- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя ..
айде бе са ли намерихте да си мерите пишкитеПървоначално написано от kindergarden
![]()
ни м0жи майнаПървоначално написано от kindergarden
![]()
не ти трябва майна.Първоначално написано от gracu
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Аде бе ко чакаш?Де е доказателството?Първоначално написано от tuzaro
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ти нямя ли да спреш е.. НЕ си забавенПървоначално написано от tuzaro
![]()
кат ти знае толкоз ръката пусни ти снимка баси...Първоначално написано от haritov
![]()
Ти ела ме снимай,че нямам камера па ще я пусна!Първоначално написано от kindergarden
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
По-полека.Така доказваш какво ти е нивото.Първоначално написано от kindergarden
гледам и се уча от теб...Първоначално написано от haritov
Значи си сляпа.Никога не съм убиждал по форума.Първоначално написано от kindergarden
и аз не съм Убиждала мой човек...смешка....стига са излага вечеПървоначално написано от haritov
![]()
и аз не съм Убиждала мой човек...смешка....стига са излага вечеПървоначално написано от kindergarden
[/quote:a02d44f02d]
то "манаф" е благословия е ;]
и аз не съм Убиждала мой човек...смешка....стига са излага вечеПървоначално написано от kindergarden
[/quote:7af8e8d2ca]
То хубу,че админите не си вършат работата тука,да се те баннали 100пъти!Тебе и още някои хора.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А, след 4 страници невинни спорове, детски закачки, профили в пробити сайтове загубих нишката и смисъла на темата?!![]()
![]()
![]()
![]()
There is no good either bad, only thinking makes it so.
haritov -
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
не се отчайвай и да не си давай мн зорхубавите неща стават неочаквано
![]()
на първа страница.. краткото текстче ;дддПървоначално написано от eikichi
Авторке - премести си го в другия крачол
П.П. Баси дебилните проблеми....
Dr. Gregory House
ела го премести тиПървоначално написано от valdesbg
![]()
не с лошо деПървоначално написано от valdesbg
![]()
авторке...къртиш мивки,моето момичеи предвид сложността на ситуацията, в която се намираш,ти предлагам си седнеш на гъза и да видиш нема ли някоя книжка да прочетеш...
ей спамерПървоначално написано от valdesbg
![]()
Тузаро.. шт не ме издавай.
В Русия съм, в Русия съм![]()
Dr. Gregory House
ако нямате какво да кажете по темата, не се излагайте с лафчетата си![]()
тука сички са на хапчета майна, не може една спам тема да направят кат хоратаПървоначално написано от valdesbg
![]()