.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Новинарски сайтове?

Четете ли някое подобно чудо като например Днес.бг? Аз вече не ги чета. В Днес.бг пишат някакви хванати от улицата, които нямат правото да се наричат журналисти. Пък и предпочитам да си чета вестници и специализирани списания.

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    Влизам в abv-то и там главните новини

Според мен тези журналисти които пишат в Интернет не струват, освен това прекопирват новините от клюкарските сайтове или ги превеждат. А Днес.бг го избягвам и заради ограничените и тъпи коментиращи под статията.

Не само днес.бг ... като цяло новинарските сайтове, та дори и хартиените вестници бълват само нискокачествена, сакато написана информация ... не искам да чета научни трудове... но едни интелигентни тектстове ... толкова ли е трудно ... да се придържаш към книжовния език

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Това е работата мечта, която искам.. е хайде, мечтата ми е за списание, но като на първо време.. : )

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Чета, чета аз и то доста. От чуждите: bbc.co.uk, cnn.com, skynews, times, tmz.com; от българските: dir.bg, btv.bg, Агенция "Фокус", Стандарт - това през нета, иначе 24 часа и Труд.

Супер фен Аватара на Stani46
    Град
    Момче съм
    www.btv.bg дават може да се каже най-точното и важно инфо за деня регнете се безплатно и всеки ден по имейл,ще получавате инфо
    Цитирай Първоначално написано от storex
    Бе кажи им, че са жени и не ги обиждай повече
    Шегувка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си