- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм безгранично/безусловно/фикс идейно много.
Обичам го. Знам, че и той ме обича.
Проблема е, че нашите не са съгласни, а аз дори съм бременна, но те не знаят. И той не знаеше, преди да му кажа и да заплаша, че ще се самоубия, а така ще убия и детето ни, ако не се съгласи да се ожени за мен. Но това няма значение, важното е че казва, че ме обича.
Сега към истинския проблем.
Ето негова снимка :
http://http://www.preisvergleich.org...389.140_40.jpg
Знам, че майка ми му завижда за косата, знам, че и баща ми въпреки, че е само витаещ дух също иска в отвъдното да имат фризьор, но как могат да ми забраняват да се омъжа за него и дори да имат смелостта да ми заяват, че Т ОЙ Н Е М Е О Б И Ч А ЛСлед това изказване изпаднах в дълбока депресия и спрях да ям ролца от раци и да си слагам фон дьо тен цели ДВА дни ..
След това попитах мама защо не го харесва. Тя отвърна, че имал кофти грим. Опитах се да я убдея, че това е хубаво, защото не е изглежда по-добре от мен, но тя отказа да ме чуе.. има слухови проблеми.
Попитах татко защо не го харесва, като за това ми начинание трябваше да посетя оракул, все пак той се разхожда из отвъдното като ебаси пича, а едно локи токи не си е взел, таа чрез нея разговорях с него доста дълго време, късметлийка.. одра ме от пари, но пък и аз после я набих и си ги взех, таа питах го защо, и той ми отвърна, че му завиждал за косата. Обещах му че като умра и него ще го боядисам със зелена боя за москвич, но той ми каза, че на митницата за към ада бил забранен вноса на лесно запалими стокиНе ми каза защо.
Мисля си, че всичките тези причини са пълна заблуда. Причините са други и аз успях да ги разбера...
да, мама е лесбийка, а татко гей.
За мама е нормално да не го харесва, но сигурно се питате татко защо. Ще ви кажа... ревнува !
Кажете ми как да вкарам нашите в правия път и да мога да се омъжа за любовта на живота си, умолявам ви. Иначе ще се самонарежа/самоубия/самонакажа/метна от балкона на първия етаж и ще умра по ваша вина..
Благодаря ви предварително.
.!.
Не е вярно, излекувах се преди година.Първоначално написано от Scr3amerka
.!.
не ми отваря снимката![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Неее, няма такова нещоПървоначално написано от AFT
![]()
.!.
Никога не бих се ебавала с такова нещо, става дума за живота ми и този на детето в корема ми, все пак.Първоначално написано от l0lz
.!.
Няма нищо, иначе щом го видиш, ще се влюбиш и ще се наложи да те убия с неоткриваема отрова, която ще ти сложа в яденето и никой няма да предположи че съм била аз.Първоначално написано от sladur4etyYy
.!.
Въпросът ебавка е излишен ,важното е ,да сме се позабавлявали с четивото![]()
На мен пък ми спи, но не бива да заспивам и само се чудя какво да правя, за да не гледам към мекото, удобно, пухено, прекрасно, чакащо само мен легло ейй там. ;/
П.П. Искам да видя колко ще са идиотите, които ще ти се вържат. Сигурно ще са отчайващо много. Забелязала съм, че тук гъмжи от хора без абсолютно никакво чувство за хумор. Тъжно.
Смях се с глас на тази историйка!Първоначално написано от woshata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ех, ама какви ги измисляте.. м/у другото ставате все по-добри, още малко да се по-оправите и ще станете изпечени лъжци.![]()
Тъкмо за пазара..
![]()
![]()
![]()
There is no good either bad, only thinking makes it so.
шизофреничка
и аз съм такава, спокойно![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Не знам, но съм на път да си тегля ножа и докато кръвта ми изтича да се хвърля от партера на земята.
.!.
на мен пaк дори и историйката не ми бе интересна ,а леко казано тyпа ..Първоначално написано от DevilWish
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Заинтригува ме.![]()
И кво ? Никой ли няма да ми помогне ?
Колко сте безсърдечни...
.!.
Убий вашите?!![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Е той тате се самоуби още щом се родих, но духа му ме преследва, пак мама ако я убия ше ме вкарат в затвора сигурно...
.!.
Като за фейк тема е добре... Напиши книга, публикувай си историята във вестници и списания. Тряа да види бял свят. Добра фантазия имаш.... жалко, че я използваш за глупости!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Сипах вече... виждам мама двойно.. следователно и проблема се удвоиПървоначално написано от kindergarden
![]()
.!.
Какви глупости те гонят, тва е драмата в живота ми.Първоначално написано от SunSmile
![]()
А и след частта със снимката не знам кой идиот би се вързал![]()
.!.
на хероин майна!
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.