.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Поредната...

Здравейте,аз искам да се извиня за поредната такава тема,но все пак ще попитам с риск от напсуване...
    Възможно ли е когато приятелят ми е прав пред мен,а аз седнала на леглото пред него,ама как го обясних-правих му свирка,аз бях седнала на леглото а той прав пред мен,както и да е и се изпразни върху гъдите ми,само че след това потече и леко надолу,дали е възможно спермата му да е достигнала вагината ми и да е станал гафа...
    А има и още...извинявам се.Значи правихме секс с презерватив,той си свърши в него след което го махна и се забърса,докато си го държеше.После минаха около 5-10 мин и той...ами да кажем,че започна любовна игра(с пръстите в употреба)Та възможно ли е и в този момент да е станала белята...
    А и двете ситуации станаха за една вечер и това беше един ден след цикъла ми,а нали дните преди и след цикъла са с минимален шанс за забременяване.А още е рано за тест,та затова ви питам тук,аз мисля че не е възможно да е станала белята но знае ли човек.Моля ви отговорете и не ме псувайте много,благодаря предварително

Град
    ВаРнАаАа
    Препоръчвам следващия път любовната игра да не включва само пръстите, а и главата на раменете Шанса е горе-долу нулев но все пак, няма нвъзможни неща на този свят. Като се пипа той-да се мие!!!!!!!

Супер фен Аватара на fenasf
    Разказа ти леко ме възбуди

Иначе шанса е 1%
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    Нее почти няма такъв вариант.
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Шанса наистина е супер минимален, но за следващия път задължително измиване...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Малко вероятно. Кажи му да си мие ръцете на пича.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Има много малка вероятност почти нулева.Хубаво е да се измива след всяка еякулация.

...hate my nickname

Варианта е почти нулев,ноо за всеки случай,за да си спокойна напълно следващият път не му позволявай много да те пипа с пръстите си като преди това се е пипал той

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Следващия път го накарай да се измие

Повече от фен Аватара на YourPoison
    Цитирай Първоначално написано от nolaivanova
    Шанса наистина е супер минимален, но за следващия път задължително измиване...

Шанса е наистина малък :P

Ние ясновидци ли сме?!??!
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Препоръчвам следващия път любовната игра да не включва само пръстите, а и главата на раменете Шанса е горе-долу нулев но все пак, няма нвъзможни неща на този свят. Като се пипа той-да се мие!!!!!!!
    +1 нямам какво да добавя просто
    There is no right or wrong, only fun or boring

Благодаря много на всички,успокоихте ме Сега ще чакам да ми дойде

Re: Поредната...

Цитирай Първоначално написано от ellikok
    Здравейте,аз искам да се извиня за поредната такава тема,но все пак ще попитам с риск от напсуване...
    Възможно ли е когато приятелят ми е прав пред мен,а аз седнала на леглото пред него,ама как го обясних-правих му свирка,аз бях седнала на леглото а той прав пред мен,както и да е и се изпразни върху гъдите ми,само че след това потече и леко надолу,дали е възможно спермата му да е достигнала вагината ми и да е станал гафа...
    А има и още...извинявам се.Значи правихме секс с презерватив,той си свърши в него след което го махна и се забърса,докато си го държеше.После минаха около 5-10 мин и той...ами да кажем,че започна любовна игра(с пръстите в употреба)Та възможно ли е и в този момент да е станала белята...
    А и двете ситуации станаха за една вечер и това беше един ден след цикъла ми,а нали дните преди и след цикъла са с минимален шанс за забременяване.А още е рано за тест,та затова ви питам тук,аз мисля че не е възможно да е станала белята но знае ли човек.Моля ви отговорете и не ме псувайте много,благодаря предварително
    няма голям шанс , но все пак абе няма за какво да се притесняваш
    \\m// MetallicA 4 life \\m//

Град
    balgarsko
    hah vi ako ot takiva drebolii si nabivate filmi ujas

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Споко не си бременна То тоя сперматозоид да не ееее.... как си мислиш ти тия работи да потече от рамото до вагинага ти да влезне да мине целия "тунел" и да оплоди яйцеклетката?!?! НЕВЪЗМОЖНО Такаче споко само другият път нека пича да си мие ръчичните и всичко ще е точно.
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си