Здравейте! Имам малък проблем и бих искала съвет, но незнам към кого да се обърна. Започваме оттам - омъжена съм, имам и дете от почти месец, проблема е в това, че нямам кой знае какво доверие на мъжа си. Всичко идва оттам, че има много съмнителни глупости, оправдания, недомлъвки и прочие. Конкретно - бременна в 8-9 месец ми се налагаше доста да пътувам и то с влак, мъжа ми беше на работа и неможеше да ме придружава.През едно от тези мой пътуваня (за което беше планувано да дойде с мен, но не дойде) ми звънна и ми каза, че отива на събор с един негов приятел. В интерес на истината притесних се да не сгази лука от рода на пиене, каране, побойща и т.н. НО през нощта (изрично исках да знам, че всичко е било наред и си е легнал, без произшествия) чаках, позвъняване, чаках, но напразно. На следващия ден трябваше да ми се обади да ми каже, че си е тръгнал от там пак за да го не мисля, но до обяд нямаше признаци на живод, пиша аз "забрави ме ей ехооо живи ли сте? какво става с вас?" и т.н. и отговор няма. Както и да е - разбирам после, че не бил спал при тоя дет е бил на гости, а при някав комшия (много удобно) и нямало от къде да си купи ваучер да ми пише. Разбирам после, че бившата му приятелка му е "кликвала" тогава и когато зададох въпроса - Какво е това? ми се отговори - незнам, не съм и видял, даже не помня и т.н. Е чакам мнение колко е възможно това и кой как би реагирал в подобна ситуация? Благодаря за мненията!