Здравейте тийнове

Имам въпрос към вас... Може ли да посочите вашите грешки в любовта? Лоши навици, обичайно повтарящи се грешки, които се прерастват в спор между вас и половинката Ви? Неща, за които знаете, че Вие самите имате вина, че стават.

Правите ли си равносметка когато се разделите с един човек за вашият дял от раздялата? Къде сте сгрешили, какво не му сте дали на човека до вас, за държанието Ви спрямо него/нея?

Не говорим за нейните/неговите грешки във вашата връзка, а за вашите. За тези, за които Вие се чуствате виновен/а, че ги правите и съжалявате понякога...

Ето част от моите..
1. Лесно правя компромис и забравям лошото..което естествено се повтаря след време.
2. Винаги като той се расарди/намуси аз го търся първа..
3. Не обичам да давам обяснения на който и да е къде, кога и с кой съм бла. Това поражда спорове между мен и него.
4. Позволявам си да го лъжа понякога.
5. Не показвам емоциите си, а ги крия...не искам да изглеждам слаба в очите му.
6. Ей така без причина понякога не си вдигам телефона, когато той звънни и излизам с обяснението, че съм била в банята.
7. Имам навика да му гледам телефона и хронологията на skype докато той се занимава с нещо друго.
8. Нямам навика да му споделям всичко

Та..това бяха часта от моите лоши навици, грешки които допускам почти във всяка една връзка. Но съм решила и знам, че мога и без тях

Е сега сте Вие...признайте си къде смятате, че грешите в една връзка.

Няма безгрешни хора