.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: заради ..

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534

заради ..

здравейте
    моля ви дайте ми съвет какво да правя ,мн ми е объркано и гадно ..
    имах гадже до вчера ,заради него зарязах близо 6 годишната си връзка ,щото незнам как ме плени ,мислех,че ме обича,запозна ме с тяхните и т.н .. беше мн мил ,до преди 2-3 дни
    нашите бяха на гости,ала бяха мн странни дори и за мен ,u това не се е харесало на гаджето ми ,т.е вече бившето .. и снощи говорихме ,и каза че неможе да има бъдеще с момиче,като не бил одобрен от моите родители,примерно след време неможе се разчита на тях и т.н .. а аз казах,макар че са се държали гадно ,ако сме заедно и имаме семейство ще ни помагат .. но той не та не ,обичал ме ,била съм прекрасен човек ,но по добре било да се разделим,нз аз ли съм зле или немога да го разбера,макар че се опитвам .. нали една връзка се гради от нас двамата,не от нашите ,после не съм била от града-а аз не искам да тръгвам оттук ,дори заради него си наех по-голяма квартира,за да се виждаме спокойно и т.н .. а той когато нашитеме оставиха,се отрякоха от мен и той за капак ме оставя,а знае какво ми е ,и сега в голямият град оставам напълно сама без приятели-бившият не иска да ме вижда нормално,той ме оставя,нашите ме оставиха .. и сега съм сам сама ,няма с кого дори до магазина да ходя ,а нощем ми е гадно ,не съм вярвала,че някога ше ми се случи ...
    вие как мислите това нормално ли е да ме зареже ,щото нашите са се държали странно с него ,както и с мен .. аз виновна ли съм -заради него те не искам да чуят за мен ,а сега и той ме оставя-аз какво да правя ,ужасно гадно и преебана се чувствам,вие какво бихте направили -кАЗА ми че това знаел,че е огромна грешка,че съм била невероятен човек ,но той е бил с такъв характер и по-добре в самото начало да се разделим,а след някой ден щяхме да направим 5 месеца.. нз как го обикнах толкоз много .. какво да правя ,не искам да се моля за внимание,какво ..но го обичам,липсва ми ,немога да спра да мисля за него.. ;(
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ми не е нормално,от неговата реакция можеш да разбереш само че не изпитва нищо към теб.Ако те обичаше поне мъничко щеше да остане с теб,независимо от мнението на вашите.Разбирането и уважението се изгражда с време,а не от първата среща с вашите.Той просто си е търсел някакво развлечение,типичния комплексиран идиот,който щом стане напечено и айде да се омитаме.Да ама не-проблемите не се решават като бягаш от тях...Пф не разбирам как си могла да зарежеш бившия си заради този...А отоносно родителите ти-повечето родители не одобряват връзката на своето дете отначало,докато не опознаят човека.Незнам това може да е защитна реакция но е факт.Поговори с тях,сдобрете се,обясни им че си допуснала грешка.

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Ми не е нормално,от неговата реакция можеш да разбереш само че не изпитва нищо към теб.Ако те обичаше поне мъничко щеше да остане с теб,независимо от мнението на вашите.Разбирането и уважението се изгражда с време,а не от първата среща с вашите.Той просто си е търсел някакво развлечение,типичния комплексиран идиот,който щом стане напечено и айде да се омитаме.Да ама не-проблемите не се решават като бягаш от тях...Пф не разбирам как си могла да зарежеш бившия си заради този...А отоносно родителите ти-повечето родители не одобряват връзката на своето дете отначало,докато не опознаят човека.Незнам това може да е защитна реакция но е факт.Поговори с тях,сдобрете се,обясни им че си допуснала грешка.
    +1

Супер фен Аватара на l0lz
    Ае ти добре ли си даа зарежеш 6 годишна връзка за някъв си добре изглеждащ, мило държащ се пикоч?
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Град
    In Your Memories
    Е, шантава ралта!

Това да ти е за урок!
    There is no good either bad, only thinking makes it so.

Май си е търсил някакъв повод да те зарежее....Човек , който те обича не би постъпил така.

Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Ае ти добре ли си даа зарежеш 6 годишна връзка за някъв си добре изглеждащ, мило държащ се пикоч?
    +1

А освен това въпросния тип може да се е интересувал да речем от парите на вашите.
    примерно след време неможе се разчита на тях
    Ама той какво е очаквал, че вашите са длъжни да ви помагат всеки път когато сгафите ли?
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Повече от фен Аватара на YourPoison
    тва щях да кажа и аз ..

+++

Супер фен
    Ако му пука за теб и те обича толкова много,нямаше да те зареже заради такова нещо.И моите родители отначало не харесваха приятеля ми.Тоя пич само се е чудел как да те зареже и това е бил удобен момент за него и го е направил.Рискувала си много,заради него - но не си е струвало
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Както никога да съм съгласна с тебе
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Млък.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    +1
    +++++

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Млък.
    Fuck u!
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

не не е нормално така да те остави.. поговори с ващите, те са ти родители и никога няма да те изоставят..
    I'd come for youu .. <3

Супер фен Аватара на sladkalady
    И какво като родителите ти са се държели странно..той да няма да живее с тях.Той ще си е с теб .Личи си колко те обича Поговори с него още веднъж...макар че едва ли има смисъл...
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Абе обича те той Ама изглежда не чак толкова,щом не може да разграничи тебе от родителите си.По-хубаво е да го забравиш .. но ако наистина много държиш на него, опитай да поговорите още веднъж

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    днес трябваше да ми донесе нещата от тях,а той идва у нас ,и със засилка ме прегръща и целуна ,каза ми \" немога без теб бебчо,обичам те ,знаеш ли как ми липсваше,искам да си буда с теб,искам \" а аз -ами моите родители ,нали не се разбирате и въпреки това искаш ли да си с мен ,и той да и не искам да се разделяме .. нз глупаво ли постъпих но веднага се съгласих ,ах това сърце,къде ми е разума .. но дано да е за добро ... ноо немога засега да кажа на нашите .. те знаят,че сме разделени,и наистина не го одобравят ,грyб бил-е да понякога ,в смисъл не ме обижда или бие .. но си е такъв ..времето ще покаже
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Град
    < 33
    +1
    Actions speaks louder then words .. >.<

щом се оправи с него, се опитай да поговориш с родителите ти..
    обяснявала ли си им какво чувстваш към него ?
    ако не си, го направи.. може би ако видят, че той за теб е всичко и си щастлива с него, може и да не се държат с него "странно"
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    щом се оправи с него, се опитай да поговориш с родителите ти..
    обяснявала ли си им какво чувстваш към него ?
    ако не си, го направи.. може би ако видят, че той за теб е всичко и си щастлива с него, може и да не се държат с него "странно"
    Съгласна съм Макар ,че то ти ще живееш с него и тн ,а не те Не виждам как е възможно родителите ти да те зарежат, поради каквато и да е причина Особено за мъж

Неможем да кажем дали е грешка,че си го приела обратно при теб,това ще се види с времето,а за родителите ти говори с тях,колкото и трудно да ти е обясни им,че той значи много за теб и ако не те разберат просто продължи да живееш живота си,с времето те ще видят,че са допуснали грешка.Личен пример за това е наще и бабите ми,нали наще са се харесали баща ми ходил при майка ми (делят ги 130 км) и баба ми (от страна на майка) непозволила на баща ми да спи в тях и майка ми се изнесла,взела си багажа и с баща ми на хотел,после и другата ми баба нещо недоволствала,нехаресвала майка ми,но в момента и едната и другата съжеляват за всичко

Живей твоя живот,не този на родителите ти Пожелавам ти много любов
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Това и заслужаваш!!! 6 години малко време ли са от живота на някой друг а? И ти си му ги опропастила заради някакъв си там, дето ти го е ръгал! Това заслужаваш... и не само това, а още. Аз може да не съм идеален, може и да бх курвар, обаче обвързани момичета не пипах! Не правех това, което не искам на мен да ми правят! А ти като си била много свободомислеща и много обичаща господарка на сърцето си... си стой сама! Това заслужаваш! Прав е тоя да те зареже, особено като е видял как си оставила предишните 6 години от живота си ей така. Отде да знае дали той няма да е следващия?
    Айде успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си