- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пръстен на непорочността?
Склонни ли сте да носите подбно нещо?
И дали изобщо в България може да се намери?
Summer 09' <33
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Клипчето рулира![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Та по темата ... Кой туй нещо ва![]()
Станислава
Първоначално написано от t0d1t0
Известен още като пръстен на целомъдрието.В най-общ смисъл-носиш го като белег че си девствен и се гордееш с това.И май означава "Никъв секс до сватбата"![]()
Summer 09' <33
Не че нещо .. ама на тебе такъв пръстен ти трябва защото ... ?Първоначално написано от Oligofren
![]()
Дайте снимка ве+ Такова нещо едва ли ще има ... Децата на 12-13 се плющят ...
![]()
Станислава
Първоначално написано от beliqsmok
Не ми трябва.Просто искам да разбера какво е мнението на хората по въпроса и дали някой носи![]()
Summer 09' <33
май си прекалил с властелина на пръстените ех тоя саурон се дивотий мисли
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не мисля,че ако някой тръгне да ги продава тези пръстени ще стигне много далеч в бизнеса![]()
![]()
Нем,просто дисни пускат тия глупости за тъпите американски дечица и супер консервативните американски родители....Първоначално написано от haritov
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
да бе да.. не бих носила такъв пръстен .. аз попринцип пръстени не нося![]()
аа клипчето е ебати доброто![]()
ами отиваш при такова братство и казваш, че искаш да се присъединиш към тях.След това следват някви клетви дъра бъра и ти дават пръстена.Не е нищо особенно. А после ако ти се доправи секс може да отидеш и да развалиш клетвата и да им върнеш пръстенакакто казах, нищо особенно...
ЛИНК
Линкът е модериран - деформира страницата.
swords1010
хаха ми то като гледам тези на по 13-14 се плющят като за световно незнам кой би тръгнал да си купува нещо такова.... ти колкото и изтикан да си да влезеш в братсто не мисля че ще си толкова луд че да си сложиш нещо такова
There is no right or wrong, only fun or boring
Пръстен на дрън-дрън... Ако искаш си бъди девствен до брака, че и след това. Защо трябва да се парадира с разни неща от личния живот?![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
http://images.google.bg/imgres?imgur...a%3DN%26um%3D1
" Американските тийнейджъри декларират своята непорочност с нарочен сребърен пръстен, по примера на своите идоли Джесика Симпсън и Бритни Спиърс "
тяя Бритни е найй-девствената![]()
Никога !!! Когато си искам ...То тфа значи че ако не се оженя...Изгърмяам
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Какъв е смисълът от това нещо? Не смятам, че за околните има значение някой девсвен ли е или не.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Ако имаш желанието да не правиш секс докато не се омъжиш не ти е нужен пръстен...
Пп това са американски простотии
<3forbidden taste is the sweetest<3
ТочноПървоначално написано от vivteen
Много правилно беше изречението
![]()
ми консервативните бащи виждат какъв става светът и промиват мозъците на 9-10 годишните си дъщери и на всичко отгоре им правят "уж" много забавни церемонии със сладкиши,подаръци и т.н. и им пробутват пръстените..Така де.Дават им пръстена докато още не им е дошъл акъла![]()
Но вече има такова нещо и за момчета.
А междодругото доста дисни "звезди" имат такива пръстениМоже би за да давът добър пример на малките си фенчета(с изключение на Майла Сайръс)
Звучи интересно.Лично аз не бих носила по две причини - мразя бижутата,както и парадирането.
но идеята ми допада,нищо,че пак е измислена от "братята" американци.
Не бе хора аз нямам мерак да носа такова нещоПросто исках да вида кво ша кажете по въпроса
![]()
Summer 09' <33
Такива пръстени случайно да не се наричат "Годежни халки"????
South Park rulzzzzzzz![]()
![]()