- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревниви ли сте?
Извинявам се,ако има такава тема. Аз поне не открих.
Да много ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
зависи от настроението ми.. понякога не ми пука от нищо, понякога се дразня от всичко... ама по- често първотовсе пак гласувам за ''нормални количества''
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Не."Оперирана" съм от това чувство.Различните ситуации могат да придизвикат у мен различни емоции,но не мога да си представя при какви обстоятелства бих изпитала ревност.Въпрос на ценностна система.
изобщо не съм.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
АЗ ?! Неее.. изобщо![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Не.![]()
There is no good either bad, only thinking makes it so.
ужасно,ма примерно преди ако гаджето ми погледнеше друго момиче, няма да го изям /то на мъжете това си им е в природата/, ама най- много ме дразнят тия курви, които се задяват със заети момчета и то умишлено, знаейки "статуса" на момчето, демек зает![]()
Не съм ревнив изобщо който не вярва да пита моето baby тя може да потвърди това![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
ЛЪЖЕ !Първоначално написано от Faces
![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Е като ще се издаваме baby в по горния си пост тя също ЛЪЖЕПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
ГлуууууупостиПървоначално написано от Faces
![]()
![]()
![]()
![]()
Hilary_![]()
Имам чувството,че съм възможно най-ревнивото създание на планетата.Искам го само за мене да седи у нас като кукличка ще е най-добре.Не искам дори да излиза с момчета,да гледа филми,да слуша музика.Искам го изолиран от всичко само за мен...
![]()
Някъде четох следната мисъли понеже много ми хареса я запомних:"Който ревнува,значи обича".Мисля че е вярна,поне при мен е така.Бившите ми изобщо не ги ревнувах,никак не ми пукаше,ако ще и пред мен да се мляскат с друга нямаше да ми пука,но не ги и обичах.А сега всичко е под строгия ми контрол
.Просто искам 24 часа в денонощието да заемам мислите му
.
Първоначално написано от tuzaro
Да и то СТРАШНО МНОГО!!!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Абе хора знайте ли как ви завиждам..Първоначално написано от golqmumnik
Аз като видя гаджето си да се кефи с друг направо откачам.. глеам е такаи ми иде да го сритам яко ма са сдържам
![]()
![]()
еб*хти!Първоначално написано от nosunshine
Не бъдете толкоз ограничени ..
По принцип не..... Но почуствам ли се застрашена - Бой с зъби и нокти....![]()
Да, но в рамките на позволеното...гледам също така да не го показвам![]()