.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: въпрос

въпрос

предполагам,че има вече не една такава тема но .... та въпроса ми е при секс без презерватив и без да свършва момчето и при условие че до седмица-10 дни трябва да ми започне менструацията , има ли голям шанс да се забременее

Супер фен Аватара на l0lz
    ХМ..
    Да. : )
    100%
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Да,шанса е огромен...тогава би трябвало да бъдеш в овулация,а както знаем по времето на овулацията шанса от забременяване е най-голям...

Защо не използвате презерватив бе хора

Цитирай Първоначално написано от Midi4ka
    Да,шанса е огромен...тогава би трябвало да бъдеш в овулация,а както знаем по времето на овулацията шанса от забременяване е най-голям...

значи по-скоро до 3-5 дена трябва да ми дойде .. така че предполагам не съм в овулация

Много си тъпа

явно като тебе

Поне не правя секс без презерватив

10-14 дни преди да ти дойде си в овулация(има разлика при всички жени)Ако съм прочела правилно казваш,че до 10 дни трябва да ти дойде,така че не нападай другите по тази тема.Има вероятност да си бременна,дори и да не е свършил има предеякулационна течност преди това.
    Ако ти закъснее си направи тест и другия път го прави с презерватив.

...hate my nickname

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от beliqsmok
    Защо не използвате презерватив бе хора
    В криза сме бе , от къде пари ... То ми се пада амен , амен 1 лев за секс ... Ти мислиш ли?
    Цитирай Първоначално написано от NarcisaB
    Поне не правя секс без презерватив
    Леле какъв отговор ... Малееее каква заплаха Хах и като не правиш ко... И аз съм без гумички айде 2ма на 1 - Печелим

Та по темата - хората ти казаха - може да си в овулация и тогава има много по-голям шанс да забременееш ако се изпусне
    Станислава

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    марш при гинеколога преди да е станало късно
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Ако не е свършил, шансът е малък, споко.
    Ако се забременяваше от раз, са щяхме да сме 20 милярда на земята, и само с предякуална течност шансът е минимален.
    Другия път го правете с презерватив, поне за да не ти е притеснено на теб после, шото всички женки знаем тва колко е тегаво-
    Засега акквото е станало, станало, според мен не си бременна, да кажеш ако ти дойде и умната.

Цитирай Първоначално написано от sladkata_bebz
    10-14 дни преди да ти дойде си в овулация(има разлика при всички жени)Ако съм прочела правилно казваш,че до 10 дни трябва да ти дойде,така че не нападай другите по тази тема.Има вероятност да си бременна,дори и да не е свършил има предеякулационна течност преди това.
    Да да и аз съм на тфа мнение .. въпреки че не е особено голям шанса си го има

Град
    Gabr0v0
    абе най-добре си е винаги секса да е с презерватив, 'щото незнаеш точно кога си в оволация, смисъл че понякога цикъла подранява, следователно и оволацията е по-рано отколкото си мислим. Така че, за да спим спокойно най-добре винаги да се пазим

Не е бременна , няма да забременее и толкова ... Жалко исках торта А и не е задължително цял живот с презерватив ... Това да не усетиш жена през целия си живот...
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от cv3t3linda
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_bebz
    Да да и аз съм на тфа мнение .. въпреки че не е особено голям шанса си го има
    И се научете да ползвате презервативи Те не хапят

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Midi4ka
    +1 ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВ!!!!!

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    Не е бременна , няма да забременее и толкова ... Жалко исках торта А и не е задължително цял живот с презерватив ... Това да не усетиш жена през целия си живот...
    Като не ползват презервативи има и много други начини (без прекъснатият полов акт)да се предпазват"ако искат да се усетят" без да има драми и въпроси след това дали ще има бебе или не.

...hate my nickname

Абе колко ненормалници са се събрали на едно място?
    не мога да си представя как някой може да прави секс без предпазни средства. Че нямате елементарна здравна култура половината, то е ясно. Ама кой да подозира, че нямате и уважение към собствените си здраве и безопасност...
    Скъпи били презервативите.. И сигурно като свършите, го изсипвате през терасата и го мятате на телта да се продуха малко... И после пак. Ако не разчитате на изпитания ефективен бабешки метод с прекъсване на акта. Или си мерите температурата през дупето...
    Дори презервативите и оралните контрацептиви, които се водят за най-сигурните методи за предпазване, не осигуряват желаните 100% надеждност.
    А пък тая безотговорност един ден се връща

Значи хора вие това бебе го имате за най-голямата болест! Значи няма да мислите за презерватива като метод за предпазване от болести и т.н. , а за бебе ... То е по-смъртоносно и от СПИН-а , сифилис и всичките други венерически болести Като забременее то има начин - Аборт и толкова , то е ясно. Аз предпочитам да съм сигурен , че момичето до мен е здраво отколкото да се притеснявам да забременее. Т'ва не е смъртоносна болест, а и не е сигурно , че презерватива ще е здрав после... Никой контрацептив не е 100% сигурен! А и Нарцис , китка ли си къв си ...
    Ама кой да подозира, че нямате и уважение към собствените си здраве и безопасност...
    М това пък какво ще рече? Че ако приятелката ми забременее ще умре
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    ................А и Нарцис , китка ли си къв си ...
    Ама кой да подозира, че нямате и уважение към собствените си здраве и безопасност...
    М това пък какво ще рече? Че ако приятелката ми забременее ще умре

Китка съм, миличко. Проблем?
    Първо: Изключваме вероятността да са смъртно болни. Затова говорим за опасността от забременяване. Вярно е, че презервативите предпазват И от болести, предавани по полов път. И е вярно, че отново не предпазват на 100%.
    Приемаме, че двамата са си здрави, верни и обичливи.
    Ама колкото и да са обичливи, им е рано за бебе.

А относно последствията от една нежелана бременност - възможността да запазиш или махнеш детето, стресът за една жена е огромен. А какво остава за някаква малка пикла(Не конкретизирам авторката, а всички опитни "дами" под 18 ). Не бива да се разсъждава така7 "Е, какво толкова, аборт и готово". Ако стресът за психиката и тялото не бяха толкова големи и сериозни, нямаше да се изисква мама и татко да те водят на аборт, докато си непълнолетен.
    Освен това решението да убиеш живот, макар още в неговото начало, не е никак лесно. Гледай клипчета, ако не вярваш. Рецепторите за болка се развиват още преди 3-тия месец(до който абортът е позволен)... Не ми се обяснява. Просто очевидно не си гледал как по време на цялата интервенция малкият жив организъм се бори, за да не го убият. Защото е точно така.
    А относно смъртни случаи при аборт - многобройни са. А за здравни последици - при едни такива няма. При други - да. Шанс.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Секс без предпазни средства винаги крие риск от нежелана бременност.
    Демек-да,може
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Да,била си в овулация... риска го има винаги и си КУПУВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ! не са толкова скъпи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си