- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревниви ли сте?
абе не е като да не съмНо съм се научила да не го показвам толкова
![]()
Не... никога не съм била ревнива каквото и да е ставало. Да прави каквото си иска ама ако сгафи...![]()
да но нз колко![]()
Да ревнива съм, но в умерените граници.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
понякога![]()
mouth2mouth
Имам му доверие. Нямам нищо против да излиза с приятели,да има лично свободно време,да си говори (приятелски) с момичета (тези с които се познава от отдавна) и такива работи...но закачи ли го някоя друга тогава вече бих избесняла О.о Дори най-свясното момиче да е, в моите очи ще е зло създание на дявола,което няма работа с мойто момче!Дори и някоя непозната да го изгледа или да му каже нещо по-така ще я изпсувам най-брутално в мислите си и ще и пожелая всичко най-лошо в реалността.
И така ^_^
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Колкото и да не ми се иска да призная съм адски ревнива. Понякога съм параноична, но е така, защото адски много обичам приятеля ми - имам му доверие, но не мога да не ревнувам.![]()
абе не много, но и аз си имам граници![]()
Да. Ревнива съм и то много .. Ама нали знаете много зависи далио човека до вас не поражда съмнения дори и да са безобидни..
mnogooookirilicata mi se preeeba
![]()
![]()
sorry
![]()
Предишните си гаджета много ги ревнувах
А настоящото ми не ми е дала повод и си имаме пълно доверие :P![]()
Ако даржа на човека с който съм ревнувам адски много... неискам да е така но немога да го избегна искам да имам доверие на приятеля си но....
"не ревнувам не.. не ми отива .. жена която не е красива само тя ревнува да .. " хах тва в кръга на шегата.. не ревнувам достатъчно сиг съм в себе си дори и да съм с момчето от 2 3 седмици и да му нямам доверие щом е с мен значи това иска ако поиска друга няма да е с мен всичко е ясно защо ти е нещо което неискаш ?
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Много...
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
Това не е нахубавоПървоначално написано от storex
![]()
Много много много
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Ами да,но в нормални количества,защото според мен за една връзка би се отразило доста зле,ако момичето постоянно преследва момчето,за да знае къде е бил и с кого.Нека не забравяме,че ако нямаш довреие в човека до себе си,връзката ти е един вид обречена.
Пеперудата не пита цветето: „Друг целувал ли те е вече?”. И цветето не пита: „Задиряла ли си друго цвете?”
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
адски много !
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
Не съм толкова ревнива да го задушавам .. междодругото не ми пука чак толкова ... с нищо не ми е показал все още че само аз го интересувам за да си заслужи ревността ми ... нерви излишно няма смисъл да хабя![]()