- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вашите грешки в любовта
Много добре прочетох какво си написала. Искрено се възхищавам на забележителния ти опит. Наистина се изискват доста познания, за да откриеш истинските женкари сред пикльовците, които смятат, че светът е в краката им. Радвам се, че има такива жени.Първоначално написано от 3oPuTy
Но не отговори на въпроса ми. След като имаш такива завидни знания за женкарите, защо един женкар ще си губи 6 месеца време, само да преспи един единствен път с някоя "бройка"?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не мислиш ли ,че аз усещам по добре какво е? Всеки път като го видя умирам,защото знам,че няма да съм с него и въпреки че ме боли да го гледам,във всеки удобен случай ходя пак при него.Имали сме невероятните моменти...така че не говори без да знаешПървоначално написано от LadyDi
![]()
Извинявай, че ще те разочаровам, но аз най-много обичам да говоря, когато не знам. Така се научавам.Първоначално написано от coolness
Да, боли те да го гледаш, защото знаеш, че не можеш да бъдеш с него. Това е неутоленото секуално влечение, което много често се бърка с любовта. Какво, обаче, е любовта?
Любовта се появява тогава, когато след секса останат само мръсните чорапи по пода, а ти ги събираш с усмивка на лице, защото знаеш, че не можеш да живееш без този човек.
Не можеш да си влюбена в някого, ако не си била с него. Можеш да си падаш по него, може да ти се обръща стомаха от вълнение. Но това не е любов.
Повярвай била съм с този човек и до секс не сме стигали,не защото не искам,а защото въпреки желанието ми знам,че не е правилно!Ако беше "неутолено сексуално влечение" щях да се н**ба с него (а съм имала такава възможност) и да ми минеПървоначално написано от LadyDi
![]()
Ти за подсъзнание да си чувала? Хубаво, че си се въздържала да го нае*еш и да ти мине, поздравления.
Но не каза ли самата ти, че не можеш да си с него, защото той не искал да се обвързва? А сега изведнъж се оказа, че си била с него. Хайде, уточни се със себе си, и ела да ми обясниш как точно стоят нещата.
Щот женкарите се хвалят не само с общата бройка на момичетата,с които са спали,а и с девствените (както беше в случая),с недостъпните ... Да не говорим,че има и такива,които са с момиче само заради някой бас ...Първоначално написано от LadyDi
На т'ва с баса попаднах снощи в едно кафене ... На масата до нас имаше 5 момчета и едното с голям кеф каза "Е к'во стана бе Пламене?!Видя ли,че ... (не запомних името на момичето) ми пусна преди 6-я месец ... Ся си чакам 50-те лева,за които се хванахме на бас иначе ще кажа на твойта що вече 2 месеца й търпиш капризите",при което едното момче извади 20 лв. и му каза,че останалите ще му ги даде до 2 дена,защото в момента няма ...
П.П.Мисля,че доста излезе от темата и предлагам да спрем със спама до тук!Ако имаш няк'ви други въпроси - ЛС![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Тука се навлиза в психологията.
Аз като професионалист ще кажа, че либидото е страшна работа.
Целували сме се,натискали сме се и сме били по цял ден заедно в период от време и когато се стигна до там,че го отрязах за секса той просто не ми звънна повечеПървоначално написано от LadyDi
Знам,че не му пука за мен,знам,че съм му била само за бройката,но времето,което прекарах с тоя човек беше най-хубавото в живота ми
Добре, да приемем, че си права. В такъв случай, проблемът остава в приятелката ти. Един женкар винаги се познава. Не можеш да ме убедиш, че мъжете са чак толкова добри лъжци и актьори, че да заблудят едно достатъчно умно момиче в продължение на 6 месеца, докато си отвори краката.Първоначално написано от 3oPuTy
Ей, голяма връзка сте имали.Първоначално написано от coolness
Извинявай, аз съм сгрешила. Ти си познала най-чистата, най-красивата любов. Не допускай следващия толкова близо до себе си, може отново да е неподходящ...
Аз много добре знам,че не сме имали никаква връзка и много добре знам от самото начало какъв е .Просто сгреших,че си позволих да се влюбя в негоПървоначално написано от LadyDi
![]()
Окей, окей. И без това се изморих от този спор.
1.адски много съм ревнива
2.понякога ейй така си намирам теми за да споря
3.не му позволявам да прави нещата които харесва
друго не се сещам![]()
1- Нямам му грам доверие (което е причина за всичко което ще изброя)
2- Ревнувам много,не го показвам често,понеже съм горделива,но го тая в себе си и избухвам за всичко малко,докато накрая не си излея истинската причина
3- Инат съм
4- Егоист съм,трябва все моето да става,друго не признавам!![]()
5- Най голямата ми грешка-СУПЕР искрена съм за всичко. Вече се научавам да лъжа.
6- Заради искреноста ми,казвам неща които смалят самочувствието му.
7- Научих се да обичам. Голяма грешка. Останових,че когато заобичам,давам себе си. Всичко или нищо. Жалко за мен,благородно завиждам на хората които не са влюбени.
Малко са тези които се влюбват в точния човек.
Яка тема,все едно съм на терапевт,всичко си изпях!![]()
Засега не съм допускала никакви грешки.![]()
В това,че си падам по връзки от разстояние 1/2 от връзките ми са били такива.Мразя да бъда ограничавана а в същото време искам като му звънна до 10 минути да е в нас ама няма.
![]()
Не съм те карала да ми вярваш ... А и няма да е зле да спреш с тоя спамПървоначално написано от LadyDi
Щом искаш да кажеш нещо - пиши ЛС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ревнива съм, не го показвам и после се муся, без да му казвам причината.
не знам по какъв начин наранявам хората, но момче, което никога не е плакало за момиче преди мен, е плакало за мен (пред мен). просто понякога се отнасям.. все едно не ми пука, а всъщност е обратното. не знам как да го обясня.
хм .. при мен е имало изневери, лъжи от моя страна естествено ..
много пъти съм се опитвала да изляза винаги права
а знам че въобще не съм ..
постоянно правя от мухата --->> слон и се караме за глупости ..
естесвено пак заради мен ..
правеше всичко за мен а аз го тормозих постояннообиждах го пред всички говорех му за бившите си гаджета а знаех че той много държи на мен .. абе кфо ли не е изтърпял горкия заради мен и въпреки всичко пак си ме обича
![]()
.. пожелавам на всяко едно момиче да има такова добро и свястно момче до себе си .. защото вече са рядкост такива момчета
![]()
Не си ми чак толкова близка, че да ти пиша ЛС. За удивителните няма да говоря.Първоначално написано от 3oPuTy
Освен това, не е спам, мислех, че водим спор. Явно съм се заблудила.
Е, със здраве![]()
1.Никога не показвам и най-малка следа от ревност,въпреки че съм болезнено ревнива ( мойто си е мое,чуждото е общо)
2. Не показвам 1-ва интерес и обикновено не се интересувам от някои преди той да почне да се интересува
3.Обичaм свободата си,но държа когато съм с даден човек той да ми обръща достатъчно внимание.
4. Обичам просто да се забавлявам и си изкарвам приятно,не ми допадат драмите и изкуствените отношения.![]()
1. Мнооого съм ревниваи стават проблеми заради тва
2. Като се скараме и все аз бързам да оправя положението и търся причината за караницата в мен..
3. Прощавам лесно![]()
+това понякога всичкото това разстояние нарпаво те убиваПървоначално написано от Zaharinka
![]()
никога не показвам ревност,въпреки че съм ревнива,иИ най-голямата грешка която поражда скандали е че дори и да ми има нещо винаги го премълчавам ....
...Люб0вТа е сТълБа п0 кОято0 сЕ кАчвАш сЪс сМях,а сЛиЗаш сЪс сЪлЗиИи... !
Първоначално написано от Zaharinka
Ето тези неща ги виждам и в мене си, прекалено много доверчив съм, може и заслепен да се каже и аз незнам с точност, когато има нещо винаги първо мене си обвинявам, макар и да знам, че не съм виновен, но само и само мир да им поемам аз вината.Първоначално написано от Found_a_lover
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
Първоначално написано от anity92
- А така... на изчезване са "такива момчета" ама такива курвенски момиченца като теб ,които немогат да оценят това което имат са много ! Направи си извод сама !![]()
![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !