.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 170
    Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Проблем ми е, че хората ми омръзват бързо.
    И често обичам да споря. (само за спорт де, без злоба, ама не всички го разбират)
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    там където си излишен!

Re: Вашите грешки в любовта

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Ммм тая тема ми хареса много и ще гледам да съм изчерпателна ..

Такам .. грешките ми са, че като ми има нещо или съм тъжна, като ме попита к'во ми е аз винаги казвах "нищо", което безкрайно много го нервеше ... инат съм и то голям, което също е много изнрвящо ... ревнива съм (от части) гледам да се владея ... бързо се паля за всичко ... може и една дума да ме изнерви на макс казана не на място ... наивна съм и си мисля, че всичко е розово!!

"Правите ли си равносметка когато се разделите с един човек за вашият дял от раздялата? Къде сте сгрешили, какво не му сте дали на човека до вас, за държанието Ви спрямо него/нея?"

Да правя си .. ии осъзнавам, че и двамата имаме вина ... но той не го осъзнава!! Мразя някой да не си признава грешките като знае, че е сгрешил ..

... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Доверих се-съжалявах,и другата ми грешка е,че все още имам чувства към него и колкото и да ме смачка бих направила всичко ,за да се съберем

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Мм хубава тема...
    1. Много лесно се привързвам
    2. Ужасно много съм наивен
    3. Когато се скараме или нещо подобно винаги се извинявам аз...
    4. Когате нещо ме мъчи не го споделям, а го затварям в себе си...
    5. Леко ревнив ако видя, че нещо ме будалка

1. Опитвах се да мисля като нея и да правя това кеото ще я зарадва повече
    2. Прекалено съм пасивен доли дефънзивен от страх за отбласкване и тези ми деиствия често водят до това от което ме е страх.
    3. Много хора сам и казвали че прикривам емоциите си и никои неможе да ме усети кога съм ядосан кога смъ тъжен и тн което много често води до неразбиране от момичето и си вкара филми главата много лошо е това но незнам него правя нарочно несе усещам даже и в моито очи като дакажме ми е гадно си личи мн за др несе сещам
    Life is simple we make choices and never look back.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Филмирам се прекалено много И понякога правя излишни сцени на ревност
    А да .. и може би най-важното - трудно, ама наистина много трудно допускам човек до себе си
    Съглнасна,но ще допълня още няколко неща:Не вярвам вече на момче,защото много лъжи понесох и компромиси вече няма да правя.Лесно се привързвам,а после трудно се разделям.Има още неща,но сега нямам време да пиша.

Град
    Бикини-Ботъм
    Не успях да се отпусна напълно и да бъда себе си.
    От друга не се и отстоявах много..бе поне си осъзнах грешките,но ме е яд..
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Проблем ми е, че хората ми омръзват бързо.
    И често обичам да споря. (само за спорт де, без злоба, ама не всички го разбират)
    а
    Брат, ква зодия си
    Същото съм и аз...споря споря..като разбера, че не съм прав, спирам за секунда, поглеждам някво неловко и продължавам да споря на лигня...
    пссст..

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Много съм ревнива,когато се разсърди,аз го търся дори и той да е сгрешил.Правя много компромиси,докато не ми изтече фитилът и експлодирам Когато ми изтече търпението и един човек ми падне в очите,всичко е загубено..Понякога казвам неща който не мисля,когато съм ядосана.Може би трябва да съм малко по-крайна и решителна,а не да се размеквам и да става неговата..Много го заобичах,а това е слабост.. имах прекалено много доверие в бившото ми гадже,той започна да си позволява много и просто го оставих след 2 годишна връзка.Преди това го предопредих,че губя търпение и че ме наранява супер много,а той продължи...За това сега се опитвам да не се доверявам много,макар че ходим от 4 месеца и половина..След каот се опарих веднъж,не искам да ме наранят отново..
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Най-голямата ми грешка беше, че не си показвах чувствата достатъчно. В момента се старая да ги показвам максимално често.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Град
    Where streets have no name
    Цитирай Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
    Най-голямата ми грешка беше, че не си показвах чувствата достатъчно. В момента се старая да ги показвам максимално често.
    +1 Аз съм идиот
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

трябва да стане все по моята! какво да направя.... преследвам целите си до край и малко инат падам.... ревнива съм... каквоо да направя прекалено ми е ценно! знаете ли колко трудно си го върнах... мой си е!!!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Blondeland
    Държа се арогантно и се старая да не се привързвам , от страх .....
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

-постоянно правя грешки,тъпи,малки грешки,които обаче понякога изглеждат големи
    -не мисля преди да говоря и почти винаги,това което кажа се разбира по друг начин,точно благодарение на това
    -не съм търпелив в много ситуации
    -често се изнервям за глупости,ама много се изнервям,това докарва и приятелката ми до кофти настроение
    -лесно се засягам
    -когато се скараме,често в старанието си да оправя нещата възможно най-бързо и казвам всичко:защо мисля,че сме се скарали,как да го поправим и т.н. и в това старание понякога още повече разпалвам нещата...

Супер фен
    За сега имам щастието да съм на 6 в любовта,но се сещам за това,че понякога забравям,че и на него му е тежко и не само аз страдам от това,че сме далеч един от друг. ...а и че много се ядосвам и му викам,че не може да кара кънки
    Некви ей такива глупости само... всичко друго е чук

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Привържа ли се към някого почвам да се държа различно. Размеквам се. Скарваме се и независимо, че той е виновен, аз се извинявам и гледам да оправим нещата. Прекалено лесно прощавам... Но пък и често правя от мухата слон.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Под зелените смокини
    понякога ревнувам , може би другите грешки които допускам са по незначителни но тази е осъзната
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

доверявам се много бързо...и се потдавам лесно..
    и когато се влюбя много много много и пазя момчето,от момиче както пазя окото си..
    лесно се заблуждавам
    Marshall Mathers

Филмирам се прекалено много И понякога правя излишни сцени на ревност
    А да .. и може би най-важното - трудно, ама наистина много трудно допускам човек до себе си

++1 и аз съм така
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Когато се скараме,почти винаги аз отстъпвам,защото си го обичкам много и не искам да съм без него нито минута .. това е грешка,защото всеки трябва да признава вината си.. а аз прекалено мн омеквам в името на това което искам
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    1.Избухлив съм даже напрао си откачам
    2.Като захапя нещо което ме е подразнело трудно спирам да говоря за него.
    3.Не прощавам никога нищо твърде ми е голяма гордоста.
    4.Понякога искам повече отколкото могат да ми дадът но аз съм човек който си знае цената и какво заслужава и никога няма да се примиря с по малко.
    5.Ревнив съм не 1 или 2 глави съм чупил щот се въртят около момичето с което съм тъпо не тъпо такъв съм.
    6.Понякога от някой съвсем невинни неща се вкарвам във филм и това води до точка 1
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    4.Понякога искам повече отколкото могат да ми дадът но аз съм човек който си знае цената и какво заслужава и никога няма да се примиря с по малко.
    5.Ревнив съм не 1 или 2 глави съм чупил щот се въртят около момичето с което съм тъпо не тъпо такъв съм.
    6.Понякога от някой съвсем невинни неща се вкарвам във филм и това води до точка 1
    Ооо дааа .. определено Особенно 1, 2 са ми познати .. до болка .. а за 5 и 6 да не говорим
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Ооо дааа .. определено Особенно 1, 2 са ми познати .. до болка .. а за 5 и 6 да не говорим
    Хаха е поне можеш да кажеш че ме познаваш наистина :P ами аз да казвам ли за твоите а а а :P
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Хаха е поне можеш да кажеш че ме познаваш наистина :P ами аз да казвам ли за твоите а а а :P
    Ай ай ай кажи ги да те видя
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dark0s
    понякога ревнувам , може би другите грешки които допускам са по незначителни но тази е осъзната
    Това не е грешка. Грешката е да правиш скандали.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си