- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя ..
кой се излага викаш?????????????Първоначално написано от gracu
![]()
и пак пр0дължавате ....Първоначално написано от kindergarden
Абе то домашното възпитание,не играе кой знае каква роля в общуването,но вие го нямате въобще.Не стигнахте ли достатъчно далеч?
Какво постигате като решите да се заяждате с някой?
Толкова ли няма какво да правите,че сте тръгнали да се занимавате с 15г момиче?И то по какъв начин само!Държите се като деца от детската градина.![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
абе важното е спам да има, а авторката има прекалено голямо самочувствие, некой трябва да и го свали малко. Дано се вслуша в съветите ни.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Би ли ми пояснил! Да не би да е това дето е казала ,че е красива?Първоначално написано от tuzaro
Ти какво искаш да мисли ,че е грозна ли?Акъл нямаш ли?
И с тоя спам не мислиш,че накърняваш личното и достойнство?
Не е зле да прочетеш подписа ми!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ще те предложим за мод споко...Първоначално написано от haritov
![]()
Първоначално написано от haritov
заеби.. за него всеки, който уважава себе си има прекалено голямо самочувствие ..
така е майна, как може да кажеш ако не съм красива щях ли да пусна тема и да питам?? Кажи поне че си нормална, на високо се целиш а си под средното ниво.Първоначално написано от gracu
за теб какво е крас0та ?! 1 т0н грим и лицет0 п0д 0чилата ?! ;]
Както виждате момичето е новак.Какво значи това?
Значи,че има проблем и е решила да потърси помощ.
А вие и се нахвърляте като лешояди.Какви хора сте въобще?
И деца ще ми възпитавате след време.На какво ще ги научите?
Да се подиграват на другия ли?
Хари Потър - пийни една студена водица, не се коси. Ей тузара ти каза - на хапчета сме(аз съм на подправки) кво се косиш.
В Русия съм.
Авторке - аз чуждите не ги пипам. За теб не знам![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Луд си , Владкоо, луд сиПървоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
мен не ма мислине съм 0т `пр0падналите`
![]()
епа айде да пробваме да пуснеш една снимка и да кажат колко хора им харесваш... верно е че всеки си има вкус, ама не може да си толкова надута майна а да нямаш покритие... ако не го беше казала тва за красивата изобщо нямаше да се стигне до тук.Първоначално написано от gracu
А що се отнася до теб,вече работя като такъв в един сайт.Първоначално написано от kindergarden
(няма да кажа кой тъй като тук съм споделил доста лични неща и не искам да се разчува)
И там такива като теб получават читателски карти.
Ще предложа на авточрката,да обади едно лично на някой от админ екипа!Тази тема вече загуби смисъл!Има само подигравки и спам.И най-вече нарушаване на точка2!
Авторке - барай там каквото имаш. Помага
Тък е Лиленце, тъй е..Първоначално написано от Priceless
Нощта събужда моето тъмно аз
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
и я кажи кви пари ти плащат, и аз работя в един сайт ама не ми плащат деба... сички са на вена там.Първоначално написано от haritov
Да хваля се,защото мога и има с какво.Първоначално написано от kindergarden
с това че си модератор в сайт? пхафхафахафаПървоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
миличък излез от нета
![]()
едно време ни затваряха темите по т.11 супер гадно беше майна..
Моята заплата се определя от дейноста ми!Работя там от 3 седмици,в момента взимам кирливите 200лв,но с времето ще се дигат до 2000лвПървоначално написано от tuzaro
![]()
А ти говори така на някой непознат,на улицта! Ако ти стиска.Първоначално написано от kindergarden
Гооосподи спрете се ве! В момента спорите и се карате за напълно ненужни неща и не показвате нищо друго, освен един ШИБАН инат.И за какво го правите???? Толкова ли си нямате друго занимание в 1 часа през нощта
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!