Махнаха ми три сливици в трети клас с пълна упойка. После в интерес на истината боли, но първите дни след операцията ги изкарах в сън по 20 часа на денонощие. Не исках да преглъщам и плюех съсиреците върху марли.
Важно след операцията е да пиеш течности /аз се инатях и получих ацетон/. Оперираха ме във Втора база в Плевен.
Сливиците на брат ми маха същият лекар, който оперира мен, но в Авис медика Плевен. Доколкото знам вече има начин да ги махнат и по безкръвен метод.
Цитирай Първоначално написано от tami
ama mene mi e interesno s kvo ti gi mahat i darpat li ti gi ili gi rejat kofti e tva spored mene e psihi4esko natovarvane ama kvo da se prai 6tom se nalaga
Ами уредът прилича на щипка за сладолед образно казано. Обхваща ги и "клъц".
За психическото натоварване си много права- аз ревях кой ще ми гледа хамстера и дали ще го гледа както аз, ако не се събудя от упойката. Смятай
Цитирай Първоначално написано от amk933
Абе тия в ред ли са? Да вадят сливици за 3 боледувания. Без тия сливици съвсем никаква преграда няма за разните му там бацили, вируси, бактерии и т.н.
С риск да вляза в пререкание с теб (не че ще ми е за пръв път!), ще ти обърна внимание, че не си прав. Ако прави стрептококови тонзилофарингити, каква файда ще има от сливиците, ако си докара ревматизъм (като негнойно усложнение)? И още нещо- в тази област имаш 6 сливици /Валдайеров пръстен/. Като извадят 3, ще остане половината от този пръстен. Така че не оставаш напълно "без покритие".