.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Повече от година сме добри приятели. Карахме се, сдобрявах ме се. Сега и двамата се чувстваме добре един с друг и нещата може да продължат в добра посока и за нея и за мен.

Да, приятелството може да прерасне в любов, но само ако е споделена.

Възможно е, но също така е възможно всичко да се превърне в пълен провал, отношенията да се прецакат и да си отиде и любовта, и приятелството. Всичко това се изгражда с риск.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Град
    София
    Доста голям процент, да не кажа почти всички, от неразделените родители са били приятели преди да се влюбят едни в други.
    Don't tell me what I can or can't do !

Цитирай Първоначално написано от TomR
    100% съм съгласен просто чакаш подходящия момент
    +10000000
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It

Дам.. и аз мисля, че една такава любов би била по-силна и по-хубава.. а защо не и "вечна".. Все пак ще са й положени здрави основи - приятелството, а приятелите си споделят и помагат.. и ако едно добро приятелство премине в любов ще е чудесно, защото двамата ще се познават добре и доверието вече ще е изградено..

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    да,но много рядко се срещат толкова силни приятелства между момче и момиче,и в повечето случаи се влюбва само единия....
    Да, и аз мисля така. Но пък приятелство, прерастнало в любов, е нещо много хубаво! И една такава любов ще бъде много истинска, красива и силна!

Аз така тругнах със най-добрата си приятелка.. Знаем винаги какво иска другия .. имаме еднавки интереси .. Просто знаем как да доставим удоволствие един на друг ... МНого сме открити един с друг надявам се връзката ни да продължи дълго :P

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ще е по-стабилна,защото ще сте се научили да общувате помежду си и няма да ви е некомфортно в компанията на другия както е в началото на връзка между 2ма човека,запознали се наскоро..ще познавате човека до себе си и това ще прави отношенията ви по-хармонични...ще знаете каво го радва,дразни,как би реагирал в дадена ситуация..като цяло ще ви много по-спокойно и на 2мата....
    за да са заедно 2ма души трябва да могат да общуват най-вече..да има какво да си кажат и да им е приятно заедно...а щом са били приятели преди това и 2те неща са на лице..
    гадното е обаче ,че в повечето случаи след края на подобна връзка и приятелството се разпада

Zdraveite az imam vruzka ot skoro s nai-dobriq mi priqtel i vsi4ko e tolkova hubavo... poznavame se ot dosta vreme i go obi4am stra6no mnogo no me e strah da mu go kaja .....

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    spam
    как успя да ми вдигнеш темата, ебаси:Д
    няк'во странно е, влизаш и гледаш тема от теб с ник, който вече не ползваш, смях :Д

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Стара тема... а аз пиша
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Аз пък някак не мога да възприема самата идея.

Не може години наред да съм го гледала с приятелски очи, а един ден да сме влюбени един в друг. Просто, изобщо, ако сме си споделяли всичко - и болка, връзки, любов, ще е гадно по някое време. И на двамата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си