Ето я и моята история...запознах се с едно момиче преди 4-5 месеца на един рожден ден...беше много сладка и и взех скайпа...след това телефонния номер..видяхме се за 2ри път и всичко беше добре, но тя не знаеше за чувствата ми...стана така че един мой уж приятел я хареса...и започна да я сваля...дори ми скочи на бой...аз естествено не го гледах и направих квото трябва...той беше унижен и повече не припари до нашата компания...междувременно с това момиче постоянно общувахме,признах й чувствата си, но така и не се видяхме...тя беше на море...на село...след това и аз...и все отлагахме...обаче от 1 месец някъде започнахме да се чуваме все по-често и по-често...дори снощи си говорехме 1 час и 20 мин...и най-накрая се разбрахме да се видим този понеделник...проблема е че аз съм и супер близък, но тя в момента не иска гадже...обясни ми за бившите й и за държанието им към нея...каза че не иска връзка в момента...аз нямам проблем да я чакам докато стане готова, но все се чудя дали има смисъл да се боря за нея...тя е наистина много хубава и доста момчета и се лепят...вярно и аз не съм за изхвърляне, но тя може да има доста по хубави момчета от мен...междувременно тя се чува по телефона с онзи боклук дето ми се пишеше приятел...говорих с нея за него и тя каза че са само приятели и че той не я харесва...но аз не вярвам...притеснявам се дали тя пак ще отложи срещата...дали ще предпочете него ако поиска връзка...какво да направя когато се видим ако излезнем...да и правя ли намеци или просто да се държа като приятел....вече съм много влюбен в нея и съм 100 % сигурен че аз съм по добрия вариянт от другия...последните му 2 гаджета са ми много близки приятелки и той ги заряза без никаква причина...искам тя да го разбере и ако най-накрая поиска връзка да е с мен

ПС: съжелявам за правописните грешки....бързам