- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя ..
С най - добрата ми приятелка отидохме до съседния квартал, за да види братовчед си и понеже не се бях виждала с едно момче (познавахме се само от скайп), а то е от същия квартал.. се уговорихме да се видим.. След два часа се срещнахме в парка.. Приятелката ми и братовчед и ни оставиха сами.. Разнодихме се, смяхме се.. по усмивката му личеше, че му е забавно.. Аз бях на 7-мото небе.. Адски много ми допадна.. Изпрати ме до спирката и аз се прибрах.. Вечерта му писах, но никакъв отговор..![]()
Объркана съм.. как ще го погледна.. ще сме от едно училище.. хелп..![]()
и какво като не ти е писал,може да е бил зает и да не е бил на компютъра,не бързай да се отчайваш
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
И пак е праваПървоначално написано от PurpleDream
![]()
вече 2ри ден..
не му досаждай.
може да е извън града.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Не досаждай.Когато най-малко очакваш ще ти пише..Не губи надежда.![]()
Big or small, lies are lies!
Аз ако не харесвам момиче,няма да го испратя до спирката.Първоначално написано от gracu
Зимай се в ръце!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Недей така да се паникьосваш, мила. Все пак сте били само веднъж на среща двамата, пак и може да е бил зает, да не е бил на компа, ако има интерес към теб сам ще те потърси.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Първоначално написано от haritov
и как пък реши че съм лигла ?!
много ли си голям.. и аз мога да са прая пред по-малки.. ай като не ти харесва нещо възирайПървоначално написано от Faces
![]()
Казах го образно не се засягай! Но не е зле да се замислиш !Сега ще ме питаш къде.Ми на втория ред от това дето ти написах.Първоначално написано от gracu
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
може да си грозна, а той просто да е учтив майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Да ти се прая на тебе ? Хахахаха ти сигурно като се изакаш използваш карта за да си намериш оаканото дупенце ве девойко каза да ти се праяПървоначално написано от gracu
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Така е, не им ли го кажеш направо с висок тон, няма да го разберат!!Първоначално написано от Faces
![]()
There is no good either bad, only thinking makes it so.
ЛУДА ТЕМААА АХАХАХАХАХАХАХАХХА АХАХАХАХАХАХАХАХАХАПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
аз ако бях грозна нямаше да питамПървоначално написано от tuzaro
то е близко до акъла ако имаш такъв
![]()
за-бааавенПървоначално написано от Faces
![]()
Оф какъв ви е проблема на всичките? За кво го нападате момичето?!
По темата: Не бързай да се вкарваш във филми. Успокой се малко![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
един свестен..Първоначално написано от Priceless
![]()
то и аз си мисля че съм хубав майна ама....Първоначално написано от gracu
Момиче съм попринципПървоначално написано от gracu
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
една свястна*Първоначално написано от Priceless
![]()
ем "майна" на мен са ми го и казвалиПървоначално написано от tuzaro
![]()
Първоначално написано от gracu
![]()
ни тъ бива майна
![]()