- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелство превърнало се в любов...
Ще кажете има много такива теми... тази е различна.
Не, няма да ви питам дали приятелството се разваля и т.н.
Замислих се, не знам защо, просто се замислих за това, че любовта би била по-силна, ако преди това е имало наистина добро приятелство.
Всички казват, че приятелство между срещуположни полове няма (аз казвам, че има), но все пак нали за това сме създадени - мъже и жени! Трябва да са заедно, да се обичат и да създават поколение. Хах.
И така... не мислите ли, че една любов изградена върху здрави основи (приятелство), няма да бъде по-силна и истинска от всяка друга? Някак по-различно и красиво ще е. В продължение на години вие сте споделяли тъга, радост, любовни разочарования и накрая - заедно, но не като приятели, а като две влюбени деца (не знам, защо казах деца :Д). И като сте двамата заедно, на някое красиво място, да се сещате за бившите си гаджета, колко сте плакали, как сте си разказвали интересни случки, а всичко това ви се случва на вас.
Мислите ли, че една такава любов може да е вечна?![]()
Извинявам се, ако съм допуснала грешки.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Да.Първоначално написано от Snickers
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
и според мен една такава любов би била много силна
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
да,но много рядко се срещат толкова силни приятелства между момче и момиче,и в повечето случаи се влюбва само единия....
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Определено би била по-силна.
Ключа към добро приятелство между момче и момиче(или поне този, които аз съм открил) е двамата да не се привличат физически по никакъв начин.
С най-добрата ми приятелка сме така, тя не ми влиза в критериите за момиче, нито пък аз в нейните за момче и си прекарваме уникално винаги! Споделяме си много, смеем си се, говорим си глупости, правим глупости и т.н.
Даже понякога се чувствам по-големия въпреки, че в действителност тя е по-голямата, заради смешните ситуации в които успява да се набута ежедневно и от които се налага да я измъквам, но нали затова съм я хванал, щото е пълен идиот, като мен![]()
^ Да, но именно, ако едно такова приятелство се превърне в любов, ще е много силна връзката между двамата. (според мен)
Е, незнам, то няма само един вид любов!![]()
Така че, все някога свършва. Death.![]()
![]()
There is no good either bad, only thinking makes it so.
Не може да си сигурен, че след смъртта всичко свършва, така че... : ) :Д
Не би ми пукало особенно.Първоначално написано от Snickers
Все пак съм приел, какво става - да става.
![]()
There is no good either bad, only thinking makes it so.
да..
ами да случвало ми е се е подобно нещо![]()
100% съм съгласен просто чакаш подходящия момент
Да,една такава любов ще е много силна.Но аз се замислих пък върху друго.Какво е да си влюбен в човек,за когото знаеш всичко,човек чиито карти са ти напълно открити и които познаваш по-добре от себе си.Да ще си кажете,че това е идеално,но дали наистина е така?С такъв човек имат е много общо,но дали една такава връзка не е,ако мога така да се изразя,твърде открита(в смисъл няма тайни)?Хората се познават твърде добре,не могат да скрият нищо един от друг,другия не може да те изненада с нищо ново.Както се казва -даже и чивтовете чорапи си знаете.Лично за мен подобна връзка би била скучна и твърде еднообразна.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
ами по-силна незнам дали ще е но със сигурност по-истинска ... защото има разлика да тръгнеш с някого който познаваш от вчера и с човек който знае всичко за теб и те е подкрепял и т.н. още преди самата връзка.. По-истинска ще е самата връзка. На много от нас се е случвало страшно да си привлечен към някого бързаш да станат нещата между вас.. и изведнъж осъзнаваш че ти не познаваш човека до себе си.. и колко е различен.. Докато ако преди връзката е имало приятелство ще се познавате много добре..
^ С годините хората се променят, така че, все ще има нещо ново и ново. Няма как да познаваш един човек напълно. Аз си мисля, че една такава връзка би била много забавна и истинска. Ако си достатъчно изобретателен и разнообразието няма да липсва. Всичко зависи от хората.
за vampirekisss
Да мисля, че ще е много по-силна любовта ...![]()
П.С. Няма приятелство между момчета и момичета .. (мое мнение)![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Преди известно време усетих,че един френд започна да се увлича по мен,както и аз по него,но се спрях...А,той ме попита:"Нищо ли не е останало от чувствата м/у нас?".След т'ва аз не го виждах известно време,а той настояваше да се видим.Видяхме се,но не почувствах нищо.Сега съм сигурна,че е било няк'ва моментна тръпка.Е,поне за мен...
![]()
Първоначално написано от vampirekiss
би било чудесно... http://www.youtube.com/watch?v=-BPPl9TA0vk чуй тази песен по този повод![]()
^Наистина хубава песен(текст).![]()
емм .. дамм ..![]()
^ отклонявам се от темата, но ти на колко си?
разгледах ти снсимките и ми изглеждаш адски малка...
към бейбистар