Запознайте се с царицата на грешките . (: Някои от грешките са стари,други още ги допускам.
- Преди му имах страшно голямо доверие в смисъл от гледна точка на това,че не ми изневерява,че не занимава други момичета сега вече обаче не е така . Знам,че не го прави,но винаги си имам 1 на ум.
- Споделям му абсолютно всичко и вече си позволявам да си говоря пред него на харабия демек каквото ми е на сърцето това и на душата и често пъти изглежда така все едно му се правя на някаква,а той най-много го мрази това.
- За сцените на ревност да не говорим.Имало е случеи,в които наистина съм ревнувала без причина и той се е хващал за главата .
- В повечето случеи,когато ми е кофти заради него и се намуся като ме пита какво има винаги казвам "нищо",защото ме е страх от реакцията му обаче той винаги ме изхваща ии накрая си признавам.
- Понякога имам навика да приемам прекалено навътре нещата и да драматизирам за глупости и да се притеснявам.
- Държа се прекалено студено на моменти,случва се дори да не го поглеждам особено,когато съм ядосана и още не съм говорила с него.