.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Когато ни е писано ще я срещнеч тази чиста искрена любов,за която говори..За всеки на този всят е предназначен човек,и никой няма да му седне на стола ккато се казва А ни боли преди това,за да станем по-силни,да приемаме пораженията с вдигната глава и да се справяме с живота...човек,който не се е справял с болката или не е страдал никога при първия случй на провал или загуба на някой ще рухне..

Мега фен Аватара на EarthShaker
    защото това чувство е наложено от хиляди поколения история добър начин за запазване на вида.. любов, съвместен живот => по-голям шанс за поколението да оцелее главата ти хвърля хормони по цялото ти тяло и ти се влюбваш в някой си (или в неговата сперма) и не спираш да мислиш за него

това е отговора на въпроса ЗАЩО

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Има хора, които цял живот не намират момчето с главно "М" , което наистина да е точното за тях ... за това повечето хора се примиряваме с това, което имаме и намираме през целия ни живот и го приемаме с всички грешки ... е в началото за нас е "перфектен/а", но обичта започва точно тогава, когато започват и изпитанията за да си с този човек ... Според мен първите са еуфория после вече е навик .. а това за вечната любов .. прекалено рядко се среща ии ми е трудно да повярвам в нея!!!

Да не говорим, че в днешно време думата "обичам те" звучи като .. "здравей" ... Вече думите нищо не значат .. а действията хич ги няма ... Е как ще има истински неща като дори самите хора не са истински ...
    Съгласна съм.То май всчка нова любов,ни се струва перфектната,по-голяма,по-добра от предишните,но уви не винаги чувствата и на двамата са еднакво силно..Както се вика едно камъче,може да преубурне каруцата..Така че,се наслаждавайте на моментите,правете си кефа...ПОне да имате хъбави спомени,пък дали това е вашият човек,ще покаже само времетоо..Намарете възмовно най-добрия,идеалния/-та не съществъва..
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Сигурно минах през ада преди да я намеря... но ето - аз я намерих. И знаеш ли колко хора виждам, на които просто им личи, че са родени един за друг. И несъмнено вярвам в тази искрена и чиста любов завинаги.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не съм сигурна дали съществува вечна любов. Винаги когато започваме нова връзка се надигат надеждите, че този е по-добър от предния, че може и да се получи нещо по-сериозно и накрая пак оставаме с разбити мечти.. Отдавна не съм виждала двойка, които да са заедно от поне 1 година.. какво да говорим за 'вечност'.
    Преди и аз вярвах, че ще намеря 'идеалния', но вече се разубедих.. А и идеални хора няма Както каза peteto_love - правете си кефа и не мислете толкова какво ще излезе. Може утре да се разделите, може да се ожените, не се впрягайте
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

бе доста бях негативно настроен на тая тема като нямаше човек който да се намери и да ме убеди че съществува...така че тука ако има човек който не го е испитвал тая тема си мисля че няма как да го убеди на противното...аз бих дал един пример с мен и моята приятелка...познавах момичето от 5 години в 1 компания почти секи ден...на маса сме сядали заедно хиляди пъти и след близо 5 години запознанство пламна нещо и у двамата ни и сега сме заедно и се обичаме адски много любов има !

Мега фен Аватара на EarthShaker
    ^пораснаха й цици?

imam priqtel ot 4 godini i se razbirame dosta dobre no nikoi ne e kazal 4e 6te se obi4ame ve4no , za men tova e nai - 4istoto i nevinno 4yvstvo no v nikakakv sly4ai ve4no :wink:

Истинска любов може да се роди между най-добри приятели момче и момиче.

Или между мъж и жена които са преминали през много мъки и страдания в предишните си връзки и двамата искат истинска любов и винаги се стремят към нея..

За мен всичко е заблуда ума . Като се започне от вечната любов,истинската любов и т.н ..
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си