Цитирай Първоначално написано от Nadelina
Той се е оженил, без да го обмисля много много и ситуацията го е притискала. Според мен не, че ти изневерява, просто още му е трудна промяната. Не може да погледне още на себе си като на женен мъж, който трябва да се грижи за жена си. Той като се погледне в огледалото и вижда момчето, което иска да отиде с приятелите си и да се напие. Имай му малко повече доверие, мъжете много по-бавно свикват с такива промени, развиват се по-бавно.

Съгласна съм, мъжете действително приемат нещата много по-бавно. Но аз мразя лъжите и точно в тази ситуация със позвъняването и с "света вода ненапита" не съм сигурна, че ми се казва изтината. Не ме е лъгал (или поне незнам) за нищо същественно. Е както обикновенно става се мисли за плейбоя и още неможе баш да приеме, че е женен и трябва да промени малко държанието си. Разбирам - цял живот си се държал по един начин и аз съм била така и всеки друг, но има граници вече и после ? Да вярвам? Нищо не се е случило поне досега или поне незнам, но как да имаш доверие?
Някой да ми обясни?