.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България

Същестува ли ?

В този хледен ден, ме усени една мисъл за любовта .. и как тя може да бъде нещото за което живеем и нещото,заради което искаме да умрем.През толкова много кошмарни дни минах,толкова мъка иживях,останах сам самичка със себе си .. и озъзнах,че трябва да се борим за споделенета любов .. щото тя наистина същестува .. но в мен остана въпроса Защо? .. защо трябва да изпитваме толкова мъка,защо трябва да проливаме толкова сълзи .. докато я намерим.Онази истинската,святата и вечната любов.Някой казват,че няма вечна любов .. че всичко се забравя с времето,според мен не е така.А вие как мислите същестува ли такава любов?Струва ли си да я търсим?Или тя сама ще ни намери ?

.. предварително се извинявам ако темата ви е скучна,но такива мисли тресът едно депресирано момиче

Мега фен Аватара на Hilary_
    Има хора, които цял живот не намират момчето с главно "М" , което наистина да е точното за тях ... за това повечето хора се примиряваме с това, което имаме и намираме през целия ни живот и го приемаме с всички грешки ... е в началото за нас е "перфектен/а", но обичта започва точно тогава, когато започват и изпитанията за да си с този човек ... Според мен първите са еуфория после вече е навик .. а това за вечната любов .. прекалено рядко се среща ии ми е трудно да повярвам в нея!!!

Да не говорим, че в днешно време думата "обичам те" звучи като .. "здравей" ... Вече думите нищо не значат .. а действията хич ги няма ... Е как ще има истински неща като дори самите хора не са истински ...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Мислех,че истинската любов съществува и че я изпитвам,но уви след време се изпари и се превърна в неприязъм.За това дали съществува нещо такова не мога да кажа,но според мен "вечна любов" е малко пресилено.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Aми и аз много пъти си мислих, че изпитвам истинска любов и всеки път се оказваше грешка Последният път вече наистина мислих ,че това е любовта на живота ми, но се оказа ,че успях някой друг да си харесам, тоест и това не е било истинската ми любов . . ще видим, вярвам ,че ще си намеря някой ,с който да ми е добре и на него да му е добре с мен Не ,че със сегашният ми приятел ми е зле, но зная ,че и това ще свърши

Супер фен Аватара на l0lz
    Yeah.. Fo' sure.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Ае кво се чудите как да се депресирате истинската свята любов ахахах ти ако в днешно време намериш такова ела и ми кажи.Давай в любовта толкова колкото си готов да загубиш така няма да прекарваш дните си циврейки за някой който хич не му и дреме за теб
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Ае кво се чудите как да се депресирате истинската свята любов ахахах ти ако в днешно време намериш такова ела и ми кажи.Давай в любовта толкова колкото си готов да загубиш така няма да прекарваш дните си циврейки за някой който хич не му и дреме за теб

То аз ако циврех,за някой на който не му пука за мен .. съвсем нямаше да съм пред компютъра

Град
    СОФИЯ
    Има любов и си струва да я търсим

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Аз си я намерих вече голямата любов...давам и ще давам всичко за него без да ми мигне окото...по-добре аз да умра,отколкото той...прекалено ценен е ,за да умира преди мен...мамка му разплаках се от тая тема егати...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Мислех,че истинската любов съществува и че я изпитвам,но уви след време се изпари и се превърна в неприязъм.За това дали съществува нещо такова не мога да кажа,но според мен "вечна любов" е малко пресилено.
    и аз мисля така

Хеи чакай малко я ми обясни ако нямаше истинска /вечна любов кокво ще ни кара да живеем . Не смятайте че истинската любов е само тази която изпитвате към половинката си . Истинската любов е чувство което може да се намери във всеки човек ( майка , баща , дете и тн. ) . Ние живеем за да обичаме . Любовта се намира навсякъде . Това е чувство а чувството винаги е истинско то не може да се фалшифицира . По повод вечната любов ... не се ограничавайте в една вечна любов . Можеш да изпитваш вечна любов и това да спре - съвсем нормално е ! Но това не означава че някъде навън не ви чака друга вечна любов . Всичко е преходно и всичко е повторимо дори и вечната любов ! Не се шашкайте като я загубите .

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse
    Аз си я намерих вече голямата любов...давам и ще давам всичко за него без да ми мигне окото...по-добре аз да умра,отколкото той...прекалено ценен е ,за да умира преди мен...мамка му разплаках се от тая тема егати...
    Айде много да се обичате!

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    да,има такава любов....ии нали знаеш " Всяко зло за добро"
    страдаш малко,после си щастлива,после пак страдаш-трябва да има малко баланс...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse
    Металистка ? Сигурно депресията лъха дори от писанията ви интересно ми е как може да сте толкова болни че дори и като говорите за любов пак смърта да намисате
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Супер фен

Re: Същестува ли ?

Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Защо трябва да изпитваме толкова мъка,защо трябва да проливаме толкова сълзи .. докато я намерим.
    Къде пише,че е така? Аз не съм изпитвала кой знае какви мъки,нито съм имала разочарования и хиляди сълзи... то просто се случи.
    Защото не съм ходила да ''го търся'' така да се каже...
    И според мен кога ще я намериш зависи И от теб и как подхождаш към връзките и изобщо...зависи от много неща.

Град
    България

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Защо трябва да изпитваме толкова мъка,защо трябва да проливаме толкова сълзи .. докато я намерим.
    Къде пише,че е така? Аз не съм изпитвала кой знае какви мъки,нито съм имала разочарования и хиляди сълзи... то просто се случи.
    Защото не съм ходила да ''го търся'' така да се каже...
    И според мен кога ще я намериш зависи И от теб и как подхождаш към връзките и изобщо...зависи от много неща.
    Еми може би там ми е грешката .. сякаш се стремя да я намеря тая любов и като не я намирам се разочаровам и от идва всичко останало.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ее любовта те намира,когато НЕ я търсиш,така че... :P
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Че как да не съществува? Вчера пих бира с нея...стига глупости! Не мога да разбера какво толкова се задълбочавате и го превръщате в цел на живота да намерите там някъв/няква и да се радвате като малки деца. Има много по-важни неща и за мен лично е по-добре да съм си сам.

Град
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    Така е и аз не търсих днешните бири ама те като ме накариха и като казаха а ся бой бой

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Има хора, които цял живот не намират момчето с главно "М" , което наистина да е точното за тях ... за това повечето хора се примиряваме с това, което имаме и намираме през целия ни живот и го приемаме с всички грешки ... е в началото за нас е "перфектен/а", но обичта започва точно тогава, когато започват и изпитанията за да си с този човек ... Според мен първите са еуфория после вече е навик .. а това за вечната любов .. прекалено рядко се среща ии ми е трудно да повярвам в нея!!!

Да не говорим, че в днешно време думата "обичам те" звучи като .. "здравей" ... Вече думите нищо не значат .. а действията хич ги няма ... Е как ще има истински неща като дори самите хора не са истински ...
    напълно сам съгласна с теб
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Cellmate
    Че как да не съществува? Вчера пих бира с нея...стига глупости! Не мога да разбера какво толкова се задълбочавате и го превръщате в цел на живота да намерите там някъв/няква и да се радвате като малки деца. Има много по-важни неща и за мен лично е по добре да съм си сам.

Аз пък не разбирам тебе кво те засягат другите в кво се задълбочават щото те черпят от самите себе си,а не от теб .. смисъл въпрос на лични желания и копнежи

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Любовта е една.Ако тръгнеш да я търсиш е се едно да си сама в мрака.
    Тя ще те намери сама,човек не избира в кой да се влюби,той просто го прави.Имай воля и търпение,все някой ден ще те огрее южния кръст. (надявам се знаете историята за него)
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    Мдам .. напълно съм съгласна!Нищо сериозно не очаквах,когато тръгнах с приятеля ми.Мислех,че ще е поредния за месец.Така е мислел и той.Но се случи това,което най-малко очаквахме и двамата.
    Но за истинската любов и такива драми .... не мисля.Изживяла съм доста малко и ми остава още много(надявам се), за да мога да кажа дали той ще е истинската ми любов и дали ще я срещна някога.А още повече пък да твърдя дали тя съществува или не.
    Обичам те <3 !!!

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора

В този хледен ден, ме усени една мисъл за любовта .. и как тя може да бъде нещото за което живеем и нещото,заради което искаме да умрем.През толкова много кошмарни дни минах,толкова мъка иживях,останах сам самичка със себе си .. и озъзнах,че трябва да се борим за споделенета любов .. щото тя наистина същестува .. но в мен остана въпроса Защо? .. защо трябва да изпитваме толкова мъка,защо трябва да проливаме толкова сълзи .. докато я намерим.Онази истинската,святата и вечната любов.Някой казват,че няма вечна любов .. че всичко се забравя с времето,според мен не е така.А вие как мислите същестува ли такава любов?Струва ли си да я търсим?Или тя сама ще ни намери ?

.. предварително се извинявам ако темата ви е скучна,но такива мисли тресът едно депресирано момиче
    леле...видях твои мнения в няколко теми...и направо паднах от коня...
    все едно аз съм ги писал...леле...имаме толкова сходни виждания за любовта...страшно яко е...
    за пръв път попадам на човек който да е с толкова близка до моята позиция по въпроса...
    а по темата...
    да...смятам че всяка сълза...всеки компромис и всичко направено или пропуснато в името на голямата любов или срещането и си струва...това я прави още по-ценна...никой не може да отрече че нещата които се постигат и получават лесно някакси не се струват толкова ценни на човек и предишното желание което макар и за кратко е изпитвал към тях е било сякаш някакси напразно...
    както и да е...
    вечна любов има разбира се...нима нещо невъзможно би могло да бъде идеал...ако беше така то неща като това човек да лети или да диша под вода или да създава материя с ума си също биха били идеал...но не са...защото за разлика от вечната любов те са непостижими...проблема при нея е че е двустранен процес и взаимността не винаги е гарантирана...но това не бива да ни отказва да пробваме да я постигнем...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Любовта съществува.Щом ние съществуваме и пишем в тази тема значи и любовта я има.Всички ние сме плод на любов между двама души ( предполагам,че няма някой направен по грешка ) .Аз съм изживявал чувството любов и наистина е страхотно (абе страхотно,ама повече не искам да я изживявам ) таа да съществува !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си