.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Относно Степендиите ?

11 клас ще съм в езикова гимназия и имам успех на 5.50 , класната ми беше казала че ще взимам степендия,но някой знае ли за колко време е и колко пари ще е тази година ? Защото миналата беше 21 лв,което е много малко според мен Мерси
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    мисля,че пак ще е 21лв,не съм чувала нищо за дигане не стипендиите
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Аз 2008 есента като почнахме училище чух , че може да са по 50 лева,което е доста добре,но така и не разбрах лъжа ли е ..истина ли е
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

стИпендия
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от sweety_blondy
    Аз 2008 есента като почнахме училище чух , че може да са по 50 лева,което е доста добре,но така и не разбрах лъжа ли е ..истина ли е
    да така бяха казали,но нищо не направиха
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

тея стипендии няма да ги вдигнат квото и да си говорят въпреки че трябва да са много повече от 21 лева .. и се взимат следващия срок след като си имала успех над 5.50

Повече от фен
    Абре..и на нас навремето ни обясняваха,че ще я вдигат,но уви - трите години,в които вземах стипендия си беше по точно 21 лв.
    Успех,дано ви вдигнат "заплатите",но тази икономическа криза...надеждата умира последна )))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си