- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- заради ..
здравейте
моля ви дайте ми съвет какво да правя ,мн ми е объркано и гадно ..
имах гадже до вчера ,заради него зарязах близо 6 годишната си връзка ,щото незнам как ме плени ,мислех,че ме обича,запозна ме с тяхните и т.н .. беше мн мил ,до преди 2-3 дни
нашите бяха на гости,ала бяха мн странни дори и за мен ,u това не се е харесало на гаджето ми ,т.е вече бившето .. и снощи говорихме ,и каза че неможе да има бъдеще с момиче,като не бил одобрен от моите родители,примерно след време неможе се разчита на тях и т.н .. а аз казах,макар че са се държали гадно ,ако сме заедно и имаме семейство ще ни помагат .. но той не та не ,обичал ме ,била съм прекрасен човек ,но по добре било да се разделим,нз аз ли съм зле или немога да го разбера,макар че се опитвам .. нали една връзка се гради от нас двамата,не от нашите ,после не съм била от града-а аз не искам да тръгвам оттук ,дори заради него си наех по-голяма квартира,за да се виждаме спокойно и т.н .. а той когато нашитеме оставиха,се отрякоха от мен и той за капак ме оставя,а знае какво ми е ,и сега в голямият град оставам напълно сама без приятели-бившият не иска да ме вижда нормално,той ме оставя,нашите ме оставиха .. и сега съм сам сама ,няма с кого дори до магазина да ходя ,а нощем ми е гадно ,не съм вярвала,че някога ше ми се случи ...
вие как мислите това нормално ли е да ме зареже ,щото нашите са се държали странно с него ,както и с мен .. аз виновна ли съм -заради него те не искам да чуят за мен ,а сега и той ме оставя-аз какво да правя ,ужасно гадно и преебана се чувствам,вие какво бихте направили -кАЗА ми че това знаел,че е огромна грешка,че съм била невероятен човек ,но той е бил с такъв характер и по-добре в самото начало да се разделим,а след някой ден щяхме да направим 5 месеца.. нз как го обикнах толкоз много .. какво да правя ,не искам да се моля за внимание,какво ..но го обичам,липсва ми ,немога да спра да мисля за него.. ;(
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!