- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревниви ли сте?
Няма смисъл в темата.Има момичета и момичета.На някои просто имаш доверие и знаеш, че няма да погледнат чуждо, камо ли да направят нещо.А има и момичета, за които не можеш да си сигурен дори дали когато ти говорят не се оглеждат зад гърба ти.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
В нормални количества.
;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,
Е ако не ревнуваш , значи не ти пука за човека до теб бре хора.. Да гледаш човека с който си да се задява с някой друг и да седиш и да се усмихваш..ами ако искаш иди му дай номера на гаджето ти да им е по - лесно...
![]()
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
Не ревнувам, за мен това са глупости. Всички сме свободни да правим каквото искаме. И да ревнувам, и да не, кой каквото реши го прави. А с ревността само се губи!!!
А репликата "Този, който ревнува не обича,а иска да бъде обичан" чувала ли си я :PПървоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
![]()
Аз съм ревнива,но в нормални количества![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Не, изобщоПърво вярвам на човека до мен, второ - не виждам нищо лошо да общува с други, пък дори и да спи с други
![]()
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
не.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Абсолютно не - дори да усетя подобна емоция - подтискам я мигновено.
Какво тя прави когато не е с мен - не е моя работа - не се бъркам и не позволявам да ми се бъркат.
Еми в нормални количества е май..поне аз така мисля..![]()
да..
моето си е мое,чуждото е общо![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
da, mnogo...
Твърдо НЕ!!![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
ако има повод може би малко но ина4е в рамките на нормалното
зависи как приемам човека до себе си..ако е нещо сериозно съм много ревнива![]()
Пфф... много! [-o<
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
myHeartIsOnlyForYou написа:
Имам чувството,че съм възможно най-ревнивото създание на планетата.Искам го само за мене да седи у нас като кукличка ще е най-добре funfunfun .Не искам дори да излиза с момчета,да гледа филми,да слуша музика.Искам го изолиран от всичко само за мен... funfunfun
Някъде четох следната мисъли понеже много ми хареса я запомних:"Който ревнува,значи обича".Мисля че е вярна,поне при мен е така.Бившите ми изобщо не ги ревнувах,никак не ми пукаше,ако ще и пред мен да се мляскат с друга нямаше да ми пука,но не ги и обичах funfunfun .А сега всичко е под строгия ми контрол Very Happy .Просто искам 24 часа в денонощието да заемам мислите му Cool .
нее , аз съм по - ревнива .. опитвам се да не го показвам ... но иначе ... като го нямаше до мен си мислих "аххх , с коя е пак"
![]()
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
е какво да направя... прекалено ми е ценен... а и той ме дразни понякога с бивши и аз мн се връзвам...
осъзнавам се знам, опитвам се да се владея![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Не.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от valdesbg
Безумно ревнива съм дори.![]()
Старая се да прикривам голямата си ревност и смятам, че се справям успешно с тежката задача.
You are broken, I can fix you...