.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Тема: Бивши

Бивши

Как бихте реагирали ако половинката ви периодично получава любовни смс-и от бивше гадже или води разговори с някой/я бивш/а,който/която напрекъснато прави разни намеци?

Супер фен Аватара на l0lz
    Бих го намерил и бих му напрайл зъбите на зеле, моркови и майонеза.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

ако той не изпитва нищо към нея - нима ще имам повод за притеснение?

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Не знам как бих реагирала като ми се случи .. ще разбера

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ще си поговоря доста сериозно с него,а после и с нея
    За щастие моя за 20 годишния си живот има само една по-"сериозна" връзка от почти 2 месеца ,а всички останали са били няк'ви връзки за по 2-3 дена и никоя от тях няма да тръгне да го търси За сметка на това има една рижава курва,която се опитва да върти интриги между нас и скоро може да й покажа още едно предназначение на косата й (освен това да крие лицето й ест.) и по-точно коса-метла ... Така ще измета мястото,в което ще сме следващия път,когато се осмели да го погледне с оня влюбен поглед,че после ще ни викат редовно на гости
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Ще я наредя едно хубавичко да ме запомни

Няма да имаш повод за притеснение,но няма ли да ти е гадно,че тя прави опити да се съберат отново,макар и безнадеждни?

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Няма да имаш повод за притеснение,но няма ли да ти е гадно,че тя прави опити да се съберат отново,макар и безнадеждни?
    не.
    дреме ми за нея и опитите и.
    тя е минало за него.
    не съм ревнива. не бих се подразнила от такова нещо

Супер фен
    Не ме грузи такава опасност,но... да речем,че се случи айде ще си побъбря с него и ще разбера с кви намерения поддържат връзка.... но все пак ми е смешно да си го представя,защото просто моя човек няма как да направи подобно нещо.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Гадно бих се почувствала иии бих седнала да поговоря с него ...

Супер фен
    Хммм той има смао 3 бивши.Едната ми приятелка и е ходил 2 - 3 дена с нея.Нищо общо.Другата е стара песен от преди 4 години и знам,че не му дреме за нея дори и тя да го потърси.Та дор ида го потърси някоя от тея двете - най-много да си поговоря с него и да му кажа,че просто не ми е приятно.А третата ... курвичка,която не мога да гледам ... бих и размазала грозната физиономия дори само да му презванява,а да не говорим,ако се опита да поддържа контакт с него.
    Обичам те <3 !!!

Ако гаджето ми наистина иска да е с мен,ще му кажа да говори с нея да престане и да обясни,че си има нова приятелка.

Ще го изям с парцалите.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Не ме грузи такава опасност,но... да речем,че се случи айде ще си побъбря с него и ще разбера с кви намерения поддържат връзка.... но все пак ми е смешно да си го представя,защото просто моя човек няма как да направи подобно нещо.
    И моя е така-би я отрязал веднага. А аз ще се кефя, че тя го иска, но не може да го има! Да и е гадно :P Като го иска, да не го беше пускала първоначално, нали така

Зависи той как реагира на всичко това. Ако не обръща внимание и аз няма да го правя. Ако отговаря на обажданията и sms-ите ще му кажа, че не ми е много приятно това, пък той да прави каквото иска
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от what3ver
    Ще го изям с парцалите.
    И защо?Какво е виновен,приятеля ти че получава смс-и от момиче което можеби цели точно това-да ви раздели.Ти направо ще направиш това което иска.Аз бих поговорил първо с приятелката ми ,за да разбера дали е провокирала с нещо тези изблици на "нежност" и след като се убедя че е невинна ще му пратя такъв смс че няма да посмее и да си помисли за нея вече

И защо?Какво и виновен,приятеля ти че получава смс-и от момиче което можеби цели точно това-да ви раздели.Ти направо ще направиш това което иска.Аз бих поговорил първо с приятелката ми ,за да разбера дали е провокирала с нещо тези изблици на "нежност" и след като се убедя че е невинна ще му пратя такъв смс че няма да посмее и да си помисли за нея вече
    А ако продължи да прави някакви опити,макар че си се намесил?(питам,защото наистина ме интересува,в подобно положение съм.)

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    И моя е така-би я отрязал веднага. А аз ще се кефя, че тя го иска, но не може да го има! Да и е гадно :P Като го иска, да не го беше пускала първоначално, нали така
    +1

Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от Snickers
    не.
    тя е минало за него.
    и ти си 100% убедена че е минало?! Евала за доверието - мъж и кръв да пикае ти му викай, че е ял боровинки

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Такова нещо да ми се случи е доста невъзможно, но все пак, ако случайно след 2 години някоя от бившите на моя, започне да го търси, няма да се разстройвам много-много. Той е с мене и съм сигурна в чувствата му, ако тръгна да се опасявам от всяка, която го погледне или му прати смс, до никъде няма да стигна. А именно пък това е основата на връзката - доверието.

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Ще ревнувам,няма да ми е приятно и сигурно сериозно ще си поговоря с гаджето.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Цитирай Първоначално написано от VeSna
    Цитирай Първоначално написано от Snickers
    не.
    тя е минало за него.
    и ти си 100% убедена че е минало?! Евала за доверието - мъж и кръв да пикае ти му викай, че е ял боровинки
    ами да, ако е с мен и всичко е сериозно (под сериозна връзка имам предвид минимум 5-6 месеца), значи е минало.
    а ако и отвръща на обажданията - няма нищо лошо в това, нека са приятели.
    ако се окаже, че има нещо повече между тях - ще ги оставя да са щастливи...

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Изпадам в нервна криза взимам брадвата и гледай ко стаа
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Повече от фен
    Бих поговорила сериозно с него.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Еми съвсем нормално ще е да се подразня, но ще сезнем и ще поговорим като големи хора Ще му кажа, че не ми е приятно да разговаря с бившата си, която очевадно все още има нещо към него и той ако държи достатъчно на мен ще спре да си контактува с нея Макар че от друга страна е тъпо това едва ли не да му забранявам да си говори с нея... В крайна сметка ако ме обича няма да ме кара да се съмнявам
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си