- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нещо за бърз разтеж на косата ?
Какво препоръчвате ?
Всичко е лъжа, заблуда и лъжа, заблуда... всичко е лъжа... ♫♫♫ ...
ба ли гоПървоначално написано от presityxo
пробвай със боб
Спомням си, че като бях в 4-5.ти клас си говорехме за дъжда, че от него расте косата.. но не знам
Аз ползвам едни сини ампули за разтеж които взех от парфюмерия, не си спомням името, слагат се в шампоана..![]()
амфетамин?Първоначално написано от ItalianMafia
чакай
той май не беше син
как и да е...
ще ме свържеш ли с твоя дилър?
^ Да, намира се срещу спортната зала..
коя от всички?Първоначално написано от ItalianMafia
най-близката до мене е YMCA
хининова вода ...![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Купих си хининова вода.Знам, че трябва малко време, но кога започва ефекта?
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Препоръчвам ти хининова вода
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Хининовата вода наистина помага за по-бързия растеж, обаче много изтънява косъма и поне на моята коса не действа въобще добре. (като изключим растежа.)![]()
my soul is adrift in oceans of madness.
Ами аз лично в момента ползвам тоник за коса и маска, но тоника го използвам предимно за блясък и мекота, а не толкова за растеж. Но имам една приятелка, която е луда на тая тема и от нея знам, че стимуланта на Икаров много помага, маска "Миосотис" (не съм сигурна дали точно така беше) и някъкъв пшеничен зародиш си взимаше тя.
Но според мен си се мажи с хининова вода или си вземи и още нещо, но не почвай да си цапотиш главата със милион гадости. Успех!![]()
Някъде след месец има видим резутат.Първоначално написано от Len4etyYyy
Хининовата вода не действа на всички..от нея косата ми растеше да обаче се омазняваше и оредя..по добре си купи Тривитаминол..не съм го пробвала ама съм чувала добри отзиви![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Отново съм аз...Намерих нещо за по-бърз растеж на косата
Ето го
http://pri4eski.net/index.php?option...4&Itemid=23097
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Мда,един път и майка ми каза това за дъждаПървоначално написано от ItalianMafia
![]()
Иначе хининова вода.Ползвам я от 3-4месецаи косата определено ми е по-добре
![]()
Но има и друг вариант-тривитаминол,ампули![]()
има и други сиг.,но не ги знам
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
през ден се прави такава тема
ползвайте насраната търсачка
а ти ползвай по-учтиви думиПървоначално написано от DimovB
![]()
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
Хининова вода..Не съм виждала странични ефекти,ако искаш пиши на ЛС за резултати преди и следЗапочва да действа след около месец-два,както казаха не при всеки се постига точно желаният ефект без странични..
Тривитаминола,да,за него имаше преди тема.Той се ползва при овцетепоне така пишеше,де,и е съставка от три витамина..
Не знам за него,не съм ползвала..
Иначе има и някакви ампули,но и при тях нямам опит.
![]()
Ве4е за втори път си слагам хининова вода и може да ми се струва, но седи по-лъскава.А за оредяване не се притеснявам, за6тото косата ми е мн гъста и силна, въпреки постоянното трериране![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Аз преди около 4 месеца ползвах хининова вода и бях много доволна, но не знам защо я спрях...![]()
Любовта е като разтройството-където те хване-там оставаш...
хининова вода.. не само, че помага за растежа, но и прави косата по-бляскава и здрава (поне при мене беше така, тука гледам, че има и бая негативни отзиви)
стимулант за косата на фирма "Икаров".. смес от различни масла и 100 неща. Мирише гадничко, но помага
бадемово масло.. може да си го втриваш в корените чисто, може и да си правиш маски (примерно с кисело мляко, хума, жълтък, оцет, мед)
тривитаминол.. чувала съм много хубави неща за него, но лично не съм го ползвала
Маската с тривитаминол наистина действа само ако се прави редовно.Майка ми я прави по следния начин:
2 суп.л. тривитаминол
1 суп.л. зехтин
1 суп.л. алкохол
1 жълтък, мед или кисело мляко (обикновено ги редуваме)
Стоиш колкото можеш,даже е хубаво ако я оставите да действа през нощта.Като се измие после с шампоан и лек балсам става разкошна косата.Струва си дори само да се опита.![]()
откъдезимате тая хининова вода.. и на каква цена е горе , долу - да знам направо за си зимам![]()
Hip Hop, Rap
,
от аптека,парфюмерия....стува 1 левПървоначално написано от Tomorrowww
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
мерси !Първоначално написано от bubinkaa
![]()
Hip Hop, Rap
,