- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелство превърнало се в любов...
Повече от година сме добри приятели. Карахме се, сдобрявах ме се. Сега и двамата се чувстваме добре един с друг и нещата може да продължат в добра посока и за нея и за мен.
Да, приятелството може да прерасне в любов, но само ако е споделена.
Възможно е, но също така е възможно всичко да се превърне в пълен провал, отношенията да се прецакат и да си отиде и любовта, и приятелството. Всичко това се изгражда с риск.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Доста голям процент, да не кажа почти всички, от неразделените родители са били приятели преди да се влюбят едни в други.
Don't tell me what I can or can't do !
+10000000Първоначално написано от TomR
![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It
Дам.. и аз мисля, че една такава любов би била по-силна и по-хубава.. а защо не и "вечна"..Все пак ще са й положени здрави основи - приятелството, а приятелите си споделят и помагат.. и ако едно добро приятелство премине в любов ще е чудесно, защото двамата ще се познават добре и доверието вече ще е изградено..
![]()
Да, и аз мисля така. Но пък приятелство, прерастнало в любов, е нещо много хубаво! И една такава любов ще бъде много истинска, красива и силна!Първоначално написано от PurpleDream
Аз така тругнах със най-добрата си приятелка.. Знаем винаги какво иска другия .. имаме еднавки интереси .. Просто знаем как да доставим удоволствие един на друг ... МНого сме открити един с друг надявам се връзката ни да продължи дълго :P
ще е по-стабилна,защото ще сте се научили да общувате помежду си и няма да ви е некомфортно в компанията на другия както е в началото на връзка между 2ма човека,запознали се наскоро..ще познавате човека до себе си и това ще прави отношенията ви по-хармонични...ще знаете каво го радва,дразни,как би реагирал в дадена ситуация..като цяло ще ви много по-спокойно и на 2мата....
за да са заедно 2ма души трябва да могат да общуват най-вече..да има какво да си кажат и да им е приятно заедно...а щом са били приятели преди това и 2те неща са на лице..
гадното е обаче ,че в повечето случаи след края на подобна връзка и приятелството се разпада![]()
Zdraveite az imam vruzka ot skoro s nai-dobriq mi priqtel i vsi4ko e tolkova hubavo... poznavame se ot dosta vreme i go obi4am stra6no mnogo no me e strah da mu go kaja .....
spam
как успя да ми вдигнеш темата, ебаси:Д
няк'во странно е, влизаш и гледаш тема от теб с ник, който вече не ползваш, смях :Д
Стара тема... а аз пиша![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Аз пък някак не мога да възприема самата идея.
Не може години наред да съм го гледала с приятелски очи, а един ден да сме влюбени един в друг. Просто, изобщо, ако сме си споделяли всичко - и болка, връзки, любов, ще е гадно по някое време. И на двамата.