- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпроз
АРЕ ПРЕСТАНЕТЕ С ТИЯ ТЕМИ БЕ, ТО БИВА БИВА АМА ТАКОВА ЧУДО...
АКО НЕ Е ЕБАВКА СЕ ПАК ДА СЕ НАПРАВЯ НА ДОБРА И ДА ОТГОВОРЯ: ПРИ ВСЕКИ Е РАЗЛИЧНО, НО ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ТЕ БОЛИ Е ГОЛЕМИ4КА, ЗАЩОТО СИ МАЛКА, ТИ ПРЕДИ 1-2 СИ ВЛЕЗНАЛА В ПУБЕРТЕТА, НЕ СИ НАПЪЛНО РАЗВИТА СЕ ПАК, ТВА, ЧЕ ГО "ОБИЧКАШ" НЕ Е ДОСТАТЪЧНА НАГЛАСА, А ТОЙ АКО ТЕ "ОБИЧКА", ЩЕ ТЕ ИЗЧАКА, НИЩО,ЧЕ Е НА 23, ПОНЕ ЕГАТИ НА 15 ДА СТАНЕШ![]()
![]()
![]()
МАЛЕ,ЧАК СЕ ВЪЗМУТИХ ОТ СЕБЕ СИ, НА 15 ПАК Е МАЛКО РАНИЧКО, АМА ПО СЕ ЯДВА, СЕ ПАК ЧОВЕКЪТ СИ Е МЪЖ, НЕ МОЖЕ ДА ТЕ ЧАКА ДО 18![]()
![]()
![]()
![]()
къде са те бе?Първоначално написано от amk933
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
Станислава
1-во се пише ВЪПРОС, а не ВЪПРОЗ
2-ро приателят ти явно е педофил, а тва е подсъдно.
Първоначално написано от kindergarden
1-во ВЪПРОС не ВЪПРОЗ
2-ро ти си на 12 ще правиш 13 и имаш приятел на 22-23
В този сайт наистина има много заблудени хора...
![]()
Добре, че темата е ебавка....
(СИЛНО СЕ НАДЯВАМ)
Ще прави секс на 12-13Първоначално написано от kindergarden
На такива като теб трябва да им забранят да правят секс
![]()
![]()
Лоол.. яка темаАми,миличка не знам ще боли ли
![]()
То така или инъче си личи от далече,че темата е ебавка,но би трябвало да го разберете със сигурност когато авторката най-спокойно си призна, че ви юрка.БРАВО детска градина! Добре се справи
Успя да ги метнеш с най-безумната тема!
![]()
![]()
аз се дразня от факта че повечето момичета излизат с някви въшльовци с по 10 год по големи. така п***ите си мислят че излизат с гъзар и са нaпред с матеряла ама всъщност тоя ако е гъзар ще шиба само зрели каки и няма да се излага с пишлемета. Ще извинявате ама подобни пичове дет ви казват че ви обичат направо се ебават с вас и за това са с вас. типично за малките пу**и. жалко...![]()
EDIT: знам че темата е ебавка но отдавна изках да го кажа някъде това и май тука му е мястото
ОМФГ за пореден път Noerrare humanum est – нечовешко е да се греши, момиче недей да правиш грешки![]()
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
Абе вие нормални ли сте, първо на 12 години дрисла, да ходи с няккав на 22... вие правилно ли се развивате, и второ да правиш секс с него,
ае според мене с твойта малко путка, просто щя ти е я пръсне по шевовете, аз ша ти предложа след 2,3 година да опиташ с някой на 16,17... а не с педофили... направо съм потресен от тази тема!
Добре чеда мои.Първоначално написано от kindergarden
т. 11