Ти.Първоначално написано от jakito0o
![]()
ЗА!
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Мисля, че отговора е ясен - за. Който има опит в обществения и нощния живот(да се е събирал с различни хора, слушащи различна музика) и който не е тесногръд няма да е против, ако ще и death metal да слуша.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
не съм против чалгата... но никога не бих си свалила подобна "музика" на компа, телефона или ipod-а.
И аз не съм против,но никога няма да слушам такава музика.Тези на които им харесва да си я слушат
![]()
ЗА
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не слушам , но не може защото на хората като мен не им харесва тая музика , тия на които им харисва да не я слушатАма не е нужно да се парадира и да се навлиза в личното пронстранство на хората ако ме разбирате
![]()
phah
Обещай ми любов, обещай ми тревога, обещай ми ръце, без които не могаааа.... йее![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Първоначално написано от PurpleDream
не се изказвай неподготвен,прасе
За
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Първоначално написано от psychopath
Щастието на човека е в малките събития..!
направи анкета да видим кои са за и кои против
мене не ми пречи, ама не я слушам![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
lol, естествено против. Иуу, само като си представя..
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Против чалгата и това, от което тя е част от...
We won't take any shit and we're not about to leave
Just cause you don't like who and what we want to be
Who are you to say what's wrong what's right
If it's what it takes, we're ready to fight!
Против! тая боза разваля хората ... а може би тези които слущат чалга вече са развалени мм незнам![]()
Против..
^^ I'm still waiting for tomorrow
Tired of living in yesterday..
Според мен пък музиката не прави човека, аз не харесвам и не слушам чалга,но все пак нямам нищо против както към самия стил така и към тия които я слушат
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
Не съм толкова против чалгата,колкото против митовете свързани с нея (че на друго не може да си пие,танцува и т.н.) и хората които се надуват понеже я слушат и се правят на повече от другите (ахъм,визирам поста за обществения живот и тесногръдието на тези които са против чалгата).
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Всеки да слуша каквото му харесва.Разни хора,разни идеали.Не виждам смисъл от обсъждане на този въпрос милиарди пъти.За или против чалгата ще остане и хората ще я слушат,както и другите стилове музика.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619