Цитирай Първоначално написано от VeSna
Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
Омъжена си за този човек и имаш дете от него,а му нямаш доверие
А да си се замисляла,че след като са заедно от почти година значи авторката е забременяла и в последствие са решили да се омъжат,т.е. един вид по принуда (до някъде)

По темата:Ако бях в твоята ситуация не знам как щях да реагирам,но ако сега ми се случи нещо подобно сигурно ще го зарежа Адски съм ревнива и ако стане нещо такова ще започна трета световна война
Най-добре поговори с него и му кажи всичко,което те притеснява.Все пак имате дете и трябва да се изясните поне заради него!
Точно там е работата - повдигах въпроса и ми се отговаря - незнам, не съм и видял, че ми е звънела и т.н. Е мога ли да вярвам според вас?
Имах предвид,че трябва да го хванеш някой път във вас и да му кажеш "Така и така ... Това и това не ми харесва и си мисля,че си започнал да излизаш от правия път ... Не знам дали на оня купон или по някое друго време си правил нещо с някоя,но не забравяй,че имаш дете,което очаква да бъде обичано и отгледано и от двамата си родители!Най-добре се замисли над това и над държанието си напоследък ... Ако си с мен само от задължение по-добре си хващай багажа и изчезвай,защото не искам детето ми да израсне сред лъжи,а и аз самата не искам да бъда лъгана!" и ще видиш как на бързо ще му дойде акъла в главата
Успех