- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- И гърдите ми отслабват...
На ограничения съм в момента тоест опитвам се да ограничавам калоричната храна и да се храня здравословно.Закусмам овесени трици или ядки с мляко ям много плодове и изобщо отбягвам тестените храни и сладкото.Виждам че има наистина ефект но дори и на местата, на които не искам се посмаля отслабвам.Въобразявам ли си или наистина имам чуството, че и гърите и дупето ми се смаляват, ако е истина какво да правя?![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Не исках да кажа че изобщо не ям сладко и тестени храни понякога си хапвам и филийки или някакви бисквитки обаче повече ям здравословна храна
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
ами нормално е. цялото тяло отслабва, не можеш да им кажеш на гърдите да си седят все така пък на краката да станат като клечки![]()
а какво да правя?![]()
Когато отслабваш се "топят" подкожните мазнини. Предполагам, че имаш кожа върху гърдите?![]()
силикон бе пич
Неизбежно е... каквито и храни да избягваш, независимо от упражненията..
Тялото ти отслабва, а гърдите са част от него все пак и те неминуемо отслабват.
Цялото тяло отслабва .Не може гърдите ти да ставаш по - големи, а дупето по - малко .
чъвал съм че когато ти отслабнат и гърдите висвали верно ли е![]()
Първоначално написано от pi4man
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е верно.Като бях 36 кг тая зима просто нямахПървоначално написано от pi4man
Не висват а изчезват
![]()
aми аз след като отслабнах и на мен ми 'изчезнаха' всички женски форми .. смисъл нямам дупе имам подобие дори не мога да си намеря бански .. гърди нямам също .. и общо взето като отидеш на плажа хората те гледат с отвръщение .. така че спри се навреме не изгубвай женските си форми заради тъпото коремче прави коремни преси и всичко ще е наред
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
колко си висока?Първоначално написано от Little_Lady93
Running is my drug and I am overdosed ..
Е ти какво си мислеше,че където искаш там ще отслабнеш???Това става с фитнес като наблягаш на местата където искаш да отслабнеш.Така като се лишаваш от храни е разбираемо да ти изчезват гърдите и не си въобразяваш въобще.Без да те плаша ( но това можеби ще стане) гледах едно предаване за момиче което започнало с диета и неможело да спре,искало да отслабне повече и повече и накрая от много добре сложена не остана нищо.Ще потърся материала в нета и ако намеря линк ще дам.А иначе пробвай с фитнес може и да стане нещо![]()
![]()
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Първоначално написано от Nakadah
Имам чувството, че тук никой не знае какви процеси протичат в огранизма(надявам се да не е така) при редукция на калорииния прием. Всеки използва думата "отслабване" и с това се обяснява всичко.![]()
О, Боже! Спрете се.Ще ме скъсате от смях.
![]()
че ти да не си ластик бе ?Първоначално написано от juslen
![]()
На мен пък ми се струва,че сега като е лято и като изляза със сутиен се изпотявам доста на гърдите.Има ли вероятност от това да станат по-малки?
Това е просто пот.С първата чаша вода ще си възвърнеш "изгубеното" тегло.Това че колкото повече се потиш, толкова повече отслабваш е мит.Спокойно от това няма да станат по-малкиПървоначално написано от malkoty_f4e
По-голямата част от гърдите са мазнините, а чрез тази диета топиш мазнини, следователно...![]()
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
+1..Много правилноПървоначално написано от lDoLLl
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ако искаш да си по-слаба, ще се наложи да се примириш с по-малък бюст.
laying on our backs in the grass
sunlight tickles the trees
scatters its seeds on us
like a silver rain
+1Първоначално написано от Shiver
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....