- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Същестува ли ?
Когато ни е писано ще я срещнеч тази чиста искрена любов,за която говори..За всеки на този всят е предназначен човек,и никой няма да му седне на стола ккато се казваА ни боли преди това,за да станем по-силни,да приемаме пораженията с вдигната глава и да се справяме с живота...човек,който не се е справял с болката или не е страдал никога при първия случй на провал или загуба на някой ще рухне..
![]()
защото това чувство е наложено от хиляди поколения историядобър начин за запазване на вида.. любов, съвместен живот => по-голям шанс за поколението да оцелее
главата ти хвърля хормони по цялото ти тяло и ти се влюбваш в някой си (или в неговата сперма) и не спираш да мислиш за него
това е отговора на въпроса ЗАЩО
Съгласна съм.То май всчка нова любов,ни се струва перфектната,по-голяма,по-добра от предишните,но уви не винаги чувствата и на двамата са еднакво силно..Както се вика едно камъче,може да преубурне каруцата..Така че,се наслаждавайте на моментите,правете си кефа...ПОне да имате хъбави спомени,пък дали това е вашият човек,ще покаже само времетоо..Намарете възмовно най-добрия,идеалния/-та не съществъва..Първоначално написано от Hilary_
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Сигурно минах през ада преди да я намеря... но ето - аз я намерих. И знаеш ли колко хора виждам, на които просто им личи, че са родени един за друг. И несъмнено вярвам в тази искрена и чиста любов завинаги.
Не съм сигурна дали съществува вечна любов. Винаги когато започваме нова връзка се надигат надеждите, че този е по-добър от предния, че може и да се получи нещо по-сериозно и накрая пак оставаме с разбити мечти.. Отдавна не съм виждала двойка, които да са заедно от поне 1 година.. какво да говорим за 'вечност'.![]()
Преди и аз вярвах, че ще намеря 'идеалния', но вече се разубедих.. А и идеални хора нямаКакто каза peteto_love - правете си кефа и не мислете толкова какво ще излезе. Може утре да се разделите, може да се ожените, не се впрягайте
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
бе доста бях негативно настроен на тая тема като нямаше човек който да се намери и да ме убеди че съществува...така че тука ако има човек който не го е испитвал тая тема си мисля че няма как да го убеди на противното...аз бих дал един пример с мен и моята приятелка...познавах момичето от 5 години в 1 компания почти секи ден...на маса сме сядали заедно хиляди пъти и след близо 5 години запознанство пламна нещо и у двамата ни и сега сме заедно и се обичаме адски многолюбов има !
imam priqtel ot 4 godini i se razbirame dosta dobre no nikoi ne e kazal 4e 6te se obi4ame ve4no , za men tova e nai - 4istoto i nevinno 4yvstvo no v nikakakv sly4ai ve4no :wink:
Истинска любов може да се роди между най-добри приятели момче и момиче.
Или между мъж и жена които са преминали през много мъки и страдания в предишните си връзки и двамата искат истинска любов и винаги се стремят към нея..![]()
За мен всичко е заблуда ума . Като се започне от вечната любов,истинската любов и т.н ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!