100% убедена че е минало?! Евала за доверието - мъж и кръв да пикае ти му викай, че е ял боровинкиПървоначално написано от Snickers
![]()
Такова нещо да ми се случи е доста невъзможно, но все пак, ако случайно след 2 години някоя от бившите на моя, започне да го търси, няма да се разстройвам много-много. Той е с мене и съм сигурна в чувствата му, ако тръгна да се опасявам от всяка, която го погледне или му прати смс, до никъде няма да стигна. А именно пък това е основата на връзката - доверието.
Ще ревнувам,няма да ми е приятно и сигурно сериозно ще си поговоря с гаджето.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
ами да, ако е с мен и всичко е сериозно (под сериозна връзка имам предвид минимум 5-6 месеца), значи е минало.Първоначално написано от VeSna
а ако и отвръща на обажданията - няма нищо лошо в това, нека са приятели.
ако се окаже, че има нещо повече между тях - ще ги оставя да са щастливи...
Изпадам в нервна криза взимам брадвата и гледай ко стаа![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Бих поговорила сериозно с него.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Еми съвсем нормално ще е да се подразня, но ще сезнем и ще поговорим като големи хораЩе му кажа, че не ми е приятно да разговаря с бившата си, която очевадно все още има нещо към него и той ако държи достатъчно на мен ще спре да си контактува с нея
Макар че от друга страна е тъпо това едва ли не да му забранявам да си говори с нея... В крайна сметка ако ме обича няма да ме кара да се съмнявам
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!