- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Висше образование?
Мхм...нали...такива като теб просто трябва да се игнорират, не си струва...Първоначално написано от DjBaloon
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
правиш някакви жалки опитиПървоначално написано от NoOneElse
да ми се направиш на инересен
за жалост съм в този форум от мн време
и съм свикнал да не обръщам внимание
на посредствените малки микроби въртящисе наоколо![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
разменете си скайповете и си чатете там : )
тук пишете за образование![]()
Човек, та ти едно изречение не можеш да измислиш като хората (още повече пък да го напишеш). Спри да си мяташ ръцете наляво и надясно, и напиши нещо смислено...сееш' ли се?!...Първоначално написано от DjBaloon
Какво да ти кажа, образованието е обречено, заради такива хора като "DJBaloon"...Първоначално написано от plmn
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
^ добре, достатъчно : )
мразя да използвам този израз,но
ти си в ебати филма![]()
любимото ми е някой да прави заключение
без да ме знае кой съм,кво съм,студент ли съм
ученик ли съм,не съм ли![]()
Симпатяга ;]
пп: Смешно е човек имащ се явно за умен и можещ да напише 1 изречение (макар тука да те надценявам ми се струва),да пише такива тъпотии![]()
е, супер!Първоначално написано от monka
)
къде?
Ти май няма да се откажеш ^_^ ... Ще те оставя да "твориш" на воля, че всички да ти се посмеят...и какво значение по дяволите има дали си ученик, студент, или не знам си к'фо си, простотията ходи навсякъде и по всички...ако имаш да ми кажеш нещо, пиши ЛС, не му е тук мястото...ОК?!...Първоначално написано от DjBaloon
Песимистът казал:
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
да козирувам ли или мога да си седя спокойно![]()
няма какво да си кажеме на ЛС![]()
разсмя ме с глупавото си заключение,но да предложим
си в мензис и не си знаел кво пишеш![]()
Приключихме![]()
Часовете по биология малко ти бягат, но не се притеснявай, не са само те...Първоначално написано от DjBaloon
Приключихме![]()
Песимистът казал:
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
След тези разгорещени спорове ми става неудобно да почна да пиша за образование, честно, давайте още, искам скандали!!!![]()
![]()
![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
Свободния в БургасПървоначално написано от xs
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Първоначално написано от plmn
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
доволна ли си от избора си? аз чувам много различни отзиви за него.Първоначално написано от monka
Да, много съм доволна.Норално е да чуваш различни мнения, но разбрах, че не трябва да вярваш на всеки какво казва.Мнението на студентите там и на завършилите е съвсем различно от на "големите разбирачи".Затова не се влияйте от чуждото мнение.Първоначално написано от plmn
No MaN, No CrY!!!
\m/
Още не съм мн ориентирана, но искам да е нещо с физика. Може би Медицинска физика или нещо такова. Мн ми се иска да уча в чужбина, Може би в Дания. Надявам се да успея да се реализирам там.
Никой не ми е повлиял на решението. Просто съм добра в това.
[b]![]()
![]()
![]()
1) Знаете ли какво искате да учите в бъдеще? Ако да, какво? Ако вече сте студенти, какво ще изучавате?
ДА. Искам да уча медицина.
2) Защо искате/искахте да учите точно това? Винаги ви е влечало? Родителите ви карат/накараха насила? Нямате/нямахте друга алтернатива?
Искам да уча това защото ми е интересно и защото мога да имам добри доходи в бъдеще. Никога не съм си и помисляла да уча за хирург, но вечее факт, че го реших. Никой не ме е накарал, имам всякакви варианти, но едва ли ще си променя решението.
3) Къде предпочитате да учите и къде според вас ще се реализирате по-добре? Тук или в чужбина? Защо?
Според мен винаги можеш да се реализираш независимо къде се намираш, всичко зависи от теб. От това колко си амбициозен, постоянен и вярваш в себеси. Аз предпочитама да уча и да се реализирам в България. Просто знам, че тук ще се чувствам много по-добре.![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
1) Знаете ли какво искате да учите в бъдеще? Ако да, какво? Ако вече сте студенти, какво ще изучавате?
ми честно казано знам, но едно е да искам, друго е да го учаФотография в НАТФИЗ, ако не ме огрее - КСТ в някой технически
2) Защо искате/искахте да учите точно това? Винаги ви е влечало? Родителите ви карат/накараха насила? Нямате/нямахте друга алтернатива?
защото фотографията ми е страстиначе КСТ ми е специалност в сегашното ми даскало
3) Къде предпочитате да учите и къде според вас ще се реализирате по-добре? Тук или в чужбина? Защо?
тук, не знам защо...
Имам желание да уча Магистър по Бизнес Администрация,това ме влече или медицина,нещо от тоя сорт.Нашите не ми се месят в нещата,те са ми казали "Учи,за да успееш в живота",и не ми се месят аз какво искам да уча,ако искам мога и да не уча нищо,но то си е за мен и за живота ми занапред
1) Аз имам великата идея да уча психология.
2) Просто си ме влече отвътре - много ми харесва.![]()
3) Предпочитам да уча тук - в СУ, но за реализация по моята специалност май ще трябва да отпътувам .. все още не се знае![]()
психологията ме влече и мен.. но после.. какво следва не е много сигурно. (не че има нещо сигурно в тоя живот де..)Първоначално написано от ioioioioioioioio
И мен ме влече... но няма добра реализация след товаПървоначално написано от plmn
![]()