- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вашите грешки в любовта
Давам повече от себе си, отколкото другия във връзката.
Имам голямо доверие
Правя излишни компромиси
Ами и двамата имаме вина, но определено той се държеше като задник след месеци заедно, необяснимо защо и искаше да се виждаме в най - неподходящото време, това ме накара да му върна жеста иии![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
+ че зарязах всички и всичко давах за нея..дадах и сърце и душа за нея...и след 3 години тя ги захвърли на вятъра..а вятъра ги отвя надалеч и едва ли повече някога ще направя същата грешка да съм толкова предан и толкова влюбен..да правя всичко само и само на нея да и хареса,на нея да и е добре,на нея..всичко за нея..а тя..тя се подигра със всичко и най-вече с мен..Хем знаеше,че мразя лъжата и предпочитам всичко да се казва в очите..повече никаква вяра на жена!!!Винаги с едно наум.!!!Първоначално написано от Sh@d0w
ако имам чувства към някога ги премълчавам.. възможно най - голямата според мен![]()
1.На моменти болезнено ревнив
2.Все си мисля че ще я изгубя
3.Влюбен ли съм истински имам чувството че понякога задушавам с любов
4.Не ми се отдава да разбирам отсрещната страна,въпреки че се старая ( все си знам на мойта )
5.Изглежда така все едно отдавам голямо значение на секса а то не е така - просто ми се иска по много и не може да ми смогне...Което я обижда и наранява (поне така си мисля)...
Това е...
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
+Първоначално написано от Priceless
> мн съм докачлива и дигам пара и за най- малкото
> и аз обичам да му ровя из хронологията и СМС-ите
> трудно показвам какво изпитвам
> не се доверявам почти никога
> мнителна съм и се самонавивам
> не си меря думите и мн наранявам понякога
> голям инат съм и правя някои неща напук
> НЕ правя компромиси почти никога, защото живея със заблудата,че те са признак на слабост , а не е така, но е мн трудно да се отърсиш от това- емм мисля,че тази ми е най- голямата грешка, не само в любовта
Имам доста голямо чувство за собственост... Не е точно ревност, просто искам целия да си е за мен, само аз да съществувам за него. Осъзнавам, че не е възможно, ест.Но заради това понякога се сърдя за глупости и от тия глупости излизат караници..
Също доста лесно се привързвам и страдам доста дълго после..
Мисля, че най - вече тези двете..
Първоначално написано от GUESS
А да..... Наивна съм и му вярвам и прощавам за всичко.......![]()
другите грешки доидоха от там.....колко жалко деПървоначално написано от Sh@d0w
-Прекалено съм дребнава/сантиментална/мекушава
-Не мога да се сърдя.
-Не съм особено приказлива Оо
-Ако се скараме винаги ще се извиня първа независимо кой е виновен... +не мога да викам/крещя/да се карам на някой Оо Все гледам да оправя положението...нищо че понякога отсреща не ме разбират и си знаят тяхното...
-По някога съм адски наивно същество.
-дори от най-малките дреболии може да ми стане тъжно и почват едни филми... Оо
-Винаги (почти) като ме пита кво ми е казвам "Нищо"...вече гледам да го избягвам,но...трудно изразявам емоциите си с думи Оо
-За друго не се сещам ама има ^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
1. Винаги,когато се скраме за нещо,дори и той да е виновен,аз го търся първа и аз оправям нещата..
2. Понякога се сърдя за глупости.Дори и да знам,че ме бъзика за нещо,започвам да му се сърдя сериозно..
3. Като се скраме,имам навика да го карам да ревнува..
Друго не се сещамм..![]()
1) Много бързо се отказвам (а понякога даже не опитвам)
2) В повечето случаи (ако не всички) съм изключително горда-мнооого лошо нещо!!!
3) Трудно се доверявам
4) Реагирам доста импулсивно - не обмислям нещата и правя глупости
5) Понякога очаквам твърде много от хората около мен..
Бързо се паля.
Когато се скараме,почти винаги аз го търся.
Дори и някоя негова дума казана не на място може да ме накара да изревнувам или да побеснея.
Страшен инат съм.
Ами аз допускам много грешки и така провалих последната си връзка и много ме е яд
1.Давам всичко от себе си за човека които обичам и много често не се отценява
2.Голям инат съм
3.Немога да си мълча и казвам неща за които после съжелявам
4.Трудно преживявам раздялите
5.Не мога да откажа НИЩО като се влюбя
6.И много бързо хлътвам
И още много и така се ядосвам ,че се разделих с човека които съм обичала най-много през живота си![]()
![]()
![]()
![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
^ И аз..
+1Първоначално написано от Kukumqvka
100 години всяка нощ валеше
като бебе ти до мене спеше..
100 години време ни делеше
колко малко ти до мене беше.... ;[
Ами.. не знам дали това е грешка, но понякога ме е страх до каква степен обичам приятеля си! Никога не съм обичала така. Страх ме е, че ако някога нещо се случи и се разделим, света ми ще се срине. Яд ме е, че съм толкова зависима от този човек и че сърцето ми е в ръцете му. Парадоксалното е, че тези неща ме правят и адски щастлива. Никога не съм била от онези момичета, които следят гаджетата си напред-назад и не се отлепят от тях, но със сегашния ми приятел.. е различно. Не съм ревнива, за 7 месеца не сме се карали общо взето, а сме почти всеки ден заедно. Той изпитва същата обич към мен и го е доказвал не веднъж. Всичко върви толкова добре, сякаш е прекалено хубаво за да е истина. Този факт поражда някакъв страх у мен - ето на това ме е яд толкова много! Не мога да си го обясня..не съм някакво слабохарактерно момиче. Това не е в мой стил просто.
Не знам.. може би всичко това звучи абсурдно. И аз не знам.. за това гледам да не мисля по въпроса и да се радвам на това, което имам за да не пропилея всичко в страх без причина.
п.с. Не е някаква параноя, просто понякоа при мисълта ме побиват тръпки.![]()
![]()
Естествено....най-голямата грешка е когато си с един човек че започваш да го приемаш за даденост и че разчиташ на факта че в момента е с теб без да се замислиш че за секунда нещата могат да се променят....когато спреш да се притесняваш как изглеждаш когато спреш да правиш някакви специални и елементарни неща които могат да поддържат вашата връзка....
Прекалено съм, чувствителна и нещо като се сдърпаме аз първа казвам извинявай или му се мятам да го гушкам или ако сме се карали в скайп той излиза и аз първа пиша смс от сорта на "извинявай не исках да се караме"ии много го юркам да правим неща които той не иска,припомням му къде е ходил без да ми каже дори че излиза и ей такива
![]()
Ох много са..![]()
-Ревнива съм и понякога много издребнявам, което него естествено го дразни.. ма кво да се прави.. обичам го![]()
-Не си признавам грешките или дори да ги явно не личи щом той така твърди![]()
-Дори когато той ме е е обидил го търся първа и винаги първа искам да оправя нещата
-Прекалено много го обичам и понякога е задушаващо
-Изричам много думи по негов адрес когато съм ядосана които.. НЕ мисля![]()
-Бързо се паля за глупости
-Очаквам едва ли не той никога да не е допускал грешки![]()
-На моменти явно не показвам любовта си след като той не ми вярва че го обичам![]()
-Наивна съм и се е случвало да ме манипулиразащото му гласувам доверието си..
-Сърдя се когато ме бъзика.. много са неприятни бъзиците му понякога![]()
-Прекалено досадна съм.. когато ми каже "остави ме" не мога да го направя![]()
-Много съм привързана към него и на моменти имам силна нужда от него.. а го няма.. и плача..![]()
-Когато аз съм виновна му натяквам за някои негови "грешки" при което той ме нарича с какви ли не ужасни думи.. за което разбира се е прав![]()
Е.. май не съм ангел а?![]()
Мдааа ... за тези не се бях сетилаПървоначално написано от therichbitch
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
1.) Падам си доста ревнива, макар че никога не бих му го показала.
2.) Нервирам се понякога за малки неща. (особено като съм в кофти настроение)
3.) Изключително бързо прощавам почти всякакви грешки.
доверих се напълно - грешка номер едно, но може би без д аго бях направил никога нямаше да е толкова яко и да пазя все още толкова готин спомен от почти цяла година с това момиче.
подцених нуждата от секс - е това вече е основна грешка. един вид не я таковах колкто трябваше...
друга грешка нямам - дадох и всичко което поиска - любов в началото, доверие и опора по средата, оставих я намира без да я притеснявам повече след края.
иначе мога да кажа за една огромна грешка която правя със сегашната си приятелка, страх ме е че ще ми изиграе лоша шега защото съм с нея, а заспивам все още с мисълта за бившата... боря се но нищо не мога да направя, сигурно дълбоко в себе си се надявам с бившата да не е приключило всичко. не съм казал на никого за това, само аз си знам колко е трудно да обичаш някого когото не можеш да имаш
1.Твърде наивна съм.
2.Понякога не му вдигам и си измислям предтекст.
3.Лъгала съм го.
4.Винаги, когато се разсърди го търся първа ,не зависимо кой от нас е виновен.
5.Обичам да нося полички, а той ми забранява едва ли не.
6.Момиче съм ,което се разбира предимно с момчета, а това за него е проблем.
7.Доста ревнувам.
8.Прощавам всичко.
9.Бързо се паля и то за глупости.
10.Не разбирам от бъзиците му и се караме.
11.Показвала съм се слаба пред него ,защото често ме е виждал разплакана.
12.Изневерявала съм.
Излезнах толкова гадна .. всеки би избягал от мен :# Но аз говоря специфично в сегашната ми връзка![]()