- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вашите грешки в любовта
"Филмирам се прекалено многоПървоначално написано от Priceless
" - аха сериозно ли е не го вярвам това :P
"И понякога правя излишни сцени на ревност"- e за това не мога да ти кажа нищо щот и аз съм така ама ти май си маалко по зле от мен в тая област :P
"А да .. и може би най-важното - трудно, ама наистина много трудно допускам човек до себе си"- ехх не го ли знам не го ли знам а ?
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Аз ли съм по-зле? Я я пак си помисли?Шото май не помниш оная вечер
![]()
Пък аз съм така само за един определен човек ( нещо )
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Леле слагаш си грях на душата с тия думи :P не е така знаем го и 2-мата признай си хехехеПървоначално написано от Priceless
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Сегааа .. стига лъга хората.Много добре знаеш как стоят нещата с тая ...
И не ме карай да спамя, ти казах... Къв човек си ти не мога да разбераАз ставам примерна вече ...
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Да е аз лъжа :P а ти саамо премълчаваш нещатаПървоначално написано от Priceless
имаше една песен в която се пееше..."лъжа ееее"
![]()
![]()
Имаше и една песен в която се пее "Такъв е филма братле, в който живееш" ...![]()
Е не е баш така де .. ама айде нали да се отнася за случая![]()
Hilary_![]()
Сигурно е симпатична песен но не виждам какво общо има с мен хехе.Но има една много хубава "истината е една признай я и недей да кривиш пред нея своята душа" шах и мат![]()
![]()
А какво ще кажеш за "Истината е такава, каквато я виждаш само ти .. и съвсем друга във моите очи .. айде бате, порастни .. и като мъж я приеми" ?![]()
![]()
Hilary_![]()
Истината е една кривиш я както искаш за да пасне на твоята среда истината е жестока тежка но към тебе сочи тя сега чуй я как шепти излез от филма...и добре дошла в реалностане можеш да ме забиеш просто не можеш
![]()
![]()
![]()
Хааахх...
Истината не шепти, а направо в лицето ти крещи..Внимавай, baby , само да не те заболиАз реалността отдавна съм я опознала, ти за мен не се грижи .. Въпроса е да я приемеш и ти ..
![]()
Hilary_![]()
Мен да ме заболи едва ли аз съм горял и оцелял да съм здраво стъпил и да живея в реалноста не съм спрял а ти къде си в коя страна май лежиш под измислена дъга виждаш неща които ги няма моите думи действат като кофа със студена вода отварят широко твоите очи стига се прави...най накрая прогледни![]()
![]()
^ Добре де ще ми обясните ли к'ъв е смисъла да спамите в темата,след като си имате скайповете?!
Пффф една тема имаше без спам,а сега и тя пропадна![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Да е супер кво в 1.00 едва ли мисля много трезво кво пропада и кво не![]()
![]()
Епа може и да му го нямамПък иначе .. ТОЙ е виновен, той ме предизвика .. аз му казах. И се спирам вече !
![]()
Hilary_![]()
1. прекалено много им ходя по акъла
2. много време прекарвахме заедно, което доведе до тва че си омръзнахме много бързо
+1Първоначално написано от Priceless
Да и като го допусна той се оказва женкар,на който му е било за едната бройка...
Че ако го допускаш толкова трудно, как не си разбрала, че е женкар??? То това става ясно само след 1 прекаран ден с него.Първоначално написано от coolness
И какво изобщо разбирате под "трудно допускам"?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ами общо взето винаги се прецаквам по- тъпо и от Къци..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Ми става въпрос ,че трудно мога да се влюбя в някое момче,а влюбя ли се то ще е най-неподходящияПървоначално написано от LadyDi
Как се влюбваш?Първоначално написано от coolness
Не съм съгласна ... Моя приятелка ходи 6 месеца и нещо с едно момче,което си беше женкар от класа ... След като тя му пусна оня я заряза,а преди това изглеждаше толкова влюбен в нея ... Постоянно бяха заедно,той й правеше разни подаръци без повод,ходеха на романтични вечери и т.н. ... А когато го попитах що я заряза така нагло той ми каза "Ми аз бях с нея само заради едната бройка ... а това,че й правех подаръци и т.н. беше просто начин да й втълпя,че я обичам ... "Първоначално написано от LadyDi
Познавам и други момчета,които са постъпвали по подобен начин ... Или са били с 2 момичета едновременно в продължение на месеци и т.н. .... Абе както се казва "Има ли желание,има и начин"![]()
Ти как разбра, че е бил женкар от класа? Преди или след като той я заряза? А и не вярвам "женкар от класа" да си губи времето 6 месеца с едно момиче, само заради едно единствено ч*кане... Явно се е случило нещо друго, което не знаеш.Първоначално написано от 3oPuTy
Сладък е ,печен,има много какво да си кажа с него,но знам ,че не иска да се обвърже,а иска само едно нещо от менПървоначално написано от LadyDi
![]()
Това не е влюбване, а привличане. Разликата е огроомна. Почти колкото отсечката от магистрала Тракия, дето тей и не я довършиха.Първоначално написано от coolness
Представи си знаех още преди те да тръгнат - логично е щом твърдя подобни неща за него и не,не се е случило нещо,за което да не знам ... Освен това,както вече споменах (ама явно няма кой да чете) той не е единственото момче с такъв случай,което познавам ...Първоначално написано от LadyDi