- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос
предполагам,че има вече не една такава тема но .... та въпроса ми е при секс без презерватив и без да свършва момчето и при условие че до седмица-10 дни трябва да ми започне менструацията , има ли голям шанс да се забременее
ХМ..
Да. : )
100%
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Да,шанса е огромен...тогава би трябвало да бъдеш в овулация,а както знаем по времето на овулацията шанса от забременяване е най-голям...
Първоначално написано от Midi4ka
значи по-скоро до 3-5 дена трябва да ми дойде .. така че предполагам не съм в овулация
Много си тъпа
явно като тебе
Поне не правя секс без презерватив
10-14 дни преди да ти дойде си в овулация(има разлика при всички жени)Ако съм прочела правилно казваш,че до 10 дни трябва да ти дойде,така че не нападай другите по тази тема.Има вероятност да си бременна,дори и да не е свършил има предеякулационна течност преди това.
Ако ти закъснее си направи тест и другия път го прави с презерватив.
В криза сме бе , от къде пари ... То ми се пада амен , амен 1 лев за секс ... Ти мислиш ли?Първоначално написано от beliqsmok
Леле какъв отговор ... Малееее каква заплахаПървоначално написано от NarcisaB
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хах и като не правиш ко... И аз съм без гумички айде 2ма на 1 - Печелим
![]()
Та по темата - хората ти казаха - може да си в овулация и тогава има много по-голям шанс да забременееш ако се изпусне![]()
Станислава
марш при гинеколога преди да е станало късно
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ако не е свършил, шансът е малък, споко.
Ако се забременяваше от раз, са щяхме да сме 20 милярда на земята, и само с предякуална течност шансът е минимален.
Другия път го правете с презерватив, поне за да не ти е притеснено на теб после, шото всички женки знаем тва колко е тегаво-
Засега акквото е станало, станало, според мен не си бременна, да кажеш ако ти дойде и умната.
Да да и аз съм на тфа мнение ..Първоначално написано от sladkata_bebz
въпреки че не е особено голям шанса си го има
![]()
![]()
![]()
Не е бременна , няма да забременее и толкова ... Жалко исках тортаА и не е задължително цял живот с презерватив ... Това да не усетиш жена през целия си живот...
![]()
Станислава
2хПървоначално написано от cv3t3linda
И се научете да ползвате презервативи
Те не хапят
![]()
+1 ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВ!!!!!Първоначално написано от Midi4ka
Абе колко ненормалници са се събрали на едно място?
не мога да си представя как някой може да прави секс без предпазни средства. Че нямате елементарна здравна култура половината, то е ясно. Ама кой да подозира, че нямате и уважение към собствените си здраве и безопасност...
Скъпи били презервативите.. И сигурно като свършите, го изсипвате през терасата и го мятате на телта да се продуха малко... И после пак. Ако не разчитате на изпитания ефективен бабешки метод с прекъсване на акта. Или си мерите температурата през дупето...
Дори презервативите и оралните контрацептиви, които се водят за най-сигурните методи за предпазване, не осигуряват желаните 100% надеждност.
А пък тая безотговорност един ден се връща
Значи хора вие това бебе го имате за най-голямата болест! Значи няма да мислите за презерватива като метод за предпазване от болести и т.н. , а за бебе ... То е по-смъртоносно и от СПИН-а , сифилис и всичките други венерически болестиКато забременее то има начин - Аборт и толкова , то е ясно.
Аз предпочитам да съм сигурен , че момичето до мен е здраво отколкото да се притеснявам да забременее. Т'ва не е смъртоносна болест, а и не е сигурно , че презерватива ще е здрав после... Никой контрацептив не е 100% сигурен!
А и Нарцис , китка ли си къв си ...
М това пък какво ще рече? Че ако приятелката ми забременее ще умреАма кой да подозира, че нямате и уважение към собствените си здраве и безопасност...![]()
Станислава
Първоначално написано от t0d1t0
Китка съм, миличко. Проблем?
Първо: Изключваме вероятността да са смъртно болни. Затова говорим за опасността от забременяване. Вярно е, че презервативите предпазват И от болести, предавани по полов път. И е вярно, че отново не предпазват на 100%.
Приемаме, че двамата са си здрави, верни и обичливи.
Ама колкото и да са обичливи, им е рано за бебе.
А относно последствията от една нежелана бременност - възможността да запазиш или махнеш детето, стресът за една жена е огромен. А какво остава за някаква малка пикла(Не конкретизирам авторката, а всички опитни "дами" под 18 ). Не бива да се разсъждава така7 "Е, какво толкова, аборт и готово". Ако стресът за психиката и тялото не бяха толкова големи и сериозни, нямаше да се изисква мама и татко да те водят на аборт, докато си непълнолетен.
Освен това решението да убиеш живот, макар още в неговото начало, не е никак лесно. Гледай клипчета, ако не вярваш. Рецепторите за болка се развиват още преди 3-тия месец(до който абортът е позволен)... Не ми се обяснява. Просто очевидно не си гледал как по време на цялата интервенция малкият жив организъм се бори, за да не го убият. Защото е точно така.
А относно смъртни случаи при аборт - многобройни са. А за здравни последици - при едни такива няма. При други - да. Шанс.
Секс без предпазни средства винаги крие риск от нежелана бременност.
Демек-да,може
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Да,била си в овулация... риска го има винаги и си КУПУВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ! не са толкова скъпи...