.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Priqtelqt na mama

Priqtelqt na mama

Zdraveite,nai-napred iskam da se izvinq za latinicata,no sam v druga darjava,i nqma bg. Iskah da spodelq,che mama raboti v IT s priqtelq si,vzima me lqtna i zimna vakanciq. mama e na 35,a priqtelqt i na 45,priqtesnqva me tova,4e naprimer na zavarshvaneto mi (sled 6 godini),toi 6te e na 51 ,a na vsichki moi priqteli ba6tite,6te sa na 40-45 4ak togava.Toi e mil,grijoven,gotin i izb6to ne izglejda na 45,a na maksimum 36-7.Moe da e super tapo,oba4e mi e gadno.
    I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!

И кво значение има на колко е години?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Малеее сякаш всички ще се фукат с бащите си и ще сръвнят на кой му е по-млад!???След 6 години ще те тресат съвсем други проблеми

няма страшно.
    и какво като е по - възрастен?

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Мега фен Аватара на ameli
    като се държи добре с теб, какво значение има на колко е години?!?
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен
    Град
    Извън границите
    доста трогателно

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    чикаго
    хаха не си мн умна,и баща ми ще е ма толкова и кво ..... божее колко мъка има по света

zdrasti otnovo,kakto moje bi znaete az sam majko momi4e,taa ne me razbirat momi4etata ot kvartala koito sa kurvi,a sa na moite godini,taa - profilat mi be6e razbit.sega si smenih pasa.vsa6tnost be6e smenen ot teq zavistlivite.a mn ot horata v foruma, kazvat v 2 ili 3 temi koito sam pisnala,4e mislq mn dobre za 12g i dr raboti,taka 4e momi4eto koeto pusna temata ne sam az.molq da se zatrie temata,taka kakto az 6te zatriq tova momi4e,kogato se varna ot It.
    I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!

ти ебаваш ли се!?!?!
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

Това, че мненията не са положителни и хората мислят по-различен начин от твоя..няма смисъл да лъжеш Доста е изтъркано това със завистливите курви..пробвай друго
    Щастието на човека е в малките събития..!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    1. Смени си паролата, както и тази на мейла, защото явно ти го имат, за да може да ти я сменят.
    2. Писането на кирилица е задължително, като си в чужбина, ползвай сайтове, които кирилизират.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си