- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена в най-добрата си приятелка
Така от доста време харесвам най-добрата си приятелка .. Прекарваме доста време заедно, държим се за ръка , целуваме се по устата , прегръша ме се .. Тя понякога се шегува че приличаме на обратни , а аз наистина съм такава![]()
МОЛЯ ВИ дайте ми съвет отчаяна съм
![]()
хм...май е по-добре да поговориш с нея.Кажи й ,че не желаеш да си разваляте приятелството ,но просто искаш да бъдеш честна към нея.Може и да не го приеме много зле.А ако имаш малко повече късмет може и да отвърне на чувствата ти,никога не знаеш какви мисли може да има в главата на другите...Успех !!!![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
... признай и защото ще стане по зле...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Как да си призная какво да и кажа![]()
Много ще се ядоса и дори няма вече да мога да бъда близо до нея
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hilary_, колко по- зле може да стане?! няма ли да е по- зле да си развалят отношенията и да се отдалечат една от друга, както ще стане, ако й признае, или ще е по- добре авторката просто да изчака тва малко, безобидно увлечение (защото на мен на такова ми прилича) да отмине?
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
За твое добро и признай по добре е отколкото да тънеш в догадки да държиш в себе си една жива надежда че може да се получи между вас а всъщност да няма никакъв шанс за това.Но имай едно напредвид ако не отговаря на чувствата ти а това е доста вероятно приятелството ви може да се разпадне учудващо бързо все пак малко или много си е шок да разбереш че най добрата ти приятелка е обратна.Но може би и да успее да ви се запази приятелството но със сигурност няма да е такова каквото е сега.Така че помисли какво рискуваш и дали си готова да го изгубиш но от друга страна не си е работи да се тормозиш мълчеливо гадна си е твоята ситуация.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Не мсиля че е увлечение чувствам го не от скоро ;( Предпочитам да съм наране от колкото да я загубя
... мм да всъщност...не се бях сетила... може и да е леко увлечение... изчакай ... ама янма гаранции...Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Тогава може да си сигурна че не те очакват леки дни трудно е да си до някой който искаш а не можеш да имаш и той дори да не подозира за чувствата ти.А може и да не издържиш и един ден просто да и кажеш защото всичко си има граници а когато болката стане твърде голяма вършим неща за които после горчиво съжаляваме.Знам че думите ми не ти вдъхват голяма надежда но предпочитам да ти говоря реално а не да ти пълня главата със захаросани глупостиПървоначално написано от sunyty
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
... То малко сложно ... изчакай.
Не ми става явно как си стигнала до извода че си обратна![]()
направи това което ти диктува сърцето...![]()
ако искаш да и кажеж кажи и за да не стане по лошо като разбере после... но пак това може да е най голямата грешка в живота ти...![]()
първо разбери наистина ли са чуства към нея или просто е привързаност към нея, защото си прекарвате времето заедно...![]()
Хайде успех ...![]()
Съветвам те да й кажеш какво чувстваш.Дано това не развали приятелството ви.
Преди да говориш с нея (ако решиш да го направиш) я помоли да те подкрепи,а не да се обръща срещу теб.Първо й кажи ,че мислиш ,че си обратна и след това ,че имаш някакви чувства към нея.Обясни й ,че не си сигурна дали е просто привързаност или нещо повече...Ако наистина ти е добра приятелка ще те разбере и дори да не изпитва същите чувства към теб ще ти остане приятелка.
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Според мен не си обратна. Просто имаш някакво влечение към приятелката си.... Еми тя ще те разбере ако и кажеш ... може би !
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
провъзгласявам те за би ахахха
БРАНИ ТИТЛАТА СИ С ЧЕСТ
не моа разбера що такива дето нямат куража да кажат на някой че го обичат пишат такива теми
точно щото искат някой да ги нахъса, да съберат кураж, а не да се подиграват с тях!!! се пак иска помощ не подигравки, адски тъпо е ...!!!Първоначално написано от haritov
![]()
![]()
чети и ситния шрифт не се подигравам казвам това което мисля и ако съм сгрешил по-горе поправи меПървоначално написано от DeViLgIlrL16
Добре де,нали се прегръщате и целувате.Какъв е проблемът?Секс няма как да правите...
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Аз не искам секс просто .. да знам 4е и тя ме обича (ако това е възможно) като повече от приятелка
Абе момиче, ти нещо май послъгваш. Защо тогава пусна тема в раздел секс на име "ПРОБЛЕЕММММ !!!", при това там говориш за анален секс с приятеля си.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
BUSTED![]()
![]()
Едното не е за мене просто на исках да споменавам,че е за приятелката ми която си има гадже .. ПРЕДТСТАВЕТЕ СИ .. Тя искаше да пусне тема ,но аз отказах .. и и казах че аз ще я пусна и ще я информирам![]()
аз ко Ви казах че е биПървоначално написано от Ilikeliljon
Действай ако не изнасили я и готово:P
![]()
![]()
![]()