- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вашите грешки в любовта
Здравейте тийнове![]()
Имам въпрос към вас... Може ли да посочите вашите грешки в любовта? Лоши навици, обичайно повтарящи се грешки, които се прерастват в спор между вас и половинката Ви? Неща, за които знаете, че Вие самите имате вина, че стават.
Правите ли си равносметка когато се разделите с един човек за вашият дял от раздялата? Къде сте сгрешили, какво не му сте дали на човека до вас, за държанието Ви спрямо него/нея?
Не говорим за нейните/неговите грешки във вашата връзка, а за вашите. За тези, за които Вие се чуствате виновен/а, че ги правите и съжалявате понякога...
Ето част от моите..
1. Лесно правя компромис и забравям лошото..което естествено се повтаря след време.
2. Винаги като той се расарди/намуси аз го търся първа..
3. Не обичам да давам обяснения на който и да е къде, кога и с кой съм бла. Това поражда спорове между мен и него.
4. Позволявам си да го лъжа понякога.
5. Не показвам емоциите си, а ги крия...не искам да изглеждам слаба в очите му.
6. Ей така без причина понякога не си вдигам телефона, когато той звънни и излизам с обяснението, че съм била в банята.
7. Имам навика да му гледам телефона и хронологията на skype докато той се занимава с нещо друго.
8. Нямам навика да му споделям всичко
Та..това бяха часта от моите лоши навици, грешки които допускам почти във всяка една връзка. Но съм решила и знам, че мога и без тях![]()
Е сега сте Вие...признайте си къде смятате, че грешите в една връзка.
Няма безгрешни хора![]()
Имах и твърде много доверие,това ми беше единствената грешка....
+1Първоначално написано от Sh@d0w
+ Бях много наивен и си мислех, че тя може да се промени![]()
Филмирам се прекалено многоИ понякога правя излишни сцени на ревност
![]()
А да .. и може би най-важното - трудно, ама наистина много трудно допускам човек до себе си![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
и аз съм така ,но .. истината излезе другаПървоначално написано от Swingswing
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Винаги като тя се расарди/намуси аз я търсех първи...
Прекалено много я заобичах
-супер ревнива съм,но поне не го показвам често
-искам твърде много време за себе си и не обичам да прекарвам цели дни залепена за гаджето (добре,че сега съм сама)
-трудно отстъпвам
-никога не паказвам,когато съжалявам за действията си.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
1. Пуша цигари.
2. Напивам се.
3. Прекалено често се извинявам и вече се загуби смисъла на думата.
4. Споделям абсолютно всичко.
Първоначално написано от Sh@d0w
Първоначално написано от Priceless
Първоначално написано от vampirekiss
Много трудно се доверявам като избеснея наистина избеснявам и понякога като ми стане кофти от нещо не го споделям запазвам го в себе си и го развивам до някво лудо ниво превръщайки го в нещо което не е.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Помислих една тъпа kурва за свестно момиче.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
мекушава съм... в това влизат... прощавам лесно... винаги аз търся някой и го моля да ми прости, дори и грешката да е била негова... натяквам предишни грешки когато каже, че нещо никога не го е правил... и, че е различен... постоянно се ядосвам от срещи с момичета (егати гадната ревност дето имам), а уж не ми пука... и много други неща... като например готова съм да умра за него... и правя всичко за което ме моли...![]()
![]()
Ммм тая тема ми хареса много и ще гледам да съм изчерпателна ..
Такам .. грешките ми са, че като ми има нещо или съм тъжна, като ме попита к'во ми е аз винаги казвах "нищо", което безкрайно много го нервеше ... инат съм и то голям, което също е много изнрвящо ... ревнива съм (от части) гледам да се владея ... бързо се паля за всичко ... може и една дума да ме изнерви на макс казана не на място ... наивна съм и си мисля, че всичко е розово!!
"Правите ли си равносметка когато се разделите с един човек за вашият дял от раздялата? Къде сте сгрешили, какво не му сте дали на човека до вас, за държанието Ви спрямо него/нея?"
Да правя си .. ии осъзнавам, че и двамата имаме вина ... но той не го осъзнава!!Мразя някой да не си признава грешките като знае, че е сгрешил ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
всеки има грешки..
Аз не съм правила много грешки,но пък като направя една грешка после я повтарям незнам колко пъти.За предишните ми връзки бих казала като общо,че грешките ми са биле следните: чаках момчето да направи първата крачка за каквото и да било;държах се дръпнато и на разтояние;винаги имаше стена м/у мен и момчето и по този начин не го допусках до себе си почти никак;когато нещо не ми е било интересно на мен - не проявявах никакъв интерес.
А със сегашния ми приятел постоянно се чупех,ако нещо не стане,както аз искам.И още по-лошото,че като се начупех не му обяснявах защо се цупя,а само си мълчах и повтарях "нищо ми няма".Е след подледната ни раздяла се промених и за сега мисля,че не съм допускала грешки,освен,че още се дразня от бившата му и винаги се ровя из компютрите на приятелите му и неговия ... за да видя някоя снимка или хронология.После съжалявам,че съм го направила (ако намеря нещо де) и почвам да плача от нерви.![]()
Адски ревнива съм.
Бързо се привързвам към някого.
Ако ми има нещо си мълча,и много трудно казвам какво ми има.
Мразя да споделям.
Имах му твърде голямо доверие..
Бях твърде добра с него.. Никога не съм му се сърдила, не съм повишавала тон, когато мненията ни противоречаха винаги аз се изкарвах виновна и се извинявах, та всичко да е наред и да не се караме.
Като цяло съм много мекушава с момчетата, които харесвам..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
За предишните ми връзки не ми се мисли,но в сегашната грешките ми са:
-Страшна ревност ... нервя се дори,когато прати някоя целувка на някое момиче в Импулс![]()
Да не говорим,че ако някоя го погледне докато сме в някое заведение ми идва да метна някоя чаша по нея
![]()
Тая тъпа ревност винаги ми е била проблем
-Когато ми има нещо и той ме попита,какво ми е ВИНАГИ казвам "нищо!" по един скапан начин и той започва да си мисли,че причината за настроението ми е в него
-Не съм свикнала да правя компромиси и винаги искам да става по моята ... За щастие вече започнах да осъзнавам,че в една връзка не само едната страна трябва да прави компромиси
-Много лесно се влияя от чуждото мнение![]()
-Често го бъзикам с неща от рода "Еее май е време да звънна на любовника" или "Еййй пак си с любовницата и не се сещаш да ми се обадиш"Адски много се изнервя на тия изрази,защото съм първото момиче,с което иска да има сериозна връзка и все си мисли,че може наистина да му изневеря
![]()
![]()
-Не си показвам истинските чувства все ощеКогато сме заедно се държа доста по-студено,от колкото когато му пиша някой друг СМС за лека нощ
Явно това ми е някакъв вид защитна реакция в случаи,че нещата се прецакат и се разделим
![]()
За щастие той си ме търпи въпреки всички тия скапани неща в характера и държанието ми![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Може би най-голяма ми грешка е, че повечето ми връзки са започвали чрез запознанство в интернет... и от там пламва една любова като се видим - човека е съвсем друг
Като цяло за тва ме е яд. Ама вече гледам да не се повтаря
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Запознайте се с царицата на грешките . (: Някои от грешките са стари,други още ги допускам.
- Преди му имах страшно голямо доверие в смисъл от гледна точка на това,че не ми изневерява,че не занимава други момичета сега вече обаче не е така . Знам,че не го прави,но винаги си имам 1 на ум.
- Споделям му абсолютно всичко и вече си позволявам да си говоря пред него на харабия демек каквото ми е на сърцето това и на душата и често пъти изглежда така все едно му се правя на някаква,а той най-много го мрази това.
- За сцените на ревност да не говорим.Имало е случеи,в които наистина съм ревнувала без причина и той се е хващал за главата .
- В повечето случеи,когато ми е кофти заради него и се намуся като ме пита какво има винаги казвам "нищо",защото ме е страх от реакцията му обаче той винаги ме изхваща ии накрая си признавам.![]()
- Понякога имам навика да приемам прекалено навътре нещата и да драматизирам за глупости и да се притеснявам.
- Държа се прекалено студено на моменти,случва се дори да не го поглеждам особено,когато съм ядосана и още не съм говорила с него.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Прекалено наивна съм и от там идва всичко ..
Доверието... липсата на време.
правя прекалено много компромиси и по този начин несъзнателно оставям да ми с екчат на главата
Че те са неизброими...въпреки това той ме обича...хах...
МОМИЧЕ СЪМ!!!